Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (37)

plakát

Soudkyně Barbara (2015) (pořad) 

Toto je nejlepší TV pořad na Barrandově. Lidé tady jsou ovlivňování masy médií a ostatními, aby zapadli do klubů super lidí se stejnými názory, i když na pořad mají zcela jiný názor a proto očividně je tento pořad tak špatně hodnocený, ale já dám 4 hvězdičky, protože prostě rád sleduju, co všechno lze u soudu potkat o životech lidí a problémy a podobně.

plakát

Insidious 3: Počátek (2015) 

Divím se, že ta holka po půl hodině tohoto filmu, ještě pořád žila, navzdory tomu, jak s ní ten odporný cosik neustále házel po zemi a zdi.

plakát

Piraňa 3DD (2012) 

Film byl nudný a byla to infantilní slátanina. Přesto dávám dvě hvězdičky za to, že ani piraňa se nemusí bát zaútočit na penis mladého muže, který vzápětí musí použít nůž. Ten děti mít nebude. Ale teď něco radostnějšího. Filmy Dimension jsou zajímavé tím, že je chtějí dělat vtipné, i když je to horor. Myslím, že se jim to podařilo. Ovšem film se mi zase tak nelíbil a vůbec ne děj celého filmu, jestli to vůbec děj byl. :D

plakát

Loutkař (2012) (amatérský film) odpad!

Nemám předsudky. Na filmech miluji, když sám nedokážu odhadnout v co to vyvrcholí. Tady se tak stalo, ale ovšem i přes ošemetný a jednoduchý děj. Podle mého snad nikdo to nedokázal zahrát perfektně. Jediný kdo se snažil, byl evidentně Honza. Ostatní jakoby znuděně. Ale nemyslím si, že bych za to dal aspoň jednu hvězdičku. Nakonec by mne zajímalo, to už je ovšem vtípek, kdo dělal "kostýmy". ;)

plakát

I.Q.: Génius (2007) 

Nudné a zbytečné. Přišlo mi to jako film od infantilního děcka. Každopádně aspoň za snahu a děj takový, že aspoň trošinku maličko zaujal dávám 20%

plakát

Kajínek (2010) 

Úžasný film přes pohled úhlu na kvality českých filmů, musím říct, že jsem byl opravdu dojat nad tímto stvořením, když jsem na to byl v kině. Sice, ale jen zřídkakdy pro mne špatně pochopitelnou dějovou linií, i přesto musím dát plus tomuto filmu. Nejlepší asi byl můj oblíbený herec Michal Dlouhý, nebo Alice Bendová, která filmu dodávala trochu komedie svými střelenými výstupy a chováním. Konečně tedy po dlouhé době mohu říci - český film na úrovni.

plakát

Pink: Funhouse (2009) (koncert) 

Nádherné, jedním slovem. Viděl jsem na DVD...

plakát

Sheena (1984) 

Tady tento dobrodružný a romantický film jsem poprvé viděl ve svých devíti letech. Tehdy mne to nějak nazaujalo, ale dnes na to vzpomínám pořád s estetickými emocemi, jež cítím ale vždy když tento film vidím. Možná že některým se tento film nelíbí, ale já na něj hrdě shlížím.