Reklama

Reklama

Mladá matka Riley North (Jennifer Garner) se probírá z kómatu po brutálním útoku na její rodinu, při kterém jí zabili manžela a dceru. Když vrahy nikdo nepotrestá, Riley vezme spravedlnost do vlastních rukou. Svou frustraci a hněv promění v motivaci, a roky v úkrytu trénuje mysl i tělo. Stane se z ní neporazitelná mstitelka, která uniká polici, FBI i losangeleskému podsvětí. Riley má vlastní pojetí spravedlnosti. A nikdo mu neunikne. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Všiml jsem si toho náhodou , protože to režíroval Morrel. Jasně, ženská z domacnosti vyvraždí celý drogový kartel i s "Escobarem" . Ale je tam nastíněné a vlastně i vysvětlené jak..... Chvíli jsem si říkal jak je možný tohle a tamto a pak že byla pět let někde. Říkám si jo, pojď si užít dobře natočenou akci, dobře hrající Jennifer a nevymýšlej kokotiny. Protože díky za každý takový film, kde si prostě jde jeden z rodičů mstít nějaký děti , nebo psy, nebo je jedno co. Ubývá jich, nebo aspoň těch koukatelných. Tak prásk čtvrtou hvězdu. Protože mě to prostě fakt bavilo. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Dva chlápci chtějí okrást drogového bosse jeden, ale couvne jelikož má rodinu nicméně ten boss se to dozví a oba je zabije. V případě toho váhajícího i s dcerou a pokusí se zabít i její matku. Ta ,ale přežije a chce svědčit , ale poté co selžou zkorumpovaní soudci a policajti se rozhodne vzít spravedlnost do svých rukou. Letos těchto filmů vyšlo více a tohle mě z nich přijde nejslabší. Chybí zde zapamatovatelné scény a zápletka je hodně vyloženě na náhodu (za 6 roků co zmizela nikdy nenavštívila ten hrob jako a nic nejedla a neplatila kartou, že ji nikdo nenašel nikdy hlavně, že ten den co zmizela si vybrala 55 000 dolarů) o hudbě se ani nevyjadřuji radši. 40 procent za konec a za to, že zabila toho soudce (kdyby zabila i tu blondýnu dám 60 bohužel). Jinak alternativa Ctihodný Občan. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Dnes jsem v dobrém rozpoložení a tak nebudu hledat mouchy. Na to jak to bylo akční, je film překvapivě nudný (nějak i když se střílí, tak to není poutavé). Jennifer jako mlátička je v pohodě a klidně jí to baštím. Najde se samozřejmě pár momentů., kdy si jeden řekne "jak to sakra udělala" - př. "výzdoba" toho Ruského kola na pouti, ale není to natočené vyloženě hloupě (že by mě film nějak urážel), spíš jen rutinně a bez nadšení. Tím, že ale nemám odpor ho vidět znovu, průměr dát musím, i když do své sbírky bych si ho asi nepřidal. ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Stokrát natočený téma pomsty. Kdyby byl v hlavní roli vycvičenej zabiják, dám klidně tři hvězdy. Ale že celej drogovej kartel vyvraždí a zničí jedna pipina, která do té doby podepisovala smlouvy v kanclu a kupovala zmrzlinu své dceři, to jsem fakt nečekal. Asi se naučila ovládat bojový umění, všechny automatický zbraně a výbušniny na internetu, protože ve filmu o tom není ani zmínka. Tvůrci se měli míň inspirovat Černou mambou z Killa Billa, působilo to místy jako parodie. A taky by neškodilo zjistit si, jak vypadá a funguje drogovej kartel, určitě to není spolek vemen, co se nechá omrdat od jedné padesátikilové ženské během jedné noci. ()

Sygauras 

všechny recenze uživatele

Přesně takhle se to dělat nemá. První třetina je nudný pokus dostat z diváka emoci kvůli událostem které donutí ženskou udělat hodně špatné věci. Druhá třetina natahuje divákovu pozornost tím, že motá nitky kolem několika událostí a ukazuje pár zajímavých odplatových akcí. Třetí třetina je už jen zvláštní směsice běhání, chození, skrývání, akce, vysvětlování a střílení šmejdů. Nefunguje to ani po střihové stránce, protože mi hodně vadily ty vteřinové záblesky rozmazané scény a problikávání jakýchsi halucinací z minulosti. Pokud chcete doporučit film o pomstě za mrtvé, doporučuju Nemilosrdná spravedlnost - popřípadě Je těžké ho zabít, a nebo o hodně lepší film Mé druhé já. Tohle je spíše televizní béčko, než film do kina. 3 hvězdy za pár slušných akčních scén. Jsou to ale takové slabší 3. Kdyby na mě Jennifer Garner zamrkala těma smutnýma očkama, dokázala bych jí odpustit cokoliv na světě. Ben Affleck je totální debil, když podvádí něco tak roztomilého. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (6)

  • Celosvětová premiéra proběhla 28. srpna 2018 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Když se Riley (Jennifer Garner) během soudu rozeběhne na tři podezřelé, tak od jednoho policisty dostane zásah taserem, po kterém spadne na zem. V dalším záběru ale padá k zemi znovu. (Duoscop)
  • Zbraně použité ve filmu byly pistole Glock 19, Colt 1911 a revolver S&W.38. Dále útočná puška M4, AK 47, MP 5, UZI, MAC 10 a brokovnice UTAS. (K98)

Reklama

Reklama