Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

James (Alex Lawther) je sedmnáctiletý kluk, který si o sobě myslí, že je psychopat s potřebou zabít člověka. Alyssa (Jessica Barden) je také sedmnáctiletá a právě začala chodit na stejnou školu jako James. Vyznačuje se svým více než hrubým jazykem a tendencí neustále porušovat pravidla. Oba hrdinové nemají z různých důvodu jednoduché dospívání. Seznámí se dost netradičním způsobem na školním obědě. Později spolu z dost odlišných důvodů začnou chodit, a tak celý příběh začíná. (MrBlonde)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (274)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jsem se na seriál začínal dívat, vůbec jsem nevěděl do čeho jdu, nepodíval jsem se na obsah, ani na hodnocení a komentáře, takže jsem byl po pár Alyssiných větách úplně mimo mísu, ale velice rychle jsem si zvykl, hlavní hrdinové/ antihrdinové mě převelice bavili, tvůrcům se po celou dobu dařilo udržovat děj příběhu v chodu a nechyběl ani můj oblíbený anglický humor. Viděl jsem všechny epizody během tří hodin a nenarazil jsem ani na jedno místo, které by mě nudilo, právě naopak, skvěle jsem se bavil a uvítal bych, kdyby bylo takových záležitostí co možná nejvíc. // Po shlédnutí druhé sezóny mé nadšení lehce opadlo, ale nešť, i tak jsem se bavil. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. sérieSeriál o dvou psychopatech, který zfouknete za jedno odpoledne a ještě se na něm uspokojivě pobavíte. První díl byl bomba a naladil mě úplně s přehledem. Seznámení s postavami nemá chybu, hlavní twist je v podstatě už tisíckrát viděný scénář, ale díky zajímavým charakterům a jejich dialogům, popřípadě monologům, je to hned zábavnější. Pět hvězd to ale není proto, že v okamžiku, kdy se Alyssa obarvila na blond to šlo s kvalitou nenápadně dolů, protože to začalo být trochu moc o emocích (a emoce jsou přece nuda). Bůh ví, jestli se tohle dočká pokračování vzhledem k nejasně danému konci, každopádně druhé řadě bych se nebránila. 2. série za mě čelí docela znatelnému oslabení. Kde první série crčela černým humorem, skvělými hláškami a vtipnými momenty, tam začíná ta druhá pořádně depkovatět a najíždět na takové ty traumatické bolestné koleje. V podstatě už mě ani moc nebavil věčně otrávený a poněkud zestárlý výraz Alissy a tak nějak jsem pořád čekala na nějaké osvěžení. Pojem osvěžení je tu asi akorát v podobě nové postavy, která to v hlavě taky nemá zrovna v pořádku a za honbou po své nesmyslné pomstě je ochotná udělat cokoliv. A zase se budu opakovat, že mi tu chybělo nějaké pobavení, ale spíše jsem měla po shlédnutí této série chuť dostat depku, protože ty postavy nepůsobily ani trochu zdravě. Obecně mi to přišlo prostě hrozně vážné, smutné, ustarané a bezvýchodné a já se chtěla spíš pobavit. ()

Reklama

Devilian 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonale rozkošné! Už od první minutky je to audiovizuálně vymazlené a ujeté tak akorát. Dobře, někdo by úplně nemusel skousnout, že je tam jednou z prvních nabalovacích hlášek správně britsky procítěné "fok off" a že je to celé vlastně jen o tom, jak někoho zabít. Že je to pubertální a pitomé? Jasně, že je. Vy jste snad byli jiní, než pitomí? Nicméně - když se někde tlačí na pilu, je to děs. Když se tady tlačí na pilu, je to jako když si ty třísky ve vašich očích vlastně užíváte. Je to přehnanost, ale přesně takovouhle odrůdu mám moc ráda. Kraťoučká lahůdka pro toho malého psychopata žijícího v každém z nás. A že je to moc krátké? Ne, je to úplně ideální. V nejlepším se má totiž přestat. A tento seriál to pochopil dokonale. Musím taky vypíchnout soundtrack... pohlazení na duši. <3 ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Pecka!! Psychologická existencionální tortura, love story dvou mladých psychopatů, kteří mají spíše v životě od dětství smůlu na hovada, na kretény a na slabochy... Je to divný, chytrý, zvláštní, syrový a vlastně tím pádem dost realistický ... Moc se mi to líbilo. Neznám moc podobných filmů a už vůbec ne seriálů. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Tak tohle bylo něco pro mě! Vkusně zpracované monotónní dialogy, zdánlivě depresivní příběh a hlavně spousta černého humoru, který se mi zamlouval. Rozhodně to není seriál pro každého. Melancholici jej ale jistojistě ocení! | 1.série (85%), 2.série (80%) > Průměr: 83% (4*) | ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Auto Jamesova otce (Steve Oram) je Mercedes-Benz 230E (W123). Tento model se vyráběl v letech 1976–1986. (J.F.B.)
  • Na rozdíl od ostatních seriálů, které používají filtry ke zvýraznění a odlišení vzpomínek, jsou zde vzpomínky vyobrazeny v poměru stran 4:3. (ČSFD)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Reklama

Reklama