Reklama

Reklama

Narcos - Season 2

(série)
Trailer 1
USA, 2016, 8 h 41 min (Minutáž: 46–57 min)

Hrají:

Wagner Moura, Boyd Holbrook, Pedro Pascal, Paulina Gaitan, Martina García, Eric Lange, Joanna Christie, Alberto Ammann, Diego Cataño, Jorge A. Jimenez (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Escobarové se se snaží zvládnout život na útěku. Pablovi nepřátelé se proti němu spojili. Jeho pronásledovatelé z Bloque De Búsqueda se uchylují k taktikám na hraně zákona. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (97)

Psychor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhou sérii bychom mohli rozdělit do dvou částí. Ta první, která vrcholí působivou likvidací colonela Carrilly, svou kvalitou jednoznačně překonává celou úvodní sérii. Sledujeme, jak Robin Hood z Medellínu zcela neviděn a neslyšen vystřeluje do vzduchu své kokainové šípy, před kterými se nemohou ukrýt zrádci ani ozbrojené síly kolumbijského státu. Divák pohlcen kombinací akce a napětí ani nedutá. Poté jakoby Narcos o jeden stupeň podřadil. Z šestky na pětku. Pablovo kokainové impérium se velmi rychle začíná drolit a divák je svědkem toho, jak postupně přijde o všechny své spojence i loajální pracovníky. Tato část však prakticky neustále operovala s použítím špionážní techniky a nenabízela žádné inovativní postupy. Z hlediska praxe účelné, ale z pozice diváka již mírně iritující. Výtku mám rovněž k lehkomyslnému chování některých postav, zvláště pak agentů DEA, kteří místy působili jako turisté na dovolené, kterým se nemůže nic stát. Co se týká seriálového osudu Dona Pabla, tak se určitě nabízelo alternativní rozuzlení. Stačilo trochu citu. Scénárista místo toho bohužel pouze otrocky zkopíroval historii a nechal tak nejsympatičtější postavu seriálu zemřít. ()

Furmi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá séria sa mi páčila viac. Zdala sa mi byť viac autentickou (síce to ale nemám naštudované). Druhá séria bola akčnejšia, svižnejšia avšak tá sa mi už zdala byť dosť zdramatizovaná pre divákove oči a pocity. Každopádne veľmi dobrý seriál. Veľa vecí naučí, nenudí, výborne vybraný herci a nejde sa (ako pri mnohých iných seriáloch) do zbytočných dielov ukazujúcich "pravé" povahy hlavných hrdinov ale tento seriál to robí priebežne a strieda to s akciou, hlavnou zápletkou a do toho neustále hlavné postavy berie ale i nové pridáva. SPOILER !!! : Po Pablovej smrti na konci druhej série vidím oznámenú i tretiu. Neviem či to už bez neho nebude nuda no dám jej určite šancu. ()

Reklama

sharky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velkolepý pád drogového krále opět v bezchybném podání Wagnera Moury. Tím že se Escobar ocitá v ještě větších problémech má šanci herecky zazářit ještě víc. Jeho igonorace u hereckých cen je dost tristní. Perfektní spád, každá epizoda odsýpá a všechno graduje k očekávanému konci. Je to dokonalá výpověď o jedné zemi a době. Myslel jsem že s Escobarem seriál skončí, a proto mě potěšil příslib do budoucna - "Agent Peña, how much do you know about the Cali cartel?" . ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti první řadě záživnější, akčnější, divácky vděčnější a se zajímavějším příběhem. Hon na Pabla se rozjíždí na plné oprátky a je napínavý od začátku až do konce. Hlavní trojice Pascal - Holbrook - Moura je fantastická a zejména Wagner Moura je prostě král a naprosto neskutečný sympaťák, kterému nelze nefandit. Postavy jsou propracovanější a dozvíme se o nich víc, jednotlivé epizody mají větší spád a dialogy ve španělštině jsou vyloženě lahůdkové. Závěrečná věta série pak krásně navnazuje na řadu třetí. Velké věci pokračují. 85% a spokojenost, samozřejmě. Narcos je prostě pecka. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti prvej sérií je to zovretejšie, akčnejšie a dramatickejšie. Escobar v Mourovom podaní je hnusný nesofistikovaný paranoidný son of a bitch, ktorý si celý ten čas drží status poriadneho hajzla. Aj v momentoch kedy komunikuje s rodinou a kedy pôsobí nežnejšie. Tvorcovia neromantizujú. Skrátka figurky sú rozložené a súboj o to kto prežije sa začína. Znova raz idú Holbrook aj Pascal do úzadia a celé je to postavené na Escobarovi a vzostupe kartelu Cali. Finále je potom lahodným ukončením jednej etapy vo vývoji Narcos. Nemám moc rád príbehy z drogového prostredia. Ale niečo na tom kokaíne je, čo ma núti pozerať sa a žasnúť kam ďaleko dokázal celý tento spoločenský problém zájsť. Pre mňa sa Narcos stávajú jedným z najlepších seriálov. Uvidíme čo ďalej. 2. séria - 90% ()

Galerie (133)

Zajímavosti (9)

  • Světlemodrý automobil, který vidíme na konci dílu, je Ford Fairlane 500 z roku 1967. (J.F.B.)
  • Na konci epizody hraje z gramofonu při tanci píseň „Cambalache“ od Rubéna Juáreze. (Duoscop)
  • Pablo Escobar (Wagner Moura) hraje se svým synem Juanem (Juan Murcia) hru „Streets of Rage 1“ (1991) na konzoli Sega Mega Drive. (korbitch22)

Reklama

Reklama