Reklama

Reklama

Narcos - Season 3

(série)
Trailer 2
USA, 2017, 8 h 53 min (Minutáž: 47–61 min)

Hrají:

Javier Cámara, Kerry Bishé, Damián Alcázar, Pedro Pascal, Arturo Castro, Raymond Ablack, Andrea Londo, Gabriel Sloyer, Juan Sebastián Calero, Taliana Vargas (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Pravidla se změnila a protidrogový úřad se po krvavém honu na Escobara zaměřuje na jeho následovníky – kartel z Cali. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (126)

sofiapetra 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zdálo by se, že natočit třetí sérii - tedy již bez Escobara - je poměrně zavádějící a nadbytečné, ale scénáristé to zase tak pěkně a napínavě pospojovali, natolik intimně až rentgenově dokázali nahlížet do uvažování a nitra málem všem postav, že i třetí série rozhodně stojí za vidění. Rada: nenechte se odradit začátkem, první dva díly jsou trochu uspávající, ale pak si to vynahradíte. Pro mě osobně největší zážitek: agent Peňa. Nebo-li pravá esence muže nejen v každém záběru, ale i v každé větě. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím ze na začátku přiznat, že jsem zastával skeptické stanovisko k třetí řadě, protože jsem prostě a jednoduše nevěřil, že by se absence Escobara ve výsledku neprojevila. Zmýlil jsem se, jak tomu již bylo mnohokrát. Ano, chvilkami je mírně pociťovat nepřítomnost této postavy, ale ono se to ihned vynahradí jinde, tudíž si tento miniproblém za pár vteřin neuvědomíte. Velké plus je návrat staronové postavy agenta DEA Peňy, bez něj by ta řada šla celá do kelu, neboť jeho vyprávěcí vsuvky stály za to, je Španěl, tudíž jeho přízvuk také nepůsobil krkolomně, a hlavně podal bezchybný výkon. Ústřední čtveřici postav narkobaronů z Cali jsem si oblíbil, překvapilo mě, jak se každý mohl pyšnit absolutně jinou osobností. Ale ve výsledku to byli všichni do jednoho pěkní grázlové. První polovina seriálu by si objektivně přišla tak na čtyři hvězdy, ale ve druhé se rozjel tak rychlý sled událostí, že tady nestačí ani ta pětivězdičková stupnice. Musím pochválit scénář, tam se nedalo nic vytknout, dále pak věrohodné lokace natáčení a také herecké osazenstvo. A samozřejmě tu nepříjemnou realističnost, která nahání hrůzu. Předposlední díl zařazuji na špici ledovce, a to se týká nejen této řady. Uvidíme, jak se projeví změna země, na Mexiko jeho Juaréz se rozhodně těším a doufám, že kvalita zůstane na té nejvyšší úrovni jako doposud. Jeden z nejlepších seriálů, když soudím udržitelnost kvality. Za mě dávám 91 % ()

Reklama

nonick1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až do třetího dílu této řady jsem jen nevěřícně zíral, jak se z vydařeného a napínavého seriálu může stát něco na způsob poněkud drsnější kolumbijské telenovely. Ovšem od čtvrtého dílu se tvůrci znovu zhluboka nadechnou a je to stejný (ne-li větší) nářez jako za starých medellínských časů. Myslím si však, že by si „gentlemani“ z Cali zasloužili vlastní seriál na způsob „NARCOS - Cali“ a ne pokračování toho stávajícího, neboť přirozeným závěrem a vyústěním obou předcházejících řad medellínského narko-příběhu byla smrt Pabla Escobara, skvěle zahraného Wagnerem Mourou. Je tak? ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série ( Pablo stoupal nahoru až na vrchol ) a druhá série ( Pablo z toho vrcholu padal) byly lepší a propracovanější a nebyly dle šablon amerických seriálů. Ale třetí série je trochu horší ale i tak to je nej seriál. První díly pomalejší a člověk si musí zvyknout na osobité figury cartelu Cali ( bratři Rodriguezové zahráni na jedničku) , úplně vynecháni představitelé kolumbijské oficiální strany ( u Escobara bylo parádní vidět kontrast pohledu Ameriky na vměšování do záležitosti Kolumbie a prezident Gaviria představoval hrdou slušnou část Kolumbie, který ten skautský americký pohled často křížil) a pokud bych měl říct hlavní postavu této série tak je to šéf bezpečnosti kartelu Selcedo ( škoda, že před shlédnutím jsem s ním viděl nějaké rozhovory, takže jsem věděl, že nezemře). Třetí řada je skvělý seriál,který se ale vzdálil od reality a blíží se víc klasickým americkým akčním seriálům ( možná je chyba že to nerežíroval Padilha) a Peňa hraje fajn, ale pasovat ho do role jediného spravedlivého i proti vlastnímu systému mi přišlo už moc heroické. Poslední díl mne velmi zklamal, protože to už je úplně mimo schéma Narcosu, který se držel realističnosti. Jediný neamerický je ta topless stripérka v posledním dílu :-) ()

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Málokterý seriál by zvládal pokračovat s takovou grácií, jako právě Narcos, i po dopadení hlavního padoucha, jehož nevypočitatelnost poháněla děj kupředu. A jelikož si, po výborné první sérii, z druhé série pamatuji především nekonečné nudné dialogy, třetí na mě působí jako osvěžující, akčnější a lepší. Boyd Holbrook nechybí skoro vůbec, vedlejší postavy jsou zajímavé a Javier Peňa dostal konečně víc prostoru. Zatím je to velmi zábavné a nemám obavu ani o kvalitu nadcházející série. ()

Galerie (135)

Zajímavosti (4)

  • V čase 35:26 jde na silnici na okamžik vidět kamera. (HonzysKISS)
  • Keď je herečka (Kerry Bishé) v kaderníctve, má bradavicu na ľavom líci, no neskôr je vidieť, že ju má na pravom. (maramashi)
  • Auto, kterým přijede Claudio Salazar (Carlos Camacho) s manželkou Maríou (Andrea Londo) do domu bratrů Rodriguezových, je kabriolet Porsche 911 (993) Carrera z roku 1994. (J.F.B.)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama