Reklama

Reklama

Narcos - Season 3

(série)
Trailer 1
USA, 2017, 8 h 53 min (Minutáž: 47–61 min)

Hrají:

Javier Cámara, Kerry Bishé, Damián Alcázar, Pedro Pascal, Arturo Castro, Raymond Ablack, Andrea Londo, Gabriel Sloyer, Juan Sebastián Calero, Taliana Vargas (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Pravidla se změnila a protidrogový úřad se po krvavém honu na Escobara zaměřuje na jeho následovníky – kartel z Cali. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (126)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z najlepších vecí v televízií. Narcos predstavujú skvelú sondu do stredu drogovej vojny, ktorá bola plná intríg, vrážd a politických machinácii. Trošku mi vadilo, že sme sa nedozvedeli čo sa stalo s Murphym ale Peňa ako ústredná postava spolu s tými čo sa snažia prejsť na dobrú stranu zákona, aby ochránili svoje rodiny, robia z tejto série nadupanú jazdu plnú napínavých a akčných scén, ktorých finálne rozuzlenie zanecháva hnusnú pachuť niečoho nevyriešeného. Niečoho čo sa nikdy nevyrieši. Cali sú assholes. Nie taký veľký ako Escobar. Ale sofistikovanejší assholes. Uzatvorenie bolo aj napriek neuspokojivosti v určitých psychologických a dramaturgických vrstvách značne uspokojivé. Uvidíme čo prinesie Mexico. 3. séria - 100% ()

cervajzik 

všechny recenze uživatele

Nelze natáčet seriál o Escobarovi bez Escobara. Proti původním sériím narostl čas na ambasádě, aby se neřeklo, v rychlosti se objevuje násilí z prostředí džungle či velmi odfláknuté soupeření s kartelem z Norte del Valle. Celý scénář a veškeré dějové linie jsou tak nějak all in konstruovány a servírovány okolo brilantní postavy Jorge Salceda, na němž zcela jednoznačně stojí i padá kvalita celé řady. S obrovským množstvím nedokončených vedlejších linek se nemohu zbavit pachuti scénáristické schizofrenie, ve které je těžké najít hlavní motiv - osud Escobara nahradili 4 gentlemani, kteří však tvůrcům zjevně nejsou dostatečně dobří jako nosné téma seriálu. Nefunguje to jako celek, nefunguje to z pohledu dobrého záporáka Salceda, nefunguje to z pohledu dokumentární linie mapující celkové poměry v Kolumbii. Pokud k tomu přistoupíte jako Narcos DLC, koukat se na to dá. Trpí to však všemi klasickými přídavkovými neduhy - lacinější scénář je schováván samoúčelnou monumentalitou, velkolepostí a větším množstvím prakticky všeho - více brutality, více hlavních postav, větší korupce, větší přestřelky... ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bez grande Pablita Narcos pořád funguje. Třetí série téhle drogové ságy se tentokrát zaměřuje na kartel z Cali a pořád je to parádní podívaná. Kvalita rozhodně nijak neklesla, pořád je to správně drsné, dramatické, vtahující, perfektně obsazené (a agent Peňa ani tentokrát nechybí), vše stále perfektně doplňují voiceovery, dobové záběry a fantasticky zvolený hudební doprovod. I na potřetí velká radost sledovat. ()

Gulde 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

MOŽNÉ SPOILERY: Přiznám se, že po smrti Pabla Escobara jsem vážně nevěřil, že může seriál dál úspěšně pokračovat. A když jsem před zhruba 3 lety koukal na první díl 3. série, dávalo mi to za pravdu a na seriál jsem tehdy hned po prvním díle 3. série vesměs zapomněl. Teď jsem se k seriálu vrátil a byl jsem vyveden z omylu. Pablo Escobar nebyl pro Narcos tak stěžejní postava, jak jsem si dříve myslel a kartel z Kali to více než skvěle vynahradil. To samé noví agenti, napřed jsem nad nimi mávl rukou, ale zpětně si myslím, že je naopak škoda, že jim nebyl dán větší prostor. Sečteno podtrženo, 3. série parádně zakončila kolumbijskou etapu Narcos. Uvidíme kam nyní povede ta mexická. Mám tu jisté obavy, ale po zkušenostech s 3. sérií už tentokráte nebudu soudit předem. ()

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak jsem se prvními třemi díly takřka pronudil (jedna dobrá scéna na epizodu mi fakt nestačí), u posledních tří (možná i čtyř) jsem napětím chvílemi (zase) pomalu ani nedýchal. Z hlediska postav není klíčovým trumfem ani agent Peňa (který je několikrát bohužel dost upozaděn), ani čtveřice gentlemanů z Cali (přestože jsou příkladně rozmanití), ale vynikající (nová) postava sympatického bezpečáka Salceda, která spolehlivě přitahuje pozornost už jen díky svému divácky velice vděčnému zasazení do příběhu. Hodně jsem se bál, že bez hned dvou stěžejních postav předchozích řad už Narcos budou jen ucházejícím odvarem, ale naštěstí mi dokázali, že i s méně vyčnívajícími a výstředními postavami stále dokážou v člověku vzbudit nezanedbatelnou míru závislosti... ;-) ()

Galerie (135)

Zajímavosti (4)

  • V epizodě zazní skladba „C.R.E.A.M.“ od hip-hopové kapely Wu-Tang Clan. (Epistemolog)
  • Auto, kterým přijede Claudio Salazar (Carlos Camacho) s manželkou Maríou (Andrea Londo) do domu bratrů Rodriguezových, je kabriolet Porsche 911 (993) Carrera z roku 1994. (J.F.B.)
  • V čase 35:26 jde na silnici na okamžik vidět kamera. (HonzysKISS)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama