Reklama

Reklama

Nepříčetná

  • USA Unsane (více)
Trailer 1

Po traumatickém zážitku se stalkerem, ze kterého se ještě úplně nevzpamatovala, se Sawyer Valentini (Claire Foy – TV seriál The Crown) ocitá v psychiatrické léčebně. Jen chvíli po nástupu do přísně střeženého ústavu zachytí pohled místního zaměstnance, o kterém je přesvědčená, že patří muži, jenž ji pronásledoval. Ale byla to skutečnost, nebo pouhá iluze? (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

petr.c17

petr.c17 (hodnocení, recenze)

Pro mě zklamání - čekal jsem víc, než polodokumet - zdůrazněný tím statickým rybím okem, kterým byl film nasnímán. Navíc zbytečně prodlužovný - například tím filosofováním o lásce v závěru filmu vůči svému "ctiteli" atd. Každopádně Claire Foy good actress

pjotri

pjotri (hodnocení, recenze)

Tak URCITE to neni horor, to bych zduraznil, kdyz uz, tak cistokrevny thriller, nic vic. A protoze to neni horor, nemusime se u toho bat. Tim se, ovsem, i snizuje narocnost pri nataceni, protoze natocit napinavou vec je jeden level a natocit hruzostrasnej horor tak, ze se budu bat jit v noci na WC, to je uplne jinej, pooodstatne tezsi level. Protoze pokud se nebudu u hororu bat, reknu "to byla ale blbost". U thrilleru staci, kdyz je to napinavy a ma to hlavu a patu. Proto je taky hororova tvorba vrcholem filmariny. Rozepisuju se o tom, abych zduvodnil, proc nedam ani 5, ani 4 hvezdy. 5 hvezd mozna, kdyby to byl kvalitni horor.. Nebyl. 4 hvezdy, pokud by to byl kvalitni thriller. Skoro nebyl. Bylo tam dost profesionalnich a logickych chyb - strih, chlapa zenzka  podrizne, nejdriv krve, jak z vola, pak je najednou zazracne uzdravenej.. Baba mu utika lesem a pak se necha blbe chytit jen proto, aby se nesvalila do rokle, pri tom, jak ten chlap vypadal, nemohl mit lepsi fyzicku jak ona a snadno by mu utekla, pristup policie pri proverovani atd. Proto jen 3 hvezdy, protoze se to dalo daleko vic vymazlit.. 

donobonolomo

donobonolomo (hodnocení, recenze)

Ze zacatku vypada ta kamera silene, ale kdyz se s tim pak clovek smiri, tak to ani nijak nevadi. Soderbergh odvadi slusnou praci a ukazuje, ze svemu remeslu velmi dobre rozumi.

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Esdälon

Ale tady vůbec nejde o to, jestli by jsme to poznali, nebo ne. Tady jde čistě o to, že to vypadá hnusně, lacině.

Mark1983

Mark1983 (hodnocení, recenze)

Těžko říct, ale trailer film dle mého úhlu pohledu zobrazuje spíš jako psychologický thriller, než jako přímo horor.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Kdybych nevěděl, na co je to točené, nepoznal bych to. Takhle z traileru to vypadá líp a přirozeněji než mnohé normálním způsobem natočené filmy. Soderbergh je zcela jistě talentovanější a zkušenější filmař, než jakýkoliv uživatel csfd, takže z nějaké amatéřiny bych ho moc nepodezíral. Ale co já vím? S celovečerními filmy natočenými na mobil nemám žádné zkušenosti, takže je klidně možné, že někteří z těch, kteří to tady odsuzují, by to zvládli líp. ;-)

Ryuuhei

Ryuuhei (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Beru, že na to každý můžeme mít svůj názor. Ale za léta sledování filmů a i osobních prací s videi obecně zrovna tady jen horkotěžko vidím amatéřinu. Je to zatím jen o traileru, ale střihy dobré, záběry dobré - za mě to odpovídá při nejmenším klasickému, béčkovému filmu. Vůbec bych to na základě toho, že je to natočené iPhonem, neodsuzoval.

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

Ryuuhei

Ryuuhei (hodnocení, recenze)

Jo, kéž by méně než 15... ;)

Ale vážně. Co je na mém názoru natolik rozporuplného, že by měl svým obsahem poukazovat na naprosto mylnou výši mého věku? Čekám na vysvětlení, ježibabo.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Ryuuhei

Ryuuhei (hodnocení, recenze)

Nevědět, že je to točené iPhonem, vůbec bych to dle traileru neřekl. Nevím, co si tu lidi stěžují. Vypadá to skvěle a doufám, že když už se to neobjeví v televizi (kdo ví), že se to dostane aspoň na nějakou streamovací platformu.

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

one2

one2 (hodnocení, recenze)

Tocil to mobilom a presne tak to aj vyzera,taku sracku si moze nechat.A este ze je to 4k rozlisenie,v mobiloch je sice 4k rozlisenie ale to je iba take oklamane pretoze tam chyba plnohodnotny obrazovy bitrade.Je to skratka obrazovy shit a moze si to nechat...a to mam vlastne Soderbergha rad.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Související novinky

Soderbergh se vrací do akce

Soderbergh se vrací do akce

05.02.2018

Začnou se hollywoodské filmy točit na iPhone? V nejbližší době to samozřejmě nehrozí, Steven Soderbergh si ale myslí, že pomalu míříme právě tímhle směrem. Co udělal proto, aby tenhle trend nastolil?… (více)

Reklama

Reklama