Reklama

Reklama

Obsahy(1)

John dělá rychlé změny v Kapitolu; neshody mezi Jamiem a Beth eskalují. (SkyShowtime)

Recenze (6)

horskejvlk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Starosti jedné rodinky. Tak by se dal nazvat celej Yellostone. Krásná příroda, slabošská Beth která si hraje na tvrdá ku ale nemá na to, indianská manželka která si po ostříhání vlasů tak je to jasná čínská holka a Kevin Kostner tvrdák Montany s Kalifornským přízvukem, prostě skvělá pecka na kterou mě baví sledovat. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jamie dostává s úsměvem na tváři svou milou sestru z vazby, Summer se dostává ven z lochu a čeká ji „domácí“ vězení, strážci parku mají dostat informace o mrtvých vlcích a protivnice z Market Equities Sarah se má dostat Jamiemu do kalhot. Holt pořád se něco děje a je patrné, že se u syna-nesyna Jamieho projeví jeho vrtkavý charakter a nedostatečná rodinná loajalita. Upřímně se mu moc nedivím, protože na tuhle famílii by měla nastoupit armáda zdatných psychologů, aby ukočírovala aspoň to, co už není navždy ztracené. Dialog truchlící Monicy s Johnem silný. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když mi to trvá dokoukat dlouhé týdny, i když tu hodnocení nevisí převratně vysoká, já jsem s nynějším vývojem děje ve Žlutém kameni dost za dobře a málem jsem i tady udělil 5. hvězdu. Tak snad ty zbylé 4 epky dokoukám dřív než zase až za měsíc. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama