Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jamie uskutečňuje svůj plán. Yellowstonští kovbojové se pouští do velké změny. (SkyShowtime)

Recenze (16)

elanius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No. Uvidíme, kedy sa vlastne dočkáme pokračovania keďže, za prvé máme tu stávku a za druhé Costner sa "pohádal" so Sheridanom. Piata séria si do svojej polky našla svoje tempo a teda rýchle neni. Mne to ale vyhovuje, čím ďalej viac je Yellowstone osobnejší, melodramatickejší a pomalší. Mne to úplne v pohode vyhovuje. Úžasný relax pomaly už v rodinnom kruhu. (9/10) ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Bodávala mě pod stolem vidličkou. A to už byla dospělá!“ Beth začne vyhrožovat fotkami, přitom vůbec o místě na hranici s Wyomingem nemá tušení. A to kvůli tomu, že Jamie vyrukuje se zanedbáním povinnosti guvernéra, který podle něj nejednal ve státním zájmu. Navíc to už minule začalo nálezem potracených telat bizonů. Pokud bakteriální brucelózu chytne jen jedna kráva, stát vybije celé stádo, tudíž několik postav musí na čas zmizet kdesi v Texasu. Máme tu osmou epizodu a příběh prostě trpí. A to jsou díly delší než v předchozích sériích. Takže je potřeba přihodit hodně obrazové/náladové výplně, sem tam nějaký country šlágr, jindy si připomeneme Jimmyho kovbojskou linii. Monica, která se svým tchánem snad nikdy nevedla souvislý dialog, mu podruhé poděkuje za to, co řekl po ztrátě jejího syna. U honáků je to pořád dokola, aktivistka Piper Perabo nestrhla. Mám pokračovat...? ()

Reklama

PeteBuck 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zvláštne rozdelená sezóna. Asi Sheridanovi došli nápady. Neviem si totiž vysvetliť inak rozdelenie sezóny a zároveň to, že väčšina častí je napísaná v štýle idylky opisujúcej úžasnú prácu cowboyov za ani nie minimálnu mzdu. Príroda krásna, sem-tam nejaký dej, inak sa opájanie Yellowstonom. Inak nič zvláštne, žiadny zvláštny posun, iba to, že Jack Dutton je netradičný guvernér, Jamie sa zasa chystá zradiť, Jamieho sestra sa správa ako čistý sociopat, ak nie psychopat, Kayce nevie, čí je atď., atď., atď. Hodne spomalené, dosť to šlo dolu. Stále pekne natočené, občas nejaké prekvapko, ale mám dojem, že Sheridan si toho na plecia naložil zbytočne veľa a nestíha. Škoda. Som zvedavý, ako dorieši ten svoj konflikt s Costnerom, lebo je jasné, že Yellowstone speje ku koncu a točiť šiestu sériu by už bola blbosť. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá řada tohoto unikátního seriálu byla rozdělena na dvě části. Tato poslední epizoda první části řady byla jediná dívatelná, jinak přechozích sedm bylo utrpení. Vůbec jsem nepochopil, proč to takto celé shodili, když neměli nápad. Celou dobu se díváme jakoby na dokument o práci honáků, obrázky jsou moc pěkné, ale žádný děj. Jen lepení času. Dneska už není spoleh ani na práci značkových tvůrců. Navíc jsem se dočetl, že dokončení je v nedohlednu, protože Costner "nemá čas" a věnuje se svému vlastnímu projektu. Všem nakopat někam. ()

Crust 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na Yellowstonu jsem vždycky oceňoval i to, že krom všeho střílení, intrikaření, politiky a vztahových dialogů si tvůrci vždycky našli místo i pro práci v přírodě a pořadnou kovbojařinu. 5. série (resp. její první polovina, ale jednak je ta druhá v nedohlednu a jednak půjde jak počtem dílů, tak rokem produkce o dvě samostatné oddělené série s cliffhangerem jako všechny předchozí, takže odmítám přistoupit na tohle divadlo o dvou polovinách, prostě půjde regulérně o 6.sérii) nám ale té nádeničiny a rozjímavých záběrů na hnané stádo nadělila tolik, že svojí dávkou patosu a nudy je to (prozatím) nejhorší série. Pořádna akce víceméně 0, zato tu nadměrně prostoru dostávají podivné románky, ať už jde o zbytečné cameo nějaké neznámé country zpěvačky, Jamie chycený do pavučin byznysmenky, nebo nejzbytečnější postava seriálu, protivná aktivistka Summer. Prorůstání těchto prvků do jinak kdysi skvělého seriálu mi vadilo už ve 4.sérii a ta pátá je na nich postavená téměř celá. Asi je dobře, že už to trápení ukončí, vzhledem k pokračující hollywoodské stávce a neshodám s Costnerem je ale otázkou jak, kdy a zda vůbec se to tvůrcům podaří. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama