Reklama

Reklama

Code 8

Trailer 1

VOD (1)

Lidi s nadpřirozenými schopnostmi jsou v tomhle městě pod přísným dozorem policie. Jeden z nich se přesto dá na dráhu zločinu, aby pomohl těžce nemocné matce. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (109)

Martrix 

všechny recenze uživatele

Na nízkorozpočtové sci-fi to nebylo špatné. Ten mix kriminálky a sci-fi fungoval překvapivě dobře. V první půli nám byl vcelku pěkně představen svět a la Xmutant. I když to mělo občas béčkovější chvilky...nijak mě to neuráželo. Ta druhá polovina byla spíš klasická lupičárna ozvláštněná schopnostmi některých postav. To bylo taky vcelku v pohodě, jenže v poslední třetině se tvůrci rozhodli zahrát na rádobydramatickou notu o umírající mamince, nápravě synka... . Že krimi vytlačilo sci-fi bych pobral, ale když se pak ke krimi přidalo melodrama... . Je to škoda, ale i tak mě nijak nepálí dát 3*. Tau, které jsem viděl včera, bylo asi horším filmem. PS: Otázka POMA, pro koho se tohle točí...mám za to, že pro rodinné příslušníky tvůrců, pro lidi, kteří ponocují do rána a jsou schopní sledovat i tyto kousky, nasazené do nočního vysílání...ale hlavně to točí tvůrci sobě pro radost a aby si mohli vyzkoušet, jestli by zvládli větší projekt. ()

blazma 

všechny recenze uživatele

Po tom co jsem podlehl seriálu Arrow s hercem Stephenem Amellem, tak jsem jednoduše googlil spoustu jeho filmů a seriálů. Díky tomu jsem narazil na Code 8 a narovinu, tento film není dobrý. Kombinuje spoustu věcí a nápadu z jiných filmů. Je jedno jestli to byli malé nebo velké filmy, ale spoustu věcí co jsem tady viděl jsem viděl už někde jinde, jen trochu upraveno.. Docela mě to mrzí, jenže nápady docházejí a tato slátanina mnoha zajímavých nápadů určitě není atraktivní. Aspoň ne pro mě. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hrozně moc bych si přál mít Code 8 víc rád. Zpočátku se to tváří hrozně ambiciózně, jenže mám takový dojem, že kdybych shlédl kraťas z roku 2016, tak bych minimálně dostal stejné uvedení do světa vylepšených lidí s tím rozdílem že jako nášup bych nedostal velmi fádní příběh se špatným hercem, který není schopný utáhnout celovečerák. Hudební složka se vskutku snaží vykrádat dokonalé Drive. Body musí jít zákonitě dolů. 40% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nakoniec by to bolo asi lepšie ako priamočiary akčňák bez super-anti-hrdinov. Ale to bol asi počiatočný nápad, takže za mňa stále palec hore. Väčšie-menšie problémy ako s tým, že nevidíme mega akciu, ale skôr iba solídnu starú školu (to je vlastne veľké plus), som mal s tým, ako vlastne k hlavnej postave pristupovať a ako k nej má pristupovať okolie. Morálne dilemy sú síce načrtnuté, ale mohli byť spracované lepšie, čím by film získal na, no povedzme že väčšej umeleckosti. Nešťastným scenáristickým rozhodnutím je potom záverečná cesta do nemocnice, keďže Connor už predsa vie, že... ale stále prevažujú pozitíva a som rád, že aspoň prostredníctvom Netflixu sa tento menší film dostane medzi ľudí. Keď už do istej miery pripomína nabubrelý a pomerne zlý Bright, tak ten bez problémov strká do vrecka. 70% ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Veľmi sympatické, snaživé sci-fi, ktorému chýba rozpočet. Napriek tomu však spokojnosť a režisér sa snažil ako sa dalo. Robbie plus Arrow je za mňa dvojka, ktorá ma sem prilákala. Tématika mi sedí a príbeh nenudil. Nie je to nejaké originálne ale rozhodne to neurazí. Nehovorím, keby to má v ruke niekto skúsenejší, vedel by som si to prestaviť lepšie. Ale takto, s prižmúrenými očami tie 4* dám. Finále mohlo byť oveľa lepšie teda. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Financovanie filmu prebiehalo formou tzv. crowdfundingu. Tvorcovia žiadali 200 000 amerických dolárov, nakoniec dostali takmer 2,5 milióna. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama