Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve světě, kde na lidi se superschopnostmi přísně dohlíží roboti, se bývalý vězeň spojí s nenáviděným drogovým bossem, aby ochránili teenagerku před zkorumpovaným poldou. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nejpřekvapivější sequel, který z tehdy crowdfundingových vod vyloupl Netflix, do kterého jsem vstupoval s mírnou nevýhodou, že jsem už tak nějak pozapomněl, jak přesně dopadla jednička. Takových nás však bude víc a jsem zvědav, jestli Netflixu zafunguje part 2 v názvu a lidi si to dají jako maraton. Jednička svého času na Netflixu dost rezonovala, dvojka je však z mého pohledu a přísnějších měřítek, kdy už tvůrci nemuseli úplně šetřit každý dolar, v mnohých směrech slabší, utahanější a místy se zajímavými režisérskými nápady, ale mnohdy nedotaženými k dokonalosti tak, aby to strhlo. Rád jsem však zase po nějaké době viděl bratry Amellovy, pro které zkratka díky Arrow budu mít vždycky slabost, když si však místo tohoto nového kousku pustíte něco chválenějšího, co jste minuli v minulých letech, uděláte za mě asi lépe. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[60%] Přiznám se, že si první díl ani už moc nevybavuji. Při sledování téhle druhé části jsem se trochu ale rozpomněl. Je to v podstatě kvalitní jednohubka jako ta předchozí, zde už mě moc nebavil příběh a ke konci už se to trochu táhlo. Jinak s ohledem na malý rozpočet je to natočené celkem slušně. Postavy mě dostatečně baví, pár akčních a zajímavých sekvencí to má, prostě žádné velké slabiny v tom nevidím. Podruhé už bych se na to nedíval, ale na zaplácnutí jednoho odpoledne je to ideální. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ čo prvý diel bol celkom milým sci-fi akčno-antisuperhrdinským prekvapením, tak vzhľadom na očakávania je dvojka logicky miernym sklamaním. Tvorcovia totiž pod Netflixom asi nemali vyššie ciele než nakrútiť tuctový akčňák. Pritom po prvom filme som si hovoril, že ak sa nájde niekto správny, tak sequel by sa mohol mať k úvodnému filmu ako Temný rytier voči Batman začína. Nestalo sa, dočkali sme sa stokrát videného príbehu "dvojica na úteku", ale pozerať sa na to bez problémov dá. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nerozumiem celkom, čo vedie ľudí vo filmovej brandži k tomu, aby natočili pokračovanie niečoho, čo už samé osebe bolo absolútnou hranou priemernosti na filmovom plátne. “Kód 8” jednotka bola asi tak úspešná, že si človek ani len nespomína o čom bola. No a táto dvojka, to je priam reklama na priemernosť v rámci scifi žánru, ktorý dostáva rovnako permanentne na frak, ako horor žáner, kde sa to len tak hemží samými dejovo plochými, primitívnymi, lacnými pokusmi. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Krátký film byl skvělý, první celovečerák usmrkaný průměr, no a tohle už je těžký podprůměr. Bratry Amellovi vždy uvidím rád, ale tohle zazdil především špatný scénář a strašně málo akce. Jednoduše řečeno zbytečnost, vyvarovat se. Čisté 2* ()

Galerie (57)

Zajímavosti (1)

  • V čase 01:30:00 hlavní hrdina stírá podlahu. V jednom záběru stojí (tak, jak se má) na suché podlaze, ale o záběr později stojí uprostřed již setřeného. (cerdax2)

Reklama

Reklama