Reklama

Reklama

V oku hurikánu

  • USA The Hurricane Heist (více)
Trailer 1

VOD (1)

Strhující thriller V oku hurikánu vypráví příběh skupiny gangsterů, kteří se rozhodli využít nejsilnějšího hurikánu v dějinách, aby zakryli stopy po loupeži 600 milionů dolarů z americké mincovny. Je na tajné agentce Casey Corbyn (Maggie Grace) a lovci hurikánů, meteorologovi Willu Rurledgeovi (Toby Kebbell), aby společně zastavili lupiče a zachránili rukojmí dřív, než z města zbudou pouhé trosky. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (126)

silentname 

všechny recenze uživatele

Ako obyčajný akčný film počas katastrofy to funguje. A myslím si, že je to celkom pozerateľné. "The Hurricane Heist" toho moc neponúka, ale myslím si, že to stačí. Príbeh je obohraný, jeho dej je absolútne obohraný, no je tu pár zaujímavých momentiek a twistov, ktoré celkom stoja za to. V prvom rade hlavná dvojka Will a Casey sú celkom dobrí. Will je inteligentný, je odvážny, vie prísť s riešeniami a hoci miestami človek uvažuje, či by to vypálilo tak aj v skutočnosti, tak nemôžem povedať, že by to nebolo aspoň trošku efektné a nápadité. Efekty sú trošku mix. NIektoré sú dobré, niekedy sú ale veľmi jednoznačné a niektoré scénky vyzerajú absolútne komicky. Ako napríklad aj smrť hlavného zloducha. Ten inak moc zaujímavý nie je. Jediný mizernejší padouch je jeho pravá ruka Rice, ktorý je tak neskutočne neznesiteľný, že jeho smrť je absolútne pohladenie na duši. A vôbec keď si poviem pravdu aj šéf polície je pekný magor. A jeho monológy ma fakt neberú. A tú guľku si zaslúžil už len za tú reč. Viem, že je to divné, no keď to budete počuť, tak pochopíte. Hrdinovia sú okey, zloduchovia sú väčšinou buď magori alebo blbci s mizernými monológmi. Ale nakoľko sa film viac sústredí na našich hrdinov, je to celkom okey. Asi tak by som uzavrel hodnotenie filmu. Okey. Hodnotenie: C+ ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keď som sa dozvedel, že Maggie Grace ohrozuje hurikán, priznám sa, nebolo mi všetko jedno. Vedel som, že ju Liam Neeson tentokrát asi už nezachráni. Keď som ju však uvidel, zistil som, že to už nie je tá pekná akože puberťačka, ale staršia pani v uniforme. A bolo mi to celé naraz jedno. I ten hurikán vyzeral natočený akoby tam niekto fúkal na miniatúrne angličáky. Hrozné herecké výkony hlavne detí ma pri ich volaní o pomoc len povzbudzovali k myšlienkam, už ich kurňa odfúkni! ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Když pominu, že jde o menší vykrádačku Hard Rain, je The Hurricane Heist docela neotřelá kombinace akčního béčka a katastrofickýho filmu (přičemž akční složka dominuje). Příběhem žánrovej standard bez jakýhokoliv momentu překvapení nebo dramaturgický invence. Hereckýmu obsazení pak chyběli výraznější sympaťáci i záporáci. Ale mírnou převahu nad žánrovou konkurencí si biják přece jenom získal, a to díky Cohenovi, kterej se z režisérský sesle postaral o solidní vizuál i filmařinu (ať už v akčních nebo katastrofickejch scénách), tři hodně slabý hvězdy. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Katastrofických filmů je už celkem dost a některé patří k těm lepším, jiné lepší neřešit. Proto asi chápu, že šli cestou nedělat čistokrevný katastrofický film, ale chtěli jej okořenit trochu tou akcí a přestřelkami. A i tak se to nepovedlo. Příběhově nudné, postavy o ničem, nic zajímavého se tam neděje (občas tedy přestala dávat smysl fyzicky a to bylo zajímavé - myšleno legrační). Ale ty dvě hvězdy si to zaslouží za odvahu a za hurikán, který se povedl a destrukce byla krásně hmatatelná a uvěřitelná. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Úsměvné béčkové krimi 1)  v katastrofickém kabátku má sice poněkud nesmyslný děj, ale je poměrně zábavné._____ 2)  Alespoň, že tu byli pěkní sympatičtí chlapi: 34letý Toby Kebbell (meteorolog Will) či 40letý Ryan Kwanten (Willův bratr Breeze)._____ 3)  Věk protagonistů uvádím k roku natáčení - 2016._____ 4)  Natáčelo se v Bulharsku. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (6)

  • Casey (Maggie Grace) o sebe v jeden moment povie, že pracuje pre ATF. Tento úrad však má na starosti alkohol, tabak a zbrane a nemá nič spoločné s Ministerstvom financií, pre ktoré by mala pracovať. (ČSFD)
  • Film se natáčel v srpnu 2016 ve městech Vakarel a Sofia (Bulharsko). (GASTON73)
  • Keď má Casey (Maggie Grace) v trezore videohovor so svojím kolegom z armády, používa iPad. Vo väčšine záberov ho má otočený normálne, s čiernym plastovým prúžkom, ktorý majú tzv. Cellullar iPady v hornej časti. V jeden moment ho má však otočený dole hlavou. (ČSFD)

Reklama

Reklama