Reklama

Reklama

Stěhování není nikdy snadné. Zvlášť když chodíte na střední školu v Kalifornii a stěhujete se na opačnou stranu Ameriky. Kyle Moore (Ross Lynch) o tom ví po rozchodu rodičů své. V nové škole na východním pobřeží je úplným outsiderem, navíc hned první den přijde o telefon. Když ale v obchodním domě od podivného prodejce dostane nový telefon s tajemnou aplikací, začnou se mu plnit všechna jeho přání. Může být vším, čím kdy chtěl být. Přinese mu to ale štěstí? (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Je potřeba k tomu přistupovat, že to je komedie hlavně pro puberťaky. Proto sem byl velmi mile překvapený, že jsem od toho moc nečekal a přitom se bavil. Dokonce sem se párkrát i od srdce zasmál, což se mi už dlouho nestalo. Jasně, že tam jsou i hluchý místa a klišé, ale to jsem neřešil. Nevadila mi ani výchovná stránka, která byla podobná, jako u Klik-život na dálkové ovládání. ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele

S těma čtyřma hvězdičkama jsem se tedy dost upejpala. Nepatřím mezi nadšené fanynky Rosse Lynche (nicméně, nutno podotknout, že je to sympaťák!), úplně cílová skupina už taky asi úplně nebudu... ale to vůbec nevadí, protože se na to koukalo moc hezky...Anebo jsem prostě jen byla v tom správném rozpoložení na snímek takového řažení...Tak či onak.. líbilo se! ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Většinou mi jsou filmy - rádoby komedie - s teen debilama ukradený, a přijdou mi spíš debilní, než vtipný ... ovšem toto bylo příjemné překvapení ... vtipné, ne trapné, sympatické postavy a děj byl zábavný a ne přehnaný ... jen ta Famke Janssen už má lepší léta za sebou ... tady jí to nesedlo a bylo to na ní vidět ... ta ženská byla hezká jen jako mladá ... hold není jako víno ... jako ty šťastnější ženy jsou ... zabavilo, neurazilo ... ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Dnes je pátek 13. Každej dětinskej idiot se dnes bude dívat na ten strašně starej horor o hokejistovi. Já ne. Koukal jsem se na novou teenagerskou komedii Status Updatet. To se mi líbilo, protože to bylo o mladých lidech, o lásce, o rodině a o mobilu. Nejvíc mi přirostl k srdci táta - vo..votec od toho hlavního kluka, jak ten používal ten kouzelnej mobil. On byl taky hokejista vlastně... Taky se mi líbila ta holka a taky ta druhá holka, ta co vlastně byla jako ta zlá mrcha. Ale mě se nějak tak líbila víc, protože mě víc svrbělo, když jsem na ní koukal ... Tak jo, já už budu končit. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Místy trochu až moc Disney Channel. Relikt, který jako kdyby ležel 10 let někde v šuplíku a najednou se z ničeho nic zjevil v roce 2018. Ale což, jako jednoduchý relaxační vypínák koukatelný. Docela obstojná variace na středoškolské muzikály, na který se ale dívat optikou dospělého příliš nelze. Pokud bych ho tedy nechtěl sestřelit. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Film měl dobrý scénář, ale herci měli svobodu improvizovat. Což je také vidět v některých scénách. (kellne)
  • Při vstupu na led má Kyle Moore (Ross Lynch) hokejové brusle, ovšem když trenérovi ukazuje krasobruslení, má na nohou krasobruslařské brusle. (mcredd)
  • Natáčelo se od 13. června do 19. července 2016 ve Vancouveru (Britská Kolumbie, Kanada). (BMW12)

Reklama

Reklama