foto

Olivia Holt

  • nar. 5.8.1997 (19 let)
    Germantown, Tennessee, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Olivia Hastings Holt sa narodila 5. augusta 1997 v Germantowne, v Tennessee. Jej rodičmi sú Mark a Kim Holt. Má dvoch súrodencov, staršiu sestru Morgan a mladšieho brata menom Cade. Keď mala Olivia 3 roky, presťahovali sa do Memphisu. Teraz žije v Los Angeles so svojou rodinou. 

Jej kariéra sa začala, keď sa zapojila do miestnej divadelnej inscenácie. Objavila sa v množstve reklám, napr. pre Hasbro, Mattel a bábiky Bratz. Rolu Kim v Kickin' It (Nakopni to) získala vďaka  svojim gymnastickým schopnostiam. Neskôr si zahrala hlavnú úlohu vo filme televízie Disney Channel – Girl vs. Monster (Dívka vs. Monstrum). K tomuto filmu naspievala pesničky: Fearless, Had Me @ Hello, Nothing's Gonna Stop Me.

Naspievala aj piesne Winter Wonderland pre album Make Your Mark: Ultimate Playlist a These Boots Are Made for Walkin' pre seriál Shake It Up, do albumu Shake It Up: I <3 Dance.

Danka "Dan5usqa" Krúželová

Herecká filmografie

2016 Same Kind of Different as Me
The Standoff
2014 Penn Zero: Hrdina na půl úvazku (TV seriál)
To já ne (TV seriál)
Zvonilka a tvor Netvor
2012 Dívka vs. Monstrum (TV film)
2011 Nakopni to (TV seriál)
2010 Na parket! (TV seriál)
2009 Black & Blue

Dokumentární

2014 Bystander Revolution (TV seriál)

TV pořady

2015 Radio Disney Music Awards 2015 (TV pořad)
2014 Kresli a hádej (TV pořad)
2013 Radio Disney Music Awards (TV pořad)
2011 KARtv (TV pořad)
2006 Disney 365 (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace