Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželé Harriet a Peter Foxovi jsou nechvalně proslulí britští podvodníci. Když při pokeru s šílenou šéfkou podsvětí Irinou všechno prohrají, letí do Los Angeles, aby získali čas a pokusili se sehnat peníze, které jí dluží. Proto zosnují spletitý plán, jak ukrást Peterově bohaté exmanželce Jackie drahý prsten. Po několika marných pokusech a šílených eskapádách se dvojici podaří přelstít Irinu, oklamat Jackie a šperk konečně získat. Když lup prodají, rozhodnou se pověsit zlodějnu na hřebík a odstěhovat se do Brazílie. Při nástupu do letadla si ale všimnou vzácného diamantového náhrdelníku na krku jedné z pasažérek… (Bontonfilm)

(více)

Recenze (37)

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden neskutočný nevtipný bordel. Tak by som ohodnotil "The Con Is On". Neviem čo viac k tomu ani dodať, lebo toto je zabitie talentovaných hercov v mizernej komédii, na ktorej som sa nezasmial ani raz. Vypichol by som v tomto filme scénku, kde Sofía Vergara hovorí o sebe aká je úžasná a Crispin Glover to opakuje. Je to tak debilné, že človek len rozmýšľa, v akej nálade režisér vlastne bol, keď to dával dokopy. A popravde zvyšok filmu je rovnako zlý. Uma Thurman je neskutočne nesympatická krava a okrem toho otravná jak šlak. Alice Eve je opätovne neskutočne otravná ako som ju naposledy videl v "Misconduct". Sofía Vergara je na tom rovnako a v podstate by som mohol pokračovať. Jedinou výnimkou je Tim Roth. Ten pôsobí, že je z toho všetkého tak neskutočne otrávený, že sa chce iba schlastať a mať so všetkými týmito ženskými pokoj, lebo ich nemôže vystáť. A počúvať jeho monlógy, ktoré nemajú ani trošku emócie je miestami vtipné, no rozhodne to nie sú žiadne kvality. Očividne pôsobil, že v tomto filme vôbec nechcel byť. A je to vidieť. Viac o tom ani nebudem hovoriť. Čo sa príbehu týka je to nudné a tupé, ostatné postavy sú dokopy nevyužité a humor vôbec nefunguje. Ak máte radi preafektované postavy spolu s ďalšími preafektovanými postavami a hlavným hrdinom, ktorý vyzerá maximálne otrávene, tak toto je film pre vás. Za mňa je to ale jedna z najhorších komédií, čo som videl za celý svoj život. Hodnotenie: F ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Už jste mi do prdele narvali tolik věcí, že si můžu najít kluka." Zastávám názor, že když si krutopřísná mafiánka nechá dopravit peníze od gamblerky a feťáka, tak by to mohlo připomínat zábavu. Jenže ono to nijak zvlášť zábavné není a napínavé už vůbec ne, ale nabízí to zajímavou hypotézu, že Bůh je komunista a vybídlo mě to k návštěvě fackovacích orgií v bordelu v Bangladéši. A to není málo. Taky mě docela bavilo sledovat věčně sjetého, opilého a nechápajícího Petera, kterak odevzdaně proplouvá životem. S holkama to bylo trošku těžší, ale jsem ochoten s nimi rozebrat jejich herecké nedostatky v pořadí Irina, Vivian, Harriet a Jackie. Asi tak po hodince. ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Řekněme si to na rovinu - J. Oakley je příšernej scénárista i režisér, takže tady je chyba už v základu. Pak nerozumím tomu, co U. Thurman, T. Roth, A. Eve nebo S. Vergara v tomhle filmu vůbec dělají. Museli za to dostat balík, protože jinak si to neumím vysvětlit. Ani bych se nedivil, kdyby T. Roth prochlastal celý natáčení i v reálu, protože to bylo jedno velký utrpení. Tak příšerný dialogy už jsem dlouho neviděl, navíc se všichni chovají jak dementi a neustále mluví sprostě (asi aby to bylo drsný a cool, ale není!). Komedie to není ani za prase, protože těm trapnostem se fakt smát nedá. ()

kombajn 

všechny recenze uživatele

Dobré obsazení, jeden dva povedené vtípky a to je tak všechno. Nevím, zda je lítost nad tím, že se tomu herci upsali, ta správná emoce, kterou chtěl režisér dostat z diváků. Pokud ano, záměr mu vyšel na jedničku. Není to vtipné, není to napínavé, není tam jediná postava, které byste fandili. Opilý Tim je zábavný prvních pět minut. A finální se zmocnění prstene je fakt mimo. ()

Ammit 

všechny recenze uživatele

Podle hodnocení kdekdo čekal komedii století. A ta to rozhodně není. Je to komedie o zlodějíčcích-podfukářích, keří se snaží dostat z problému, který si způsobili sami. Ostatní asi ne, ale já se skvěle bavila od začátku do konce. Samotný scénář je sice na úrovni obyčejného béčka, ale s takovým ansámblem to pro mě na pět hvězd dosáhne. ()

Galerie (163)

Reklama

Reklama