Reklama

Reklama

Ztraceni ve vesmíru

(seriál)
  • USA Lost in Space
Trailer
USA, (2018–2021), 23 h 18 min (Minutáž: 39–66 min)

Hrají:

Mina Sundwall, Molly Parker, Toby Stephens, Parker Posey, Maxwell Jenkins, Taylor Russell, Ignacio Serricchio, Amelia Burstyn, Raza Jaffrey, Ajay Friese (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(28)

Po nouzovém přistání na neznámé planetě se rodina Robinsonových navzdory všemu pouští do boje o přežití a šanci na útěk. Kolem ale číhá plno nebezpečí. (Netflix)

Videa (5)

Trailer

Recenze (176)

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Originální seriál jsem neviděl, ale film se mi proti obecnému hodnocení opravdu líbil... Být to vysíláno na Disney Channelu tak to má rakerový úspěch... Od Netflixu jsem čekal trochu víc... Ano je to natočeno kvalitně a levné to určitě nebylo... Je to rodinná sci-fi zábava, ale i přesto, je to místy trochu moc pomalé, je tam i na rodinný seriál trochu moc hloupostí a dějová linka s Dr. Smith je vysloveně dementní!!! Jinak OK a protože "ztraceni ve vesmíru" jsou vlastně až po první sérii, tak jsem na tu druhou opravdu zvědavý... 1. série 59% ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Sú to Robinsonovci. Je to rodina. Občas si lezú na nervy a každý z nich je iný. Ale keď dôjde na lámanie chleba, držia pokope.“ Prvá séria super. Skvelé postavy, nesmierne sympatickí (a typovo dokonale vybratí) herci so vzájomnou charizmatickou a vtipnou interakciou, výborná vizuálna stránka (výtvarne bohato stvárnené lode, kostýmy, planéty atď.) a rýchle, svižné, dynamické tempo. Jasné, náhod a nehôd, do ktorých sa Robinsonovci neustále dostávajú, bije do očí. Ale inak veľmi príjemné prekvapenie. Bohužiaľ, druhá séria (logicky) prišla o moment prekvapenia a, to hlavne, po stránke scenárov sa vybrala iným smerom, než aký by ma nejako extra zaujímal (zmenený robot, nekonečné zrady, mimozemská hrozba a Robinsonovci sa stali len členom obrovskej výpravy, čo je zle, lebo táto vydarená rodina najvýdatnejšie funguje osamote). Žiaľ, tretia séria dokázala, že potenciál seriálu bol naplnený, ak nie preplnený. Robinsonovci sa definitívne stali súčasťou veľkej skupiny vesmírnych moreplavcov, pričom niektoré kusy (rodičia) tu boli v podstate až zbytočné. Hrozné boli i scenáre, ktoré to tak (všetko) komplikovali, že už som fakt nemal chuť báť sa o život jednotlivých postáv, najmä keď mi bolo jasné, že v rodinnom seriáli sa „asi“ nestane, že by zomrelo dieťa alebo láskavý rodič. Takže resumé: prvá séria 4*, druhá hmmm a tretia ďakujeme, ale odíďte. Určite by som Robinsonovcov nechcel mať vo svojej blízkosti. Ráno vstanú a cestou zo spálne do kuchyne ich napadne svorka mimozemských robotov, popritom vytopia celý vesmírny koráb, potom do nich udrie blesk, Judy dostane infarkt, ale otec ju zachráni a následne koráb zožerie gigantický červ, ale našťastie uňho robot vyvolá prudké dávanie, ale po vyvracaní z jeho telesných štiav koráb pre zmenu má poškodený motor, našťastie... OK, toto nemá zmysel. Končím. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Tak jsem zkusil sci-fi seriál o rodince putující vesmírem a po delší době to byl pro mne seriál z kategorie běžná americká produkce a musím uznat pozitiva : solidní vizuál ,akce a působilo to celkem inteligentně a to nemluvím o opravdu dobrých hereckých výkonech, jenže po třech dílech mne začala obtěžovat na uhlazená šablonovitost a korektnost amerických mainstreamových věcí zvláště v žánru rodinný film. Z vědeckého účelu jsem víc jak tři díly nedal - je vidět že technicky tento typ seriálů vysílaných někdy odpoledne udělal ohromný skok k celovečerním filmům, ale z ostatních filmových hledisek pro mne žádná přitažlivá změna. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Vážný rodinný dobrodružný sci-fi seriál. S opravdu velkým důrazem na rodinný a vážný. A až pak někde v závěsu jen tak mimochodem jde i o výpravné sci-fi. Je to v jádru to samé, o co se Shyamalan snažil v "Po zániku Země". Akorát udělané víceméně správně čili rodina je to sympatická, děcka nejsou k nesnesení (byť přemoudřelá krapánek jsou, ne že ne), častá akce i boj o přežití jsou podány správně dramaticky, vizuálně je na co koukat, bombastický soundtrack duní jak v nejnovějším blockbusteru, emočně to chladné není (i za cenu občasného citového vydírání) a tak vlastně jedinou výraznější výtkou je, že tempo je většinu epizod podivně kolísavé mezi až příliš zběsilé/až příliš pozvolné a nic mezitím. Čemuž nepřidává ani podivný nesoulad, kdy se na jednu stranu vzdává hold původnímu naivnímu kultovnímu seriálu, chtělo by to být jízdou pro děcka, má to švihlé postavy i humor a na druhou se jede na seriózní vlně plné manželských problémů, neustálého boje o holý život, vypořádávání se s osobními démony, stylizace à la Interstellar apod. Děcko bude protáčet oči nad tím, jak se to místy bere vážně a nad problémy dospělých. Dospělák nad nimi však oči protočí úplně stejně, protože to není dotaženo, když už teda. Celkově by tomu prospělo, jasně se rozhodnout, čím to chce být. Zda seriózní survival scifárnou pro odrostlejší publikum či vážně se neberoucí eskapádovou jízdou jak z novodobého Doctora Who pro všechny, kteří jsou duší stále dětmi. | S1: 3/5 | ()

petikacka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě rozhodně šokantní objev roku. Nebýt mého človíčka, tak o něm ani nevím a rozhodně bych si ho nepustila. Takhle jsem ho sledovala s ním a čím dál víc jsem mu propadala a byla velmi příjemně překvapená jak mě to baví. Pro některé hejtry mám připomínku, že je to 7+ . Nejvíc mě bavily reakce Jeníčka (7 let) a jak to prožíval. Té největší svini říká s naprostým despektem "Lhářka prolhaná". Já jsem rozhodně spokojená. Za mě 95% ()

Galerie (711)

Zajímavosti (6)

  • Alfa Centauri je trojhvězda a svou vzdáleností 4,37 světelného roku také nejbližší hvězdný systém od sluneční soustavy. Na obydlené planetě ze třetí série si můžeme všimnout domů z části postavených 3D tiskárnou. (DJMaroko)
  • V 33 minúte má Peny (Mina Sundwall) v rukách za chrbtom obálku. Keď sa otočí, má ruky prázdne. V ďalšom zábere už opäť obálku drží. (Kuzlo)

Reklama

Reklama