Reklama

Reklama

Cobra Kai - Série 4

(série)
Trailer 2
Akční / Komedie / Drama / Rodinný / Sportovní
USA, 2021, 5 h 41 min (Minutáž: 28–46 min)

Hrají:

Ralph Macchio, Xolo Maridueña, William Zabka, Courtney Henggeler, Tanner Buchanan, Mary Mouser, Thomas Ian Griffith, Jacob Bertrand, Gianni DeCenzo (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Daniel a Johnny čelí stejnému nepříteli a rozhodnou se spolupracovat. Kreese si taky hledá spojence a ohlíží se při tom do minulosti. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (54)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Emócie tam stále fungujú a na tom jedinom mi asi záleží. Inak to veľmi pekne rastie a vyvíja sa. Najväčšou devízou seriálu je, že súbežne s deckami dospievajú aj starochovia. Učia sa novým veciam, porozumieť sami sebe a zároveň vytvoriť si nanovo rebríček hodnôt, ktorý im kedysi niekto vzal alebo dal. Znova sa to trošku pomiešalo a tí, čo stali na nesprávnej strane, už na nej nestoja oboma nohami a v tom je ten seriál vlastne najlepší. Finále je pekne napínavé a s dobrou choreografiou. A pritom si to udržiava vtip a nadhľad. Návrat Silvera je správne démonický a poprepájanosť s pôvodnou trilógiou jej veľmi prospieva. Z tohto raz bude kánonické dielo, ak sa začne rozprávať o príbehoch s témou bojových umení. Za mňa zase raz spokojnosť. 4.séria - 90% ()

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá série - (8,5/10). Cobra Kai je unikátní v tom, že z ní číší naprostá radost a předává to potom divákovi. Dokonale pracuje s vykreslováním postav a jejich vzájemných vztahů, které se každou sérii mění a vyvíjejí. Chápu, že pro někoho už to může být únavné, ale já jsem so toho zažraný pořád stejně jako u první série. Máme tady opět návrat jedné staré postavy a tou je Terry Silver. Upřímně jsem vůbec nečekal, že si bude pro sebe krást každou scénu, ve které se objeví. Fakt za mě nejlepší postava a jsem nadšený ze samotného konce. Co se týče soubojů, tak je to opět na vysoké úrovni a závěrečné souboje během turnaje oku lahodí. Opět a znova musím říct, že William Zabka je prostě Bůh a bez něj by byl seriál poloviční. Cobra Kai se pomalu, ale jistě stává mojí srdcovou záležitostí, takže doufám, že tvůrci nebudou dráždit hada bosou nohou a třeba to i v tom nejlepším ukončí. Nechci, aby to dopadlo jako třeba Vikingové. Nejlepší epizoda: Pád (S04E09) ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

čtvrtá série je oproti té předchozí určitě krokem kupředu,nicméně nostalgie,která táhla první sérii definitivně vyvanula.Plusem budiž,že tentokrát se tu nechovají všichni neustále jako úplní kreténi,nechtějí se permanentně zabít/zmrzačit a jediný vyloženě trapný moment je bitka u bazénu po plese.U některých postav se dá dokonce mluvit i o nějakém vývoji a rozhodně bych neřekl,že mi nakonec budou celkem sympatičtí Robby,Tory a dokonce i Kreese.Ten lehce a překvapivě změknul,nicméně ho vystřídal jiný psychopat,takže můžeme zvesela pokračovat.Snad si podobný vývoj připravili tvůrci i pro Sam a samotného LaRussa.U Sam to úplně neočekávám,protože ta je na pěst víceméně od začátku,ale Daniel by konečně mohl přestat co pět minut blábolit o panu Miyagim,protože to už bylo neúnosné.Ona vůbec postava DLR je divně napsaná (a nebo Macchio není dobrý herec) a zjistil sem,že mě z těch všech nakonec s.re úplně nejvíc...60% ()

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V první řadě bod za to, že herci očividně intenzivně trénovali a jejich fyzické střety jsou lepší a lepší. Teď k tomu, jak je na tom čtvrtá řada obecně. Ano, některé témata jsou recyklována z předchozích řad a ano, postavy střídají věrnost větší rychlostí než rozdávají rány, ale (staro)nový padouch, neustále se přelévající hranice mezi dobrem a zlem, sympatické obsazení a kombinace humoru, nadhledu, dramatu a překvapivých zvratů stále funguje na výbornou. ()

Clark_Kent 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když se řekne karate, vždycky je to moje srdeční záležitost. Těšil jsem se ohromně, dostal jsem opět pestrý příběh. Největší překvapení 4. řady stále vyvíjející a nekompromisní Tory Nichols /Peyton List/ pod křídly pevné Cobra Kai. Návrat Terryho Silvera tomu dal až kurevsky energickej náboj. Rozhodně nejlepší, představení na Netflixu. Čekám pátou řadu. ()

Galerie (181)

Zajímavosti (5)

  • V poslednej scéne skopne Terry fľašu vína z bedne s nápisom "Kamen Estate Wines". Robert Mark Kamen bol scenáristom pôvodnej trilógie Karate Kid. (RigorMortis)
  • Tato epizoda je věnována vzpomínce na Alberta Omsteada (1982–2021). (Rominator)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama