Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdy není pozdě začít znovu! Vtipný a zároveň romantický film o cestě jedné obyčejné dívky za štěstím. Maya pracuje v místním supermarketu a marně čeká na povýšení, protože jí chybí tolik potřebný vysokoškolský diplom. Vše se rozhodnou vyřešit její přátelé a díky nové identitě, kterou pro ni vytvoří, Maya získá pozici, o které vždycky snila. Tím ale její nesnáze nekončí. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (79)

Deidy 

všechny recenze uživatele

No... Tak já jsem z toho trošku rozpačitá a zkusím to rozvést, možná přihodit i nějaký ten spoiler. Na tomhle filmu mi hrozně vadí jeho rozpolcenost. Z traileru jsem nabyla dojmu, že půjde o podobný počin, jako jsou třeba Matky na tahu, to jest romantické drama, místy rozbité vtipnými scénami pro ulehčení. Jenže problém je v tom, že veškerý humor byl vyčerpán právě v traileru. Víc vtipných scén tam totiž nenajdete. Pak následuje ona rozpolcenost. Člověk by čekal, že to bude právě to kariérním růstu dané hlavní hrdinky, kdy se bude potýkat s nástrahami nové práce, plus strachem z prozrazení. To se tam sice děje, ale jakousi záhadou je to rozbíjeno další dějovou linkou, to jest návratem ztracené dcery hlavní hrdinky. Tato dějová linka je tak nereálná a ubulenou limonádou ulepená záležitost, že vás to po chvíli začne neskutečně srát. Nevěříte tomu ani ťuk, jednání postav vám přijde z psychologického hlediska naprosto nelogické a nereálné. Takže v podstatě půlku filmu sedíte, vzdycháte, koukáte na hodinky a čekáte, kdy už bude konec. Ne proto, že byste byli napnutí, jak to všechno skončí (protože z hlediska daného žánru je to zcela jasné), ale proto, že už vás to zkrátka neskutečně prudí a vám je trapné se sebrat a jít pryč. Není to vyloženě blbý film, jen jeho struktura a rozpolcenost je to, co mu sráží body, proti hereckým výkonům, střihu, záběrům na NY se nedá říct ani bú... ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Film to nebyl špatný, no čekala jsem od něj něco jiného, něco mnohem jiného. Pro mě se však začal ubírat velice zajímavými směry, nechyběl mu spád a ani příběh nebyl úplně k zahození. Člověk je svědkem proměn a také toho, že i když je něco založeno na obrovské lži, může z toho vzejít něco dobrého. Nemusíte mít milion titulů, stačí, když svému oboru rozumíte. Pokud jdete za svým cílem, můžete to dokázat, stačí přijít s nápadem a věřit si. Těch několik dějových linek, které se prolínaly, práce, produkt a ještě něco navíc, co však nebudu prozrazovat, se skvěle doplňovaly. A ani konec se nezdál na první pohled příliš uspěchaný. Na plný počet hvězdiček to není, ale něco na něm bylo, proto jsem se rozhodla hodnotit jej nadprůměrně. Neokoukanost a několik zápletek v jednom tomu jedině dopomohly. Doporučení se i tentokrát zdržím, stejně nikoho nepřiměju ani nezastavím, když se bude chtít nebo opakem nebude chtít podívat. ()

Reklama

VojtaMarek00 

všechny recenze uživatele

J-Lo chodí, mluví, snaží se hrát, moc ji to nejde, znovu chodí, místo mluvení se blbě tváří, poté všechno kazí, aby to následně napravila. Vanessa Hudgens vstala z mrtvých a hraje pořád líp, než J-Lo, ale to asi jen proto, že je přece jen mladší než Lopez, tudíž ještě může přes menší množství botoxu hýbat čelem. Těžkej průměr. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych se nějakým kouzlem dostat do tohoto filmu. Nejdřív bych propustil všechny zaměstnance Franklin & Clarke a natřel jim držku indulonou. Nebo klidně naopak. Záleží, kvůli čemu by hysterčili víc. Podnikavou dívku JLo bych nakopnul de jejího sexy zadku za stále stejné herecké kreace a jejímu partnerovi oholil ten úlisný knír. Té nechutné kamarádce s napuchlými rty bych s chutí dopřál waterboarding s kanystrem bílého vína a zeptal se Treata Williamse, jestli si kvůli své přítomnosti tady trhá vlasy. A na samém konci, snad by se Batman nedíval, zase nakopnul JLo za ty nakydaná moudra. Teda hned poté, co bych si od pusy otřel vlastní zvratky.. Možná ta recenze působí trochu vyšinutě, ale to oni ze mě udělali.. ()

gegina31 

všechny recenze uživatele

Nevím sice, která vyšší moc zasáhla, ale jsem jí neskonale vděčná, protože jsem málem na tohle šla do kina. Trailer vypadal sice celkem zajímavě, ale jaká plytká slátaninka se z toho vyklubala mě překvapilo. Myslela jsem, že se bude jednat spíše o budování kariéry jedné osudem a finančně postižené sexy paní, která neměla možnost vystudovat jednu z Amerických prestižních škol tolik potřebných k tomu, aby nemusela někde na ulici prodávat párek v rohlíku. A navíc jsem doufala, že při této příležitosti klofne nějakého zámožného fešáka (přání mé romantické duše). A já se místo toho dostala do příběhu, kde úplně z haluze potká svoji dceru, kterou odložila ještě jako mimino, a která je náhodou i adoptovanou dcerou majitele firmy, který ji na základě lživých informací o jejím vzdělání přijal. Sory, většinou vulgarismy v komentu nepoužívám, ale neposrali byste se z toho? A jelikož chlapa měla už od začátku filmu, sice nic moc, ale měla, tak mi bylo hned jasný, že mé druhé přání splněno nebude. Nehledě na to, že to je nejspíš poprvé, co jsem slyšela mluvit Lopez bez dabingu.....a není to pěkný. No a navíc její dceru hraje Vanessa Hudgens. A tohle stvoření je vždycky ve filmu jako pěst na oko. Neuměla hrát v Muzikálu na střední a neumí hrát ani teď. Jen ťulpas by ji obsadil do role. No chtěla jsem dát původně 3 hvězdy, ale jak tady čtu to svoje rozhořčení, tak skončím nakonec na dvou. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (5)

  • Název filmu se objeví poprvé až před závěrečnými titulky. (griph)
  • V jednej scéne nájde Maya (Jennifer Lopez) fotku s Barackom Obamom a jeho manželkou. Jedná sa o skutočnú fotku, Jennifer sa s Barackom stretla na inauguračnom plese v roku 2009. (Astonko)

Reklama

Reklama