Reklama

Reklama

Muž mírné povahy už nechce být jenom obětí šikany a přihlásí se do karate. Záhadný instruktor ho pak uvede do silně maskulinní subkultury, ze které jde strach. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (114)

mclenin 

všechny recenze uživatele

Celkom slušný bizár s miestami až absurdnou čierno-humornou atmosférou v komornom duchu, kde ako už niekto písal je najlepšie vedieť o snímku vopred čo najmenej - o to väčší divácky zážitok film dokáže sprostredkovať. Jessemu Eisenbergovi role podobného charakteru - weird / naive moron - sedia ako uliate. Nie je to síce až tak nepredvídateľné ako sa na prvý pohľad môže zdať, no snímok aj napriek tomu vie prekvapiť. Ja som sa bavil. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Kdo má rád divné filmy, tak moc překvapený nebude. Eisenberg je dokonalý moula, jenže já prostě tyhle blby nemusím, který se po přepadení a zmlácení začne pomalu proměňovat, ale tak pomalu, že jsem chtěl film několikrát vypnout. A nakonec už není úplný moula, ale poloviční stále ano. Celé to pomalu teče jak voda do kopce a nakonec se kruh uzavře. Vtipné mi to nepřišlo, násilí velmi umírněné - chabě ho zachraňuje zlomená ruka a pár úderů do nosu - a co se týká zločinů, tak jejich vyšetřováním se film zaobírá velmi okrajově. Takže spíš sociální drama. A ten vlčák by měl mít hubu od krve, ne? Nenadchlo mě to. 2,5* ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zvláštní film...Eisenberg si dal dalšího asociálního podívína a ještě zhruba ve třech čtvrtinách film jede podle nijak nepřekvapivého scénaře.Pak se ale vydá poměrně nečekanou cestou a vlastně díky bohu za to.Do té doby totiž nemělo Art Of Self Defense co nabídnout a těch posledních cca 20 minut tak diváka alespoň vytrhne z letargie...50% ()

husokachna 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší film z letošního Türkish airlines dobrodružství. A taky nejsubjektivnější hodnocení, kdy osobně bych tenhle film asi nikomu nedoporučil. Pomalá trapno-divno odysea Jesseho "magora" Iceberga (right ahead) za očištěním a sebepoznáním umístěná v děsivé a zároveň čímsi naivní nerealitě. Takový anti Karate kid na oblbovácích, o kterém nevím, co si mám myslet a u kterého si nejsem jist, jestli si se mnou nevytřel prdel. Ale líbilo se mi to, coby ne, nechtějte po mě vědět proč, a pokud se na to podíváte, vaše hra...PS: jo a díky JASM jsem si vzpomněl, co mi tam vadilo - přerod hlavního hrdiny je rychlej a ničím nepodloženej. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nečekaná pecka aspirující na nejbizárnější film roku. Příběh se zaměřuje na Jesseho Eisenberga, který je účetní nerd se slabými socialními dovednostmi a jednoho večera je ošklivě zmlácen gangem motorkářů, že skončí v nemocnici a proto se rozhodne přihlásit na Karate kvůli sebeobraně. Karate třídu vede excentrický Sensei, který krom vyučování Karate vyučuje také způsob života a hlavní hrdina se doslova transformuje v jiného člověka a od téhle chvíle film začíná být neskutečně drsně bizární. Film je na půl černou tragi komedií a na půl bizárním psycho thrillerem a dohromady to funguje skvěle, Film vyniká především v hereckých výkonech, dialozích, které jsou nejen inteligentní, ale také poučné ( hodně zajímavé věci ohledně Martial Art) a poslední půl hodinu mi hlava nebrala v jaký úlet se film nakonec zvrhne. Nepředvídatelné, poučné, zábavné, vtipné, znepokojivé a drsné! 85% ()

Galerie (97)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v Louisville (Kentucky, USA). (vojacekr)
  • Pravidla Dódžá jsou: 1. Žádné boty na matraci. 2. Žádné jídlo nebo pití na matraci. 3. Uklonit se. když vcházím nebo odcházím z matrace. 4. Vždy si nosit svůj pásek. 5. Prát si svoje Gi (kimono). 6. Respektovat svého protivníka. 7. Klepnutí, jinak uslyšíte prasknutí. 8. Klepněte, jinak si zdřímnete. 9. Zůstaňte hydratovaní. 10. Pokud to funguje, využijte toho. 11. Zbraně jsou pro slabochy. (Bawnjourno)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno