Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alex Truelove (Daniel Doheny) je právě v posledním ročníku na střední škole a vedle plánu dostat se na vysněnou univerzitu by rád co nejdříve přišel o panictví se svou přítelkyní Claire (Madeline Weinstein). Vše se poněkud zkomplikuje, když na jednom večírku Alex potkává o rok staršího Elliota (Antonio Marziale), který je otevřený gay. Toto zpočátku nevinné setkání odstartuje kolotoč událostí, kvůli kterým Alex začíná zpochybňovat jak svůj vztah ke Claire, tak svoji sexualitu. (Stanislaus)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Tak nějak mi byli nesympatičtí herci (ale možná to bylo jen tím, že jejich postavy byly napsané, tak jak byly napsané), a tak jsem jim v jejich trablech nemohla fandit a tudíž jsem si to vůbec neužila. Vlastně mi to přišlo poměrně nudné. A konec nebyl vůbec pro mě. Milionkrát viděné a je úplně jedno, jestli doktor Divnoláska miluje ženský, chlapi nebo stromy. Pokud chcete film, kde dojde ke coming outu, zkuste sáhnout po něčem jiném, podle mě hledat nebudete muset dlouho, když omrknete, co tu ostatní doporučují. ()

tomeš 

všechny recenze uživatele

Netflix má za mě palec nahoru, šíře záběru jejich tvorby na poli LGBT je obdivuhodná. Craig Johnson dostává taky palec nahoru za to, jak si po svém zpracovává témata, která ho baví (byť Skeleton Twins byly větší terno). A do třetice fajnovej soundtrack. Čili tři hvězdy - za to, že tu máme další (!) feel-good queer teen rom-com, za kterou se nemusíme stydět. ()

Reklama

hrackabanan 

všechny recenze uživatele

Na začátek bych ráda řekla, že nemám nic proti LGTB komunitě. Tohle bylo fakt na nic. Hlavní postavy byly až otravně nudný a vubec jsem jim to nežrala. Jedinej, kdo tam byl zajímavej byl Dell. Ale ten nechutně přeslazenej konec na plese.. bleju jak Dell po tom, co olízl žábu. Netflix tvorba mě asi nikdy neoslní. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Tento americký film mi moc nesedl. "Zabaleno" pro puberťáky či náctileté s touhou "kdy už ho zasune". Já už jsem velký kluk a tento typ amerických snímků podobných si jako vejce vejci (i když většinou s většinovou orientací) nemusím, je to pro mě ztráta času, a proto těm, kteří už mají školní léta za sebou, film moc nedoporučuji ... 4444 ()

Eleasari 

všechny recenze uživatele

Tak jo, po "Love Simon" tu přichází další LGBT sračka, kterou se nás Hollywood 21. století snaží přesvědčit, že je vlastně už ve století 22. Ve skutečnosti se jedná o standardní záležitost každodenního života, obvykle dohledatelnou v TV programu pod označením "americká romantická komedie" na každém druhém programu v televizi. Co se vybraného tématu a motivů týče, nic se nezměnilo: ústřední postavou je i nadále přecitlivělý/á/é středoškolské outsiderovský kdosi, řešící svůj první sex, první lásku atd. Alex Strangelove, stejně jako Love Simon, zobrazuje zcela prvoplánovou jednovrstevnou povrchnost a nepřináší naprosto žádné poselství či prožitek. Osobně jsem se zvládla nasírat asi 20 minut, ovšem první scéna s oním "gaykid" Eliottem už mě vážně odrovnala. Všem kdo mají zájem ochudit se o pár mozkových buněk vřele doporučuji si film pustit. Všem kdo mají zájem sledovat něco, co vlastně skrytě neuráží LGBT komunitu, doporučuji pustit si jakýkoliv jiný film na světě, klidně třeba něco s Nicem Cagem. Hodnotím jednou hvězdou místo odpad jen abych nebyla předem zaškatulkována jako homofob! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama