Reklama

Reklama

Pat a Mat znovu v akci

  • angličtina Pat and Mat in Action Again (více)
Trailer
Animovaný / Rodinný
Česko, 2018, 75 min (Alternativní 72 min)

Obsahy(1)

Přestěhovali se do nových domů, kde na ně čekají nové kutilské výzvy a nové příhody. Pro Pat a Mata není nic problém, ať již se jedná o boj s rojem včel, opravu elektrické sekačky, ucpaný odpad, boj s krtkem nebo stavbu nové skalky. Pro kutily není žádná komplikace překážkou a žádná výzva dostatečně velká. Vyčistit komín? Postavit nový plot? Naši kutilové si dokáži poradit s každým problémem. Kuťení je pro ně zábava a dokážou si ho patřičně užít. Našim kutilům vůbec není cizí ani moderní řešení a tak se stanou odborníky v užití solární energie nebo instalaci bezpečnostních kamer. (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Hlavnou otázkou a zároveň problémom číslo jedna pre mňa je, prečo, ak už ide o celovečerák, sme sa dočkali "iba" zlepených epizód seriálu? To nešlo vymyslieť skutočne niečo zmysluplné pre celovečernú stopáž? A ak teda nešlo, prečo potom všetko pozliepať a poslať do kín? Ale čo, máme tu Pata a Mata na veľkom plátne, čo je svojim spôsobom tiež udalosť. Znova sa ocitajú v patových situáciách a tradične všetko končí matom. Prečo sú ale v intermezzách počuť ich hlasy? Strácajú tým na osobitosti a osobne som tieto vsuvky úplne ignoroval. ()

Hojiko 

všechny recenze uživatele

Pata a Mata jsem jako malý vždy miloval. Nevím jestli to je tím, že jsem starší, ale tohle je hrůza. Vůbec to není vtipné a vůbec mě to nebavilo. Ty situace, které ''řeší'' jsou nezajímavé. Mluvení Pata a Mata mě velmi zklamalo. Tato pohádka byla vždy založena na tom, jak je úžasné, že nikdy nepromluvili ani slovo a i tak jsme se váleli smíchy po podlaze. Myslel jsem si, že to bude jeden příběh na celý film, ale jsou to několik epizod spojené dohromady, což znamená, že to není film. To rovnou mohli nechat epizody jako to bylo kdysi a nedělat z toho film, když to ani film není. ()

Reklama

CZ_Milka 

všechny recenze uživatele

Zatímco u „Pat Pat ve filmu“ jsem se občas smála „na celé kolo“, jednotlivé epizody byly pěkně propojené výměnou filmu v promítačce a nakonec jsem dávala, trochu z nostalgie, ****, tady jsem se bohužel jen několikrát „uchechtla“ (vyloženě pozitivně hodnotím jen epizodu se sekačkou a kamerou), z Pata a Mata - kutilů toho moc nezbylo, původní hudba je také pryč a mluvené vsuvky mezi epizodami mě vyloženě rušily, hlasy Genzera se Suchánkem se vůbec nehodí. Pat a Mat prostě nemluví, tečka. Tentokrát za žádnou nostalgii přidávat nebudu, protože s původními krátkými filmy už to nemá bohužel moc společného... ()

Eviator 

všechny recenze uživatele

Tak já vlastně nevím, vždycky jsem se na Pata a Mata nerad díval, protože jsem byl ve stresu, z toho co vlastně dělali. Tady se sice děcka smáli stejně, ale já jsem byl nevystresován. A čili pro mne to to nebyl takový zážitek jako obvykle... :-) Mimoto je hrozná škoda, že asi byl problém sehnat licenci na hudbu Petra Skoumala, která jim dělá identitu... Skeče velmi dobré, bál jsem se, že ty hlasy budou větší průšvih ;-) Pro mne nej díl s komínem! ()

mikiqex 

všechny recenze uživatele

Osobně bych ocenil méně prvoplánových gagů a více starého dobrého kutění. Chápu, že dětem to stačí, ale stejně. Přišlo mi zajímavé pozorovat, jak se děti a dospělí smějí jiným věcem. V některých epizodách jsem se ale zasmál třeba jen jednou, naštěstí taková sekačka byla fakt nabitá :-) Celkově mě Pat a Mat ve filmu bavilo o něco více, než toto. Dabované předěly hodnotím kladně za předpokladu, že je to jen "lepidlo" pro kino. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama