Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Množící se důkazy přesvědčují newyorskou policii, že její bývalý příslušník Matt Cordell, proslulý mědvědí silou a hrozivě zjiveným obličejem, stále ještě žije a mstí se všem, kteří jsou zodpovědni za jeho diskreditaci a znetvoření. Poručík Sean McKinney ve spolupráci s policejní psycholožkou Susan Bradyovou vyšetřuje sérii vražd striptérek. Hlavním podezřelým je Cordell. Maniakální policista se však sám dostane na stopu skutečného vraha a v ukradeném policejním autobuse ho dopraví do věznice v Ossiningu, kde před lety došlo k jeho znetvoření. McKinney si uvědomí, že Cordell býval čestným policistou a proto měl být odstraněn... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (77)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

5/10 Na zhruba rovnakej úrovni ako jednotka. Dosť veľa sa tu recykluje (celé scény z jednotky vložené ako flashbacky), Landon a Campbell tu majú až kacírsky málo priestoru a aj keď je tu viac akcie, je to stále také nemastné neslané reaganovské béčko. Ale bral by som satirický remake/pokračovanie v časoch Black Lives Matter. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Perfektné béčko a dôstojné pokračovanie originálneho Maniac Copa. Robert Davi je proste frajer a celkovo i Maniac Cop sa pochlapil je to o dosť akčnejšie ako originál. Na úvode zamrzí otravné zopakovanie konca jedničky, ale potom sa to slušne rozbehne. Mŕtvych pribúda a pribúda a k tomu hrá slušný soundtrack. Pre mňa je práve táto časť tou najlepšou v celej sérií. ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Druhý díl navazuje na jedničku včetně postav, které si ale v příběhu moc nepobydou. Obzvlášť to zamrzí u Bruce Campbella, který zabit tím nejblbější slasherovým způsobem - vrah se za něj "teleportuje" a zabije ho zezadu. Naštěstí místo něj příchází Robert "zjizvená tvář" Davi, který byl počátkem 90. let docela populární. A i ten děj svižně odsýpá, je to spíše akčňák než horor, ale u téhle béčkové série to nevadí. Honičky, vystřílení policejní stanice, zúčtování ve vězení a vše končí výbuchem. Jen škoda, že se Cordell paktoval s jakýmsi sériovým vrahem s vizáží bezdomovce, bez toho by to bylo lepší. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mám veľmi rád filmovú horrorovú tvorbu. Som nadšeným priaznivcom vyvražďovacích sérií. Mojim slasher horrorovým kráľom je Jason Voorhees. Ale s radosťou si pozriem aj halloweenske vyčínanie Michaela Myersa alebo texaského psychopata Leatherfacea. Svojho času som dal šancu aj mŕtvemu new yorkskému zombie policajtovi. Robusný, zohavený Matt Cordell mal niečo do seba, no s každým ďalším pokračovaním jeho charizma klesala. "Maniac Cop 2". ** ()

Expendable 

všechny recenze uživatele

Úroven druhého dílu rapidně klesla, dost mi vadilo, že Cordell už přestal být ten tajemný policajt co zabíjí lidi a nejde mu vidět do tváře. On si tady klidně hledá nové kamarády, chodí k nim do baráku na návštěvy a pak jde dostat z lapáku.Akce je tu o dost více než v prvním díle ( vyvraždovačka na policejní stanici ). Konec je též pěkně debilní nechápu, v prvním díle Cordella nezabil ani silný stožár v jeho hrudníku nebo plná dávka kulek do obličeje a tady stačilo, aby spadl z vokna a bouchl v nějakým busu.To není ten Mat Cordell, kterého jsem znával. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Joe Spinell měl hrát postavu Turkella, ale těsně před natáčením zemřel a nahradil ho Leo Rossi. (henrycruel)

Reklama

Reklama