Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Množící se důkazy přesvědčují newyorskou policii, že její bývalý příslušník Matt Cordell, proslulý mědvědí silou a hrozivě zjiveným obličejem, stále ještě žije a mstí se všem, kteří jsou zodpovědni za jeho diskreditaci a znetvoření. Poručík Sean McKinney ve spolupráci s policejní psycholožkou Susan Bradyovou vyšetřuje sérii vražd striptérek. Hlavním podezřelým je Cordell. Maniakální policista se však sám dostane na stopu skutečného vraha a v ukradeném policejním autobuse ho dopraví do věznice v Ossiningu, kde před lety došlo k jeho znetvoření. McKinney si uvědomí, že Cordell býval čestným policistou a proto měl být odstraněn... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (77)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Packal Lustig pridal nahotinky, konecne aj nejake gore sceny a vylepsil Cordellovu masku, takze uz vyzera celkom cool. Ale jeho konanie rovnako ako cely film prilis nedava zmysel. Je to len chaoticky mix nahodnych scen. Co si uvedomil aj Bruce Campbell a po nevyhnutnom uvodnom cameu radsej hned zdrhol z tejto mizernej serie. Nahradil ho Robert Davi, ktory ale v tomto filme tiez nicim nezaujme. Lustig tentoraz pridal na mnozstve akcnych scen, kedze napinavu atmosferu nedokaze navodit ani na chvilu. A aj ked su o nieco lepsie natocene a velkolepejse ako minule, tak vdaka chaotickemu deju je vysledok o triedu horsi ako jednotka. Zaujal ma len absurdny uvod so zlodejom, ktory mal este skazenejsie zuby ako Matt Cordell. 2/10. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

5/10 Na zhruba rovnakej úrovni ako jednotka. Dosť veľa sa tu recykluje (celé scény z jednotky vložené ako flashbacky), Landon a Campbell tu majú až kacírsky málo priestoru a aj keď je tu viac akcie, je to stále také nemastné neslané reaganovské béčko. Ale bral by som satirický remake/pokračovanie v časoch Black Lives Matter. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nemrtvá švestka Matthew Cordell. Studené ruce, horoucí srdce (a na konci nejen ono).. Často neskutečně pitomoučké, ale zároveň to při akci vypadá zatraceně dobře! Honička taxíku s vozem NYPD a především pasáž, kdy se pomocí Calico M950 čistí policejní stanice, nechají zavzpomínat na Cameronův o šest let starší tech-noir. Jako jakýsi „hardboiled bonus“ pak ještě divák dostane Roberta Daviho a jeho peprné hlášky. „I shot him before he shot me..“ ()

Expendable 

všechny recenze uživatele

Úroven druhého dílu rapidně klesla, dost mi vadilo, že Cordell už přestal být ten tajemný policajt co zabíjí lidi a nejde mu vidět do tváře. On si tady klidně hledá nové kamarády, chodí k nim do baráku na návštěvy a pak jde dostat z lapáku.Akce je tu o dost více než v prvním díle ( vyvraždovačka na policejní stanici ). Konec je též pěkně debilní nechápu, v prvním díle Cordella nezabil ani silný stožár v jeho hrudníku nebo plná dávka kulek do obličeje a tady stačilo, aby spadl z vokna a bouchl v nějakým busu.To není ten Mat Cordell, kterého jsem znával. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Ale nie je kúsok z Mattov Cordellov tohto sveta v každom z nás?“ Niektorým hororom (Votrelci, Critters, Detská hra) pokračovanie pristane. Síce sa vytratí moment prekvapenia a spôsob, akým tvorcovia vracajú do hry minule zabité záporné kreatúry je miestami úsmevný (astronautov tentokrát zabíjajú iní Votrelci, roztavená vraždiaca bábika v skutočnosti nebola ÚPLNE roztavená), ale tvorcovia vďaka tomu môžu od začiatku nasadiť rýchle tempo, lebo sa nemusia zdržiavať vysvetľovaním, keďže divák vie, o čo ide. Maniac Copovi dvojka tiež pristala: vrážd je viac a sú brutálnejšie a prepracovanejšie (strelnica), Cordell vyzerá oveľa hrôzostrašnejšie (čo je super) a trvá to tak akurát, aby to nezačalo nudiť (čo je pravdaže tiež super). Nový ústredný hrdina (Robert Davi) ma dokonca bavil viac, ako „minulý“ Bruce Campbell, ale musím sa priznať, že vzhľadom na drsnosť jeho postavy som čakal zaujímavejší súboj titanov. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Joe Spinell měl hrát postavu Turkella, ale těsně před natáčením zemřel a nahradil ho Leo Rossi. (henrycruel)
  • Film se natáčel v Los Angeles, New Yorku a New Jersey. (SeanBean)

Reklama

Reklama