Reklama

Reklama

UFO

Trailer

Obsahy(1)

Derek (Alex Sharp) je geniální student, který je od dětství posedlý touhou získat důkaz o mimozemském životě. Věří, že podivná hlášení z několika amerických letišť by mohla být důkazem, který potřebuje. Proto požádá svojí přítelkyni a jejího profesora matematiky, aby mu s pátráním po UFO pomohli. Jenže jak se zdá, tak nejsou jediní, koho tyto události zajímají. Na záda jim bude dýchat neúnavný agent FBI. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (76)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

O zarputilom, mladom “Fox-ovi EM”, ktorý neverí oficiálnej správe, že sa nad letiskom v Cincinnati, objavil dron, ktorý si mnohí svedkovia vysvetlili, ako U.F.O. Následne nato, sa na jednej z pofiderných stránok, dostáva k akému si signálu, ktorý vďaka geniálnym, matematickým schopnostiam, rozlúšti ako súradnice, pre opätovné pristátie mimozemšťanov. V prvom rade, tento snímok pôsobí ako extrémna reklama na “matematiku”. Žiadnych vizuálnych efektov ala pristávanie lode v “Star Wars”, sa divák nedočká. “u.f.o” je o úvahách, ukrytých v príbehu, plnom “pravdepodobnosti”, ktorá je “neurčitá”. Čiže nedáva odpoveď na jasnú otázku: “sme vo vesmíre sami?”, níbrž sa k problematike stavia tak, aby sa človek sám rozhodol, či je toto všetko možné. A viete čo? Podľa mňa JE, lebo to by bolo kurva plytvanie priestorom, keby sme tu naozaj SAMI. Keby ten úplný záver, príchodom “žandárov” a následným pokecom medzi “4 očami” tak “nezvrzali”, dal by som o jednu viac .. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Hezké překvapení s pozitivním koncem pro nenasytné vědce, horší pro lidstvo, kterému dochází čas. Ryan Eslinger dokázal, jak udělat scifátko s mrazivě tajemnou atmosférou bez drahých digitálních triků. Velice inteligentní scénář pro mnohé až moc matematicky složitý. Musel jsem si to pustit dvakrát alespoň pro ten pocit, že jsem 20procent pochopil. Sice pro mnohé diváky chybí dramatičtější vyústění, ale o tom to však nebylo. Název UFO to skvěle vystihlo a navíc jsem zjistil, proč už nikdy nebudu raketový inženýr. :) 75% ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Matematika nepustí. S väčšinou sa dá preto súhlasiť. Je naozaj smiešne si myslieť, že sme vo vesmíre sami a ešte k tomu akože páni tvorstva. To je podobná blbosť, ako keď niekto tvrdí, že celá história začala pred 6000 rokmi. Mohlo to byť ale lepšie spracované. Lepší priemer. 65/100 ()

PetrHendrix 

všechny recenze uživatele

Na filmu mi vadila klasická zápletka nepochopeného génia-mladého studenta a lektora, který to celou dobu "ví". Krom toho, že mi to přijde cílené na dospívající diváky, tak je to už asi stokrát ohraná písnička. Obsazení zvláštní, ten matematik je spíše neznámý britský herec, podle mě to odehrál za minimum nákladů. Strathairna jsem si vždycky cenil za kvalitní úsporné hraní, i když se v roli agentů FBI nebo CIA objevuje možná až příliš. Stejnou pozici hrála i Andersonová v Aktech X. Na druhou stranu se mi líbilo, že ten objekt je tam vidět pouze jednou a to až na konci. Takže nakonec takový o málo lepší průměr. Mimochodem, ten student, jak půjčuje auto hlavnímu hrdinovi a bydlí s ním na koleji, je syn Warrena Beatyho a Annete Beningové. ()

Majo.evans 

všechny recenze uživatele

Film je vcelku zaujímavý,človek sa tu niečo aj dozvie.Tie výpočty trošku mimo mňa.Skvelá je najmä Gillian Anderson.Ešte trocha mimo hodnotenia:Ľudstvu sa podľa mňa podarí dostať podľa tej škály na 1. úroveň.A aj ďalej.Len to už nebude homo sapiens ale homo upgrade.Evolúcia.Mäso toho moc nezmôže vo vesmíre.Od počítačov ku umelej inteligencii není ďaleko.A to je budúcnosť.Buď s ňou splynieme alebo nás porazí.Poraziť ju my nedokážeme.A to bude naša evolúcia v najbližších rokoch.Ide to rýchlo.Máme na to potenciál a nikoho k vývoju nepotrebujeme.Treba len čas.Vojny tu boli,budú.To máme v povahe.20 storočie bolo kritické ale to už asi nenastane s novými zbraňami.Okrem toho,že je vojny sú nákladné a zdĺhavé,aj keď je tam techn. pokrok.Ekonomicky alebo kyberneticky sa dá ublížiť viac.Ľudstvo vždy prežije,aspoň časť.Príde automatizácia,veľa vecí sa zmení.Čo sa týka mimozenšťanov,vo vesmíre je život.V dnešnej dobe si niečo iné môže myslieť len idiot.V takom obrovskom priestore a počtom planét a hviezd.Mikrobiálny určite ale inteligentný bude menej častý.Ten ,aby sa vyvinul,potrebuje veľa času a potrebuje splniť veľa podmienok,aby vznikol... ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama