Reklama

Reklama

Hell Fest: Park hrůzy

  • USA Hell Fest (více)
Trailer 3

Představte si, že na Matějské pouti vjedete do strašidelného zámku a do klína vám tam spadne nepříjemně skutečná useknutá hlava. Nemůžete ani mluvit, ovšem nikoho jiného to nevzrušuje, protože useknutá hlava ke strašidelnému zámku tak nějak patří. Přesně tak se cítí hrdinové hororu Hell Fest: Park hrůzy. Sériový zabiják v masce si totiž z celého lunaparku Hell Fest udělal dokonalé maskování a svoje vlastní smrtonosné hřiště. Panoptikum strašidel skropí skutečná krev, na velevážené publikum čeká opravdový děs a smrt. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (178)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Hell Fest je další z dlouhé řady současných hororů, které potápí celý tento žánr na úplné dno. Jako velký příznivce hororů pořád dokola dávám šanci dalším a dalším takovýmto pokusům, a doufám, že konečně někdy přijde takový, který vše k lepšímu obrátí, tomuto se to ale opět rozhodně nepovedlo, spíš jak už jsem zmiňoval, jde o další hřebíček do žánrové rakve. Tudíž, co tu máme tentokrát? Vlastně bohužel to samé, co poslední dobou vždy. Banda nevýrazných, nesympatických a otravných lidiček se vydá na strašidelný festival, kde si je vyhlédne maskovaný vrah a postupně je začne vybíjet. Zápletka tudíž prakticky nulová, kdo přežije je předvídatelné již od začátku, pohnutky vraha jsou pak nepoznány a nevysvětleny, asi pro tvůrce nepodstatná záležitost, samotné mordy jinak vyznávají strašně nudně a především nekrvavě, krom tedy injekce do oka, ovšem to bylo zase pro změnu tak mizerně zpracováno, že se vlastně ani nedivím, že se tvůrci nepouštěli do více takovýchto explicitních scén, jelikož efektně to bylo prostě v tomto ohledu vážně hodně nekvalitní, dále se tu ani příliš nepodařilo navodit jakoukoliv atmosféru, a vlastně tak jediné, co nemohu úplně strhat, jsou chvílemi fungující momenty napětí, ale těch je jako pověstného šafránu. Hell Fest zkrátka nenabízí vůbec nic, co by tento film jakkoliv odlišilo, či povýšilo, je to prostě jen další rádoby horor, postrádající veškeré ingredience nutné pro jeho funkčnost. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Je jasný, že k týnejdžerským vyvražďovačkám chovám nekritickou náklonnost, vždyť tenhle žánr mě kdysi kinematograficky výrazně formoval (tedy kromě i jiných žánrů). A proto jsem taky tak trochu narušená osobnost. Ale to sem nepatří. Nebýt kámoše z práce, tenhle parádní majstrštyk by mě nejspíš úplně minul. A to by mě mrzelo, je v něm totiž všechno, co má v pořádný týnejdžerský vyvražďovačce být, dokonce i to, co tam často nebývá, tedy celkem fajn parta omladiny s fajn hláškami, až je vám jich při tom vyvražďování skoro líto... Ba ne, není, kecám. A taky kecám, že jsou to týnejdžři, už zjevně pár let nejsou. Ale nekecám v tom, že kdybych se někdy ve dvaceti dostal s partou na nějakej takovejhle parádní Hell Fest, byl bych z toho úplně vyplesklej... No, asi by to ale nespíš dopadlo tak, že bych se tam zduněl jako hovado a odpotácel se na noční bus domů do sídlištního podnájmu. Ale to už je zase jiný příběh. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„ZA TOUTO BRÁNOU SE ZHMOTNÍ VŠECHNY VAŠE SKRYTÉ SNY...“ /// Fakticky dobrej nápad s takovýmhle fesťákem... Samotnej film je taková týnejdžerská vyvražďovačka... trochu „gore“, strašení, ale hlavně atrakce, který musej bavit. A zabiják co chodí vstupy pro zaměstnance, vlastně celkem taky. Nejlepší jsou ty dvojsmysly – jakože doopravdy nebo ne? Je jich tu pár a nechal jsem se nachytat... Každopádně logika stranou. Což je asi jasný. Jde o snahu vyvolat napětí a předvýst smrt. Musíte se spokojit s ucházejícím vyzuálem. Navíc – správnej horor nemá mít víc jak hoďku a půl. Což tady dokonale splňujou... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Na fesťáku se mi zdálo zabíjení fakt skutečný. 2.) Hledám nápad k podnikání. 3.) Thx za titule ,,espectro“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hell Fest se proměnil v Park nudy. Klasická vyvražďovačka, která nepřináší nic nového pod hororovým sluncem. Ústřední parta je krajně nesympatická, vrah bez většího charizmatu a vraždy naprosto tuctový. Filmu by určitě prospělo víc akce, napětí a především bych očekával větší krveprolití. Tuhle bídu nezachrání ani mikroštěk Tony(ho) Todd(a). Narazit v kině na ucházející horor je prostě umění. Naposledy se mi to poštěstilo u hororu " The Witch " z roku 2015. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Klasická vyvražďovačka, která zaujme tak maximálně atraktivním a detailním prostředím hororového parku. Jinak postavy geniálností zrovna neoplývají a dialogy jsou taky v podstatě debilní. Vraždy jsou hodně nemastné, neslané a rafinovanost v zabijákovi za celou dobu taky asi neobjevíte. Suma sumárum je to ale docela bezproblémová záležitost, u níž jsem ráda, že jsem se vyhnula návštěvě kina, ale jako jednohubka na doma posloužila dobře. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama