Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka podá výpověď, aby mohla ve Střední Americe vyjednat obchod se zbraněmi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

trickmaster odpad!

všechny recenze uživatele

"Ten den na Netflixu nic lepsiho nedavali" a tak byl shlednut jeden naprosto zbytecny film. To ze Ben Affleck hraje v cim dal vic utrapenych beckovych filmech, na to jsme si uz zvykli. Ze hraje povetsinou kravatacky v prechodu s kapsami plnych bankovek, na to take. Ale aby hral kravataka v beckovym filmu s minimalnim dialogem a celkem max 10 minutovou stopazi, to by si i cert vysral snehovou kouli, aby si otrel pot z cela. Akce/Napeti/Her. vykony/Zapletka/... 0* ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Výborně obsazené drama, ovšem neskutečně mizerně natočené. Silně průměrný děj, absolutně bez atmosféry a zvratů, působí velmi zmatečně a místy ani moc nedává smysl. Film jako takový nemá žádný spád, je jedna velká nuda, kterou bohužel nezachrání ani již zmíněné slibné herecké obsazení. Herci, díky nemožnému scénáři, podávají zcela průměrné výkony a vůbec nemají čím zaujmout. Tohle je od Netflixu opravdu velký přešlap a další zbytečné, mizerně natočené krimi-drama. 0/10. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Film vyžaduje maximálne sústredenie. Dobrá rada na úvod. Ja som sa mu maximálne nevenoval a niekde od polky som už nevedel, kto je kto. Druhá rada, titulky k inojazyčným častiam filmu. Ja som ich nemal, dosť podstatných vecí hlavne v závere teda vyšumelo do prázdna. Nie je to film, ktorý vám ukáže celú sieť financovania a obchodovania, zákulisia a vysokej politiky. Na to tu máme iné snímky. je to rozprávanie o jednej novinárke, ktorá pchala nos tam kde nemala, skrz skvelého Defoa sa dostala do vecí, do ktorých sa nemala a potom už len bola unášaná sledom udalostí, ktoré nemohla ovplyvniť. Po posledných Netflixovských prešľapoch konečne lepší snímok. Len chce to plné sústredenie. 2 z 5 ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Hodnocení filmu mě velice překvapilo, nečekala jsem, že bude tak ízké. Anne Hathaway svojí roli zvládla skvěle, ale v poslední době mám z ní trochu pocit, že až příliš přehrává a tady to občas bylo trochu k nesnesení. Film jako takový je dost zvláštní. Začátek vypadá hodně slibně, ale pak se hlavní protagonistka dostane do kanceláře a najednou to jde všechno dolů. Místy to bylo dobré, misty špatné a misty děsná nuda. Kdyby konec nebyl tak šokující a překvapující, dala bych dvě hvězdy. Ale za ten konec si tu jednu hvězdu navíc zaslouží. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Její tatík byl vždycky poděs, dcerka měla smysl pro dobrodružství a coby novinářka s morálními hodnotami procestovala na počátku 80. let minulého století mnoho nebezpečných míst Střední Ameriky. Přinášela zprávy ze Salvadoru, Kostariky, Hondurasu nebo Nikaraguy, chudých států, mezi kterými často panovalo značné napětí. S filmem a jeho napětím je to podstatně slabší. A naneštěstí se bude nakonec hlavně mluvit než střílet. Reportérka tak nějak musí po matčině smrti a otcových zdravotních trablech převzít jeho kšefty. A začne fušovat do prodeje samopalů a nášlapných min. A řešit řadu dalších „potíží“. Motivace postav šla mimo mě, celé se to tvářilo zatraceně naléhavě a sofistikovaně, dialogy uspávaly a režisérka Dee Rees vlastně už minule (Mudbound) naznačovala něco ve stylu „točíme důležité téma, dejte nám ceny.“ Mnohé scény bych zhutnil, jiné úplně vynechal. Na emoce zapomeňte. Místy jsem se nechytal. Anne Hathaway se snaží. Asi jako jediná. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočen podle stejnojmenného románu z roku 1996, který napsal Joan Didion. (SONY_)

Reklama

Reklama