Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka podá výpověď, aby mohla ve Střední Americe vyjednat obchod se zbraněmi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Výborně obsazené drama, ovšem neskutečně mizerně natočené. Silně průměrný děj, absolutně bez atmosféry a zvratů, působí velmi zmatečně a místy ani moc nedává smysl. Film jako takový nemá žádný spád, je jedna velká nuda, kterou bohužel nezachrání ani již zmíněné slibné herecké obsazení. Herci, díky nemožnému scénáři, podávají zcela průměrné výkony a vůbec nemají čím zaujmout. Tohle je od Netflixu opravdu velký přešlap a další zbytečné, mizerně natočené krimi-drama. 0/10. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Hodnocení filmu mě velice překvapilo, nečekala jsem, že bude tak ízké. Anne Hathaway svojí roli zvládla skvěle, ale v poslední době mám z ní trochu pocit, že až příliš přehrává a tady to občas bylo trochu k nesnesení. Film jako takový je dost zvláštní. Začátek vypadá hodně slibně, ale pak se hlavní protagonistka dostane do kanceláře a najednou to jde všechno dolů. Místy to bylo dobré, misty špatné a misty děsná nuda. Kdyby konec nebyl tak šokující a překvapující, dala bych dvě hvězdy. Ale za ten konec si tu jednu hvězdu navíc zaslouží. ()

Reklama

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Willem Dafoe lahodný ako vždy, Anne sa snažila hrať, takže jej nič nevytýkam. S Benom je niečo zle, mal by sa dať rýchlo dokopy. Celkovo by film mal potenciál, ale bolo to hrozne zle natočené a plané. Dosť dlhú dobu to pôsobilo iba ako náhodné vety zasadené do obrazu. Potom to síce nabralo nejaký dej a význam, ale bolo to všetko také chaotické, že som iba sčasti pochopil, o čo tam ide. Ale vďaka tomu chaotickému rozprávaniu príbehu som bol na konci aspoň prekvapený. 5/10. ()

RakeW 

všechny recenze uživatele

...byl to scénář, nebo jenom nějaké náhodné seskupení rostlin? Při projekci jsem si připadal jako Dick McMahon, který sice každý den zapomene na smrt své bývalé ženy, ale pořád si ten život, v mém případě tenhle popletený biják, dokáže užít. Anne (mimo jiné v maxisukni a s košem ovoce na hlavě) velmi dobrá. Za Tobyho hoteliéra jedna zmatená hvězda navíc. ()

mac000 

všechny recenze uživatele

Druhá polovina má dobrý spád, odsýpá to, ale k tomu musí divák překousat prvních 50 minut. V podstatě se nedozví nic nového, USA a jejich tanmé služby měly vždy dlouhé prsty pokud jde o machinace s politickými režimy ve Střední Americe. Nejlepší na filmu je herecký výkon Anne Hathaway, která je uvěřitelná v roli novinářky, která se ocitne uprostřed něčeho, kde ani vůbec nechtěla být a co se příčí jejímu svědomí, ale... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočen podle stejnojmenného románu z roku 1996, který napsal Joan Didion. (SONY_)

Reklama

Reklama