Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka podá výpověď, aby mohla ve Střední Americe vyjednat obchod se zbraněmi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

klukluka

všechny recenze uživatele

Nedokoukám to, ve třetině to vzdávám. Nevidím to na odpad!, ale byl bych ošklivej. Je to téma pro fajnšmekry- 40 let zpátky do války v Nikaragui, z pohledu vyjadřovacích prostředků je to těžká intelektuálština, na všechno je tady spousta času- dialogy dlouhý jako písnička a nejen v nich je hromada balastu, bez kterýho by se to v pohodě obešlo. Dám si něco svižnějšího, život je krátkej. ()

kijifa odpad!

všechny recenze uživatele

Obsazení nevypadá úplně špatně, začátek je nadějný. Jak ale minuty ubíhají, no dobře asi takhle... na začátku ubíhají, potom volně přechází do chůze až se zastaví a celé tohle dílo se propadne do bažiny nudy a v celkovém hodnocení tak až k odpadu. Pro mě po první půl hodině nekoukatelné. Takže děkuji, další prosím ... ()

Reklama

trickmaster odpad!

všechny recenze uživatele

"Ten den na Netflixu nic lepsiho nedavali" a tak byl shlednut jeden naprosto zbytecny film. To ze Ben Affleck hraje v cim dal vic utrapenych beckovych filmech, na to jsme si uz zvykli. Ze hraje povetsinou kravatacky v prechodu s kapsami plnych bankovek, na to take. Ale aby hral kravataka v beckovym filmu s minimalnim dialogem a celkem max 10 minutovou stopazi, to by si i cert vysral snehovou kouli, aby si otrel pot z cela. Akce/Napeti/Her. vykony/Zapletka/... 0* ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Takmer ukážkový príklad toho, čo sa stane, keď jednotlivé komponenty pre natočenie zaujímavého/napínavého filmu do seba nepasujú. Nejednotná réžia s nejednotným striedaním dynamických a statických scén a nesprávne využívanie potenciálu skvelých a skúsených hercov. Škoda za to –u Netflixu (až na minimum výnimiek) stále platí, že kvantita ide na úkor kvality. Osobné hodnotenie: 66% (**) ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Hodnocení filmu mě velice překvapilo, nečekala jsem, že bude tak ízké. Anne Hathaway svojí roli zvládla skvěle, ale v poslední době mám z ní trochu pocit, že až příliš přehrává a tady to občas bylo trochu k nesnesení. Film jako takový je dost zvláštní. Začátek vypadá hodně slibně, ale pak se hlavní protagonistka dostane do kanceláře a najednou to jde všechno dolů. Místy to bylo dobré, misty špatné a misty děsná nuda. Kdyby konec nebyl tak šokující a překvapující, dala bych dvě hvězdy. Ale za ten konec si tu jednu hvězdu navíc zaslouží. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočen podle stejnojmenného románu z roku 1996, který napsal Joan Didion. (SONY_)

Reklama

Reklama