Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejlepší přátelé Toni a Paul se na 100 dnů vzdají díky sázce všeho, co vlastní. Každý den dostanou jednu ze svých věcí zpět. Během této výzvy si možná uvědomí, že jediné, bez čeho nelze žít, je přátelství. (Bioscop)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (204)

klukluka 

všechny recenze uživatele

Podobně jsem ještě nikdy žádný film neokomentoval: Přeji si vidět remake. Vynikající nápady se utopily v podivném zpracování. Bylo tady toho nějak moc, občas jsem se v tom ztrácel. Nepobral jsem ani samotnej závěr, nevím, co tím chtěl scénarista říct. Může to být moje ostuda, titulkářova, nebo tvůrců. Každopádně to ale po bezmála dvou hodinách sledování nepotěší. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Vsadil bych boty, že když jsem v březnu strávil týden v Německu, že na mě ze všech plakátů k tomuto filmu zářila číslovka 99. Na druhou stranu je možné, že jsem si něco vyfabuloval. Námět se zasazením do dnešní doby více než aktuální, realizace se úplně nezdařila, protože se Florianovi rozběhlo ve scénáři příliš mnoho témat, z nichž ve finále nestačil uchopit ani jedno. Je obtížné napsat scénář, natočit film a ještě k tomu střihnout hlavní roli. Je to velká škoda, protože film měl nakročeno tuze dobře. Nu což, pokud nefabuluji i s čísly, v Německu slavil úspěch v návštěvnosti, a to se počítá. ()

Reklama

marhoul 

všechny recenze uživatele

Zbytečně přeplácaná kritika konzumní společnosti, rozebírání řady filosofických otázek, nicméně však zcela běžných, které si myslící člověk pokládá několikrát za den, proloženo hodnotami, štěstím, láskou, ztrátou babičky a anabází kolem byznysu s apkou. Nahustili toho do filmu asi jako když pejsek s kočičkou vařili dort, takže vnímavý divák si už během projekce začne notovat píseň o pile a tlačení. Většinou spílám na promarněný potenciál, v tomto případě hořekuji: méně je někdy více. Na letní večer ale fajn jednohubka. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $14,093,397▐ Nepomôžem si ale na nemcov zas klasicky rozpačito podané. Samotný námet poukazujúci na konzumnú dnešnú dobu priam dokonale vybraný ale režisér a herec v hlavnej úlohe v jednom to nedokáže uchopiť, nevie kedy má pritlačiť, kedy má urobiť správny nadhľad, dosť kostrbaté a ako tak to začne fungovať až v poslednej štvrtine, bohužial. /40%/ ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

"To ti někdo odebral lebeční kost a nasral ti tam?" Aj takéto kúsky rozosmejú v príjemnej komédii. Trochu nevyváženej z hľadiska humoru, ale stále príjemný zjav s malou dávkou romantiky s šerednou Nemkou a veľkou dávkou priateľstva. Páčila sa mi myšlienka konzum vs sloboda, kde asi zahrala aj propaganda zelených, ale tu s nimi súhlasím. Asi sme naozaj príliš zamestnaní materiálnymi vecami, ktoré z nás robia otrokov. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (6)

  • Hlavná časť natáčania sa odohrala od 27. februára do 30. apríla 2018 počas 35 natáčacích dní v strednom Nemecku, najmä v Berlíne a Brandenbursku. (Arsenal83)
  • Tímto filmem se nechala inspirovat televize Prima při vytváření televizního pořadu Experiment 21 (od r. 2020), kdy účinkujícím sebrali všechny věci a poté si každý den směli vzít jen jednu věc. Experiment trval 21 dní. (tommahol)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno