Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomhle hororovém thrilleru plném zvratů se kdysi nadějná muzikantka znova shledá s bývalými učiteli a zjistí, že mají nového talentovaného žáka. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (175)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Po čase zase nějaký pětihvězdový thriller, Netflix budiž pochválen. Hlavní devizou filmu je brilantní scénář, jehož styčnými body jsou dva parádní zvraty; ten první očekávaný, druhý ne. Ale to neznamená, že mezi nimi je jen nějaká průměrná vatová výplň, naopak, nevstal jsem během projekce ani na hajzl, jak jsem byl zaujatý. Třeba scéna z čínského meziměstského busu je asi mou letošní nejzapamatováníhodnější zhlédnutou filmovou scénou. Scénárista (a režisér v jednom) si s divákem labužnicky pohraje, a to mám rád. Já si zase labužnicky vychutnal jeho estetické a zároveň vytříbeně deviantní dílo. A připočtu-li mu k dobru i krásnou klasickou hudbu, není jiné než maximální hodnocení na místě. Mch. libé zvuky cella považuju už dlouhá léta za nejkrásnější zvuky ze všech libozvuků, které lze na nějaký klasický hudební nástroj vyloudit. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

The Perfection na mě působilo dost zvláštně. Tvůrci to zamýšleli opravdu dobře a snažili se vymyslet inovativní způsob, jak diváka překvapit. Což jim v mém případě, a vsadím se, že nejsem jediná, vyšlo. Střídá se tu dost žánrů i nálad a scénář má tu moc vám zamotat hlavu. Na druhou stranu na mě tento nenápadný snímek působil až moc netflixově a podbízivě. Ten námět mi prostě moc neseděl, ale co já vím, nikdy jsem nebyla profesionální hudebnice nebo sportovkyně, abych zažila tuhle oddanost. Závěr mi přišel tak nějak křečovitý a klišovitý, ale rozhodně si ho budu ještě chvíli pamatovat. ()

Reklama

hansel97 

všechny recenze uživatele

PERFEKCE. Jeden z nejlepších novodobých hororů, jaký jsem viděl. Víc zvratů by jste si od filmu, který se odehrává během 90 minut asi ani přát nemohli a Logan Browning (ta o trochu víc) i Allison Williams hrají jako o život. Výborný scénář, výborná hudba, výborná kamera a více jak uspokojivé vyústění filmu. ()

V_erus_h 

všechny recenze uživatele

To byla bomba. Pro mě naprosto originální téma, skvěle pojaté a zpracované. Holky se ve vypjatých situacích chovali dost reálně a některé scény byly zahraný naprosto excelentně (Lizzie v autobusu). Zvrat střídá zvrat, člověk nikdy neví, jak to vlastně je a finální rozuzlení se mi taky moc líbilo. Po dlouhé době napálím "hororu" 5 hvězd, fakt jsem z tohohle filmu nadšená. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Netflix nám vypustil očekávanou novinku a po delší době rozhodně solidní psycho thriller, o kterém platí čím méně víte, tím lépe. Film je plný nečekaných překvapení a zábavných zvratů, které si hezky pohrávají s divákem. Je to slušně natočené, dobře zahrané, poměrně originální, ve finále i hezky ostré a hlavně celý film má zvrácený podtón. Netflix si zaslouží rozhodně obdiv, protože tempo s jakým vypouští filmy je obdivuhodné. Doporučuji. Po delší době slušný kus.75% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Celosvětová premiéra filmu proběhla 20. září 2018 na Fantastic Festu v USA. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno