Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Losangeleskému detektívovi je pridelený najväčší prípad jeho doterajšej kariéry. Od drogového kartelu však vedú stopy k údajnej samovražde jeho brata a hrozí, že celú štvrť pohltí vojna gangov. Váha, či sa riadiť zákonmi alebo vykonať spravodlivosť. Nakoniec ale vzkriesi pouličnú maskovanú legendu zvanú El Chicano a začína krvavý boj o záchranu jeho mesta. (dixx)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (5)

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele

Snímek mne zlákal námětem ohledně "mexického Batmana/Arrowa" a hereckou účastí Kate del Castillo (která měla k mé velké smůle velmi nevýrazný štěk) - a byť akčním sekvencím a vizuálu není takřka co vytknout, díky rozvláčnému tempu (obzvláště v první polovině), nezajímavým postavám a mdlým hereckým výkonům je celkový produkt nesmírně nudný, strohý a bez emocí. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Režijný debut B. Braya so snahou o natočenie „street-hero“ akčného filmu, umiestnené do takého prostredia LA, kde moc majú v ruke mexický zločinci. Film založený na klasických základoch s priemernými akčnými scénami a prestrelkami. Nič také, čo by sme už nepoznali alebo nevideli. Každopádne však jedná o solídne B-ko. Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

Reklama

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Policista Óral postřílí úplně všechny. Hurá. Na téhle blbé chaotické slátanině nulové kvality jsem nenašel nic, co by si zasloužilo hvězdu. Největší radost jsem měl, ldyž to po úporném přetáčení konečně skončilo. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Film o babe jage, ktorá straší členov mexického kartelu. Väčšinu filmu sa ale nudne vyšetruje a len občas sa dočkáme nejakej akčnej scény. Problém nie je nedostatok akcie, ale to, že film nemé poriadnu atmosféru a celá tá legenda je podaná strašne nezáživne. Na ranné filmy Davida Ayera sa to vôbec nechytá. Dokonca aj tuctová epizóda seriálu Shield je oveľa lepšia. Ese sem, ese tam mi proste na poriadne vykreslenie mexického ghetta nestačia. Herecké obsadenie sa tiež dvakrát nevydarilo. Najcharizmatickejšieho herca odkráglujú hneď na začiatku. Takže ja som sa celý film nudil. Najviac ma pobavilo to, že sa na začiatku mihne ten bradatý tučko z videoklipu Bad Boy od Billie Eilish. Aj tu má drsný výraz jak Bad Boy. :) 4/10. ()

CHYREN 

všechny recenze uživatele

Má to všechno, co to má mít. Až na trochu vláčný začátek, skvělé souboje. A hlavně aktuální myšlenku. Dobrá kamera, dobré herecké výkony. Ano, těším se na další díl jako malej kluk. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Tvůrci měli problém najít v Hollywoodu investory, kteří by snímek zafinancovali, a to jak kvůli scénáři, tak i latinskoamerickému obsazení – potřebné finance se nakonec sehnat podařilo v Kanadě, ve které se nakonec drtivá vetšina filmu natáčela (konkrétně v JR Studio v Calgary). Rozpočet činil zhruba 8 milionů USD. Několik scén pak bylo zaznamenáno i v Los Angeles, kde se děj snímku odehrává. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama