Reklama

Reklama

VOD (1)

Detektiv Chadwick Boseman dostane na starost případ hromadné vraždy policistů, které někdo zabil v jedné místní restauraci, jež sloužila jako úschovna drog. Aby pachatelé nemohli uniknout, nechá uzavřít všech 21 mostů vedoucích z Manhattanu. V průběhu vyšetřování nachází další stopy vedoucí i do samotného policejního sboru. Podaří se mu dopadnout všechny, kteří jedou v tomto krvavém drogovém byznysu? (TV Nova)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (210)

Happens 

všechny recenze uživatele

Asi trochu spletitější příběh, kdy většina podobných filmů končí tím, že hlavní hrdinové (ne)přežijí a tím dojde k rozuzlení v podstaty příběhu, tady protagonisté jsou nositeli informací, které vítězoslavně přebírá nastupující protagonista v poslední třetině filmu, který se odehrává v živém čase a svižně tak odvíjí tempo. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(72%) 21 BRIDGES je tématem už dost ohraná látka, ale zde si to mou pozornost udrželo až do konce. Celkově to bylo krásně zahrané a po technické stránce s ohledem na nízkorozpočtové béčko téměř dokonalé. Mělo to takovou tu hutnou, tíživou atmosféru, pomalu jak z 90. let. Nejvíc se mi líbila úvodní cca třetina filmu – nekompromisní zneškodnění policistů bylo efektivní a realistické. Přestřelky jsou opravdu výborně točeny – takže to je dle mě asi největším kladem. Tempo filmu ani po této pasáži nezakolísá, stále se tu něco děje, i se dá říci, že je to taková jedna velká naháněčka. Herecké obsazení je na tom tak nějak optimálně. Nejvíc mě samozřejmě bavil hlavní Chadwick Boseman. Taylor Kitsch mohl mít více prostoru, jeho postava mohla být víc, rozvinutější, ale nevadí. Hudba – taková normální, ušla. Co bych vytkl, tak není urychlený závěr, ale z filmu jsem necítil nějak zvlášť propracovanou pointu. Závěr je dobrý, ale nějaká ta nelogičnost tam určitě je. Hlavní postava z toho vyvázla moc snadno, víc vykecávat nebudu. Takže po dějové stránce by to chtělo trochu více upravit. A navíc, je to už opravdu ohrané téma, takže vyzdvihovat to do nebes též moc nechci, ale tak jako tak mě to bavilo. Nadprůměr je to ve všech ohledech a ještě jednou si to někdy klidně pustím. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Černýmu panterovy umlátili tátu a tak v řadách policie čistí ulice o něco důkladněji než jeho kolegové a radši padouchy ukončí, než aby je vzal do vazby. Ideální člověk pro hoňku po Manhattanu se dvěma zloději, kteří postříleli osm policajtů a zmizeli s padesáti kily neřezaného kokainu. Akční klasika (přestřelky jsou pěkně přehledné, honičky svižné) v druhé půli malinko změní směr a je mnohem chytřejší než se na první pohled zdálo. Hlavně stále skvěle odsypá. Morální závěr paradoxně z hlavního hrdiny vůbec nedělá dobrého člověka jako spíš skvěle fungující stroj sloužící k prosazování moderního světového řádu. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Ten trend, kdy na tyhle perfektně natočený, napínavý bijáčky narazíte jen na stahovacích, prípadně streamovacích serverech, a v kině na kokotmiksovou zábavu(sorry Davide) plnou barevně přebujelejch, zběsilejch kravin bez mozku, je už nadmíru jasnej. Je to škoda,protože tohle je víc než dobrý .A pět nedám, nebot´ si je šetřim.80%. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Slušně odsýpající detektivní drama s neotřele podávanou zápletkou a plejádou známých hereckých tváří. Snímek 21 Bridges režiséra Briana Kirka rovněž zaujme i velkoryse natočenými akčními scénami a scénářem, který je díky přijatelné stopáži svižný a téměř bez nějakých větších hluchých míst. Ve finále tedy zamrzí pouze fakt, že je ke konci až moc předvídatelný a na tento styl filmů i překvapivě pozitivně vyznívající. Pokud tedy hledáte nenáročnou a dobře vypadající detektivku na volný večer, 21 Bridges je přesně tou pravou ingrediencí pro Vás. Skvělá práce! „We got twenty-one bridges in and out of Manhattan. Shut them down. Three rivers. Close them. Four tunnels. Block them. Stop every train and loop the subways. Then, we flood the island with blue.“ ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Názov odkazuje na 21 mostov, ktoré umožňujú opustiť Manhattan. V skutočnosti iba 17 z nich je reálnych, zvyšné 4 sú tunely. (Weezy22)
  • Vrtulníky, které používá NYPD, jsou Agusta A119 Koala. (ČSFD)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

29.08.2020

Hvězda Black Panthera herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let. Talentovaný herec prohrál svůj čtyřletý boj s rakovinou tlustého střeva. Boseman hrál kromě krále ve filmech od Marvelu také ve… (více)

Reklama

Reklama