Reklama

Reklama

Jean Rochefort

(TV film)

Obsahy(1)

Portrét slavného herce a přítele J. P. Belmonda. V říjnu 2017 opustil tento svět slavný francouzský herec Jean Rochefort. Ve věku požehnaných 87 let měl za sebou řadu známých, až kultovních titulů, jakými se může pochlubit málokterý herec. Velký přítel Jeana-Paula Belmonda a Jeana-Pierra Marriela si zahrál ve více než stovce filmů. U nás ho známe například ze série o Angelice, z Muže z Hongkongu či Velkého blondýna s černou botou. Úspěch slavil i v sérii komedií Záletník. Na sklonku života začal natáčet s Terry Gilliamem Dona Quijota, film se však v obsazení s ním a s Johnny Deppem nedokončil. Francouzskému dokumentárnímu štábu prý dalo mnoho práce přesvědčit hereckého mistra, aby povyprávěl o své kariéře, ale výsledek rozhodně stojí za to. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Chtěla bych se dozvět víc o muži, který nebyl nejkrásnější, nikdy nepatřil k velkým hvězdám francouzského filmu, ale jeho šarm a šibalské jiskřičky v očích mě nutí ho mít v převeliké oblibě. ()

Reklama

andrii 

všechny recenze uživatele

Pan knírek. Pierotem i navážno. S gustem. Šarmér figur(ek). Lord prošlapaných, vedlejších cest. Herec, umělec, který byl zdraven nejen "sladkým" národem. ()

sator 

všechny recenze uživatele

Už tu není... době když jsem se zamiloval do francouzského filmu v něm nesměl chybět...(než sem zhléd celél čt to smázlo) ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama