Reklama

Reklama

Soukromý detektiv se nechal najmout na rutinní případ zmizelé osoby. Vše se však záhy zkomplikuje. A když se ukáže, že hlavní podezřelou je jeho dlouho ztracená dcera, začne boj o čas... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (41)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Extrémne pomalá detektívka, v ktorej Travolta rieši totálne nezaujímavý prípad vo svojom rodnom meste a všetko to ešte celý čas nudne komentuje. Po pár minútach som mal pocit, že sa zastavil čas. Na súčasné typické Travoltové filmy sa tu nájde v obsadení väčší počet známejších hviezd, ale nikto z nich tu nič svetoborné nepredvedie. Jediný kto vyniká je komicky pitvoriaci sa extrémne vyžratý Brendan Fraser. Na ňom som sa párkrát zasmial. Travolta ma pre zmenu rozosmial vo WTF scéne v ktorej zoskočí z budovy na zem. Alebo spadne? Behom letu sa to zmenilo zo zoskoku na pád. Výsledkom je totálna nuda, ktorú fakt neviem komu by som odporúčil. 3/10. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Skvělý obsazení,až na B.Frasera,kterej od dob mumií přibral sto kilo,takže má hnusnou postavu jako já,zestárnul,je skoro bez vlasů,zřejmě vychlastal potoky alkoholu,a když se na něj pozorně kouknete,podobá se v ksichtě Chladilovi.Film je ale zcela rutinní,průměrná noirovka,kterejch se v minulým století točilo stovka do roka,a i když teď je to vskutku ojedinělá věc,víc jak pade ze mě nedostane.Scénáristicky je to totiž úplně zmršený.50%. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Nic zde v tomto neonoir kousku nedává smysl včetně názvu což je smutné. Přes solidní hereckou podporu od Morgan Freemana, Roberta Patricka a Petera Stormareho. Přestože tato záhada vraždy rozdmýchává nějakou atmosféru, nevytváří dostatek podezření aby mě to ve výsledku vtáhlo emočně. Travolta se chlubí, že má celý život šťastnou ruku na točení filmů, které nezapadnou, nebo se stanou kultovní (Pomáda, Matrix apod.), ale zde mu jela ruka či spíše mozek. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Příjemná kriminálka v hlavní roli s Johnem Travoltou,který si roli užívá a film na vás dýchne atmosférou filmu z devadesátek,ale příběj není zrovna dvakrát zajimavý a celkově jsou v žánru daleko lepší kusy, na druhou stranu jak John tak i Morgan Freeman zde působili dobře a určitě ne znuděně.Takový oddechový film s hezkou nostalgickou strunou.Takže hlavně za tu nostalgii dávám celkově 65% a tři hvězdy. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

......hlavne mi ostane v pamäti,že ten John Travolta si vyberá ozaj slabé filmy....toto je napríklad ten príklad.....úvodný námet sa rozvíja,rozmeľňuje až je to skoro neprehľadné a....celé také " bez života"...bez šťavy.... a malá poznámka:ten hrdina z Múmie Brendan Fraser to čo zo seba spravil jedno oblstnuté  mašuro ....hádam sa dá do formy... ()

Galerie (126)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Savannah a Richmond Hill v Georgii a v San Antoniu v Texasu. Točilo se také v Římě v Itálii. (rafix)

Reklama

Reklama