Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partia mladíkov sa snaží privyrobiť si vykrádaním domov. Tentokrát sa zamerajú na vilu bohatej rodiny v Malibu, no stretnú sa s neočakávaným problémom. Rodina totiž práve v ten deň organizuje stretnutie skupiny vrahov, ktorá má chuť zabíjať. Z partie kriminálnikov sa preto stáva lovná zver a namiesto jednoduchej lúpeže ich čaká boj proti ozbrojeným fanatikom. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (49)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Aneb jak se stát monstrem. Casperův otec je hráč a jeho dluhy dorostly částky, kterou nedokáže splatit. Casper se rozhodne zachránit otce před smrtí tím, že se pokusí peníze sehnat. Využije tak nabídky kamaráda Dodgeho k vyloupení honosné vily, v níž jeho dívka Iris vypomáhá jako pomocná pracovní síla. Tento večer se ale koná slavnost, na níž budou všichni tři obsluhovat, aniž by tušili, že jim brzy půjde o život. Skupina vyléčených vrahů nemá chuť zabíjet, jak tvrdí obsah, ale jakmile se jeden člen rodiny vymkne kontrole, zvrtne se vše. Dům se stává pastí a ve sklepení navíc číhá Mickey, což nakonec není pes, jak na začátku tvrdila paní domu Roxanne Dawsonová. Pravda, ač je příběh poměrně surový, otevřeného gore si divák tolik neužije, jelikož většina záběrů jde mimo kameru, byť rudé šplíchance stříkají do výšky. Ale na střeva ven dojde! od druhé třetiny má však snímek švih a rychle utíká. Objektivně 3,5*, ovšem za nekompromisní masakr postav, které by mohly bývaly přežít, zaokrouhluji nahoru. Samurajská práce v závěru je už jen jakousi třešinkou. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak tupé až to bolí. Význam tohto filmu sa asi nikdy nedozviem, zrejme ani neexistuje. Prvá polovica hrozná nuda - partička zlodejíčkov sa votrie do domu ako obsluha, dlhé poflakovanie, nezáživné rečičky všade okolo... Všetko sa tu spolieha na akčnejšiu druhú polovicu, no to som už bol tak otrávený, že som bol rád že som rád a čakal len na koniec. Film iba o gore efektoch a pre gore efekty nestojí za nič, a vlastne ani tie za moc nestáli. Jedna hviezda, viac ani omylom. 20/100 ()

Reklama

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Ked si zlodej, a rozhodnes sa vykradnut dom ,kde si robi party skupinka vrahov😁. Vcelku podareny napad, ocenujem vtipnu ironiu. Moj nazor je ze mozno sa z toho dalo vytrieskat o cosi viac, chybala mi napríklad vacsia vygradovanost deja, ci blizsie sa zoznamenie s postavami v uvode filmu. No aj tak sa bolo na co pozerat, finale nabralo rychly spad a zaujalo. Keby bol takýto cely film, dviham hodnotenie. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ucházející jednohubka, která na zabití nudného večera postačí. Monster party má relativně fajn nápad o třech zlodějích, kteří se infiltrují do jedné lukrativní vily, kde však probíhá odvykačka sériových vrahů a samozřejmě se to zvrtne. První půlka je trochu pomalejší, ale potom se to celkem dobře rozjede. Gore celkem fajn, sice nic extrémního a nového, ale rozhodně potěšilo. Řemeslně to není špatné z hereček potěší Erin Moriarty, kterou většina zná jako Starlight z Boys , ale něco tomu chybělo. Buď výraznější styl, říznější gore, humor jsem zde téměř nezaznamenal a rozhodně to mohlo být intenzivnější a divočejší. Nuda však nehrozí a to je hlavní. 5.5/10. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Odpočinková záležitost, která vám nepřinese do života nic nového, za to dokáže na délku 90 minut zabavit a někdy i lehce znechutit. Pro náročné hororové gurmány to ovšem bude jen dosti slabý odvárek. Naštěstí tu máme aspoň docela sympatickou partu mladých lidí, kteří uvažují v rámci mezí docela logicky. S partou "padouchů" už to bylo trochu horší, protože jejich rádoby vražedné, po krvi lačnící charaktery byly jen těžko uvěřitelné. Když se ohlédnu za takovým tím druhým největším twistem, který měl diváka šokovat, musím dát další mínusové body, protože šokantní okamžik netrval snad ani minutu a režisér se rozhodl zkrátka dělat si to po svém, což v tomto případě dost škodilo. Celkový námět může znít sice originálně, ale režisér napsal záporné postavy tak nějak karikaturně, tudíž to víc než na tři není. Neškodila by tomu schopnější ruka a mnohem temnější a brutálnější atmosféra. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 26. dubna 2017 do 24. května 2017 v Malibu (Kalifornie, USA). (Kudly4)

Reklama

Reklama