Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partia mladíkov sa snaží privyrobiť si vykrádaním domov. Tentokrát sa zamerajú na vilu bohatej rodiny v Malibu, no stretnú sa s neočakávaným problémom. Rodina totiž práve v ten deň organizuje stretnutie skupiny vrahov, ktorá má chuť zabíjať. Z partie kriminálnikov sa preto stáva lovná zver a namiesto jednoduchej lúpeže ich čaká boj proti ozbrojeným fanatikom. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (49)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Oslava na počest vražedné abstinence se poněkud vymkne kontrole, ale pozor! Kdo krade, může i zabít.. Snaha vše ozvláštnit různými kamerovými filtry, úhly a probořením čtvrté stěny vychází vniveč, zůstává jen představení úmyslně nesympatických postav a jejich postupná krvavá eliminace (tady snad jen překvapí, kdo „neuteče“). Navíc herecky velká bída s jedinou tmavou výjimkou. Pokud by nějakého blázna napadlo dělat remake Osvícení, Lance Reddick musí být kuchařem Hallorannem.. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tak takhle nějak si představuji odlehčenou, moderní, stylovou Gore pecku. Už jsem viděl pár hororů na téma "vykrádání baráků" a tenhle se řadí na první místo. Velkým plusem je i výborný casting. Při scéně, kdy se spustí alarm a típek sedí zakrvácený ve vaně jsem chcal blahem. A na Erin Moriarty, je radost se dívat. Náramně jsem se bavil. Spokojenost. (26. hodnocení) ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Podobně jako v případě Blood Festu se i zde jedná o těžce podhodnocený horor. Námět si vzaly z tadyka https://www.csfd.cz/film/367644-smrt-ve-tme/komentare/ jen zvětšily počet magorů z 1 na cca 6 (nechce se mě to počítat možná jich bylo více) . Plusové body navíc za brutalitu a, že mě překvapilo kdo to vůbec přežil (když nad tím přemýšlím kdybych se podíval na obal tak mě to nepřekvapí jelikož je to těžký spoiler). Konec už je uvalený jeden chlápek by určitě nesejmul tolik gangsterů. Ke konci roku začínají vycházet konečně kvalitní kousky a tohle je jeden z těch co si zaslouží pozornost zde bych s klidnou hlavou přemýšlel i o 5 hvězdách. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak tupé až to bolí. Význam tohto filmu sa asi nikdy nedozviem, zrejme ani neexistuje. Prvá polovica hrozná nuda - partička zlodejíčkov sa votrie do domu ako obsluha, dlhé poflakovanie, nezáživné rečičky všade okolo... Všetko sa tu spolieha na akčnejšiu druhú polovicu, no to som už bol tak otrávený, že som bol rád že som rád a čakal len na koniec. Film iba o gore efektoch a pre gore efekty nestojí za nič, a vlastne ani tie za moc nestáli. Jedna hviezda, viac ani omylom. 20/100 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Další z filmů o domech, které by se neměly vykrádat, ale tohle je přeci jen kapánek něco jiného. On už jen nápad se soukromou terapeutickou skupinou pro vrahy je super a nakonec se povedlo i zpracování. Ono je sice fakt, že první mrtvola se objeví cca v polovině, ale i do té doby se je na co dívat, protože samotné seznamování s jednotlivými aktéry se vydařilo a fajn je i casting. No a když se to rozjede, tak není nouze o usekané ruce, či vyhřeznutá střeva, takže na své si přijdou i fandové gore a mě seděl celkově odlehčený tón. Příjemné překvápko. 80% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 26. dubna 2017 do 24. května 2017 v Malibu (Kalifornie, USA). (Kudly4)

Reklama

Reklama