Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partia mladíkov sa snaží privyrobiť si vykrádaním domov. Tentokrát sa zamerajú na vilu bohatej rodiny v Malibu, no stretnú sa s neočakávaným problémom. Rodina totiž práve v ten deň organizuje stretnutie skupiny vrahov, ktorá má chuť zabíjať. Z partie kriminálnikov sa preto stáva lovná zver a namiesto jednoduchej lúpeže ich čaká boj proti ozbrojeným fanatikom. (Marceloo)

(více)

Recenze (49)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ucházející jednohubka, která na zabití nudného večera postačí. Monster party má relativně fajn nápad o třech zlodějích, kteří se infiltrují do jedné lukrativní vily, kde však probíhá odvykačka sériových vrahů a samozřejmě se to zvrtne. První půlka je trochu pomalejší, ale potom se to celkem dobře rozjede. Gore celkem fajn, sice nic extrémního a nového, ale rozhodně potěšilo. Řemeslně to není špatné z hereček potěší Erin Moriarty, kterou většina zná jako Starlight z Boys , ale něco tomu chybělo. Buď výraznější styl, říznější gore, humor jsem zde téměř nezaznamenal a rozhodně to mohlo být intenzivnější a divočejší. Nuda však nehrozí a to je hlavní. 5.5/10. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Partia mladíkov sa snaží privyrobiť si vykrádaním domov. Tentokrát sa zamerajú na vilu bohatej rodiny v Malibu, ale stretnú sa s neočakávaným problémom. Rodina totiž práve v ten deň organizuje stretnutie skupiny vrahov, ktorá má chuť zabíjať. Z partie kriminálnikov sa preto stáva lovená zver a namiesto jednoduchej lúpeže ich čaká boj proti ozbrojeným fanatikom. - Druhému hororovému projektu tohto režiséra som ako vidím vo svojom komentári k predchádzajúcemu snímku veril a vyplatilo sa to. Ide o výrazný posun dopredu. Je to dostatočne šialené, plné prekvapení a hlavne tu režisér môže stavať na nesmierne zručných hercoch. Takmer každý, kto sa tu objavil, má už za sebou hlavnú úlohu v nejakom solídnom horore a je to poznať. Dejovo je film silno naplnený, a aj keď nápad nie je až tak originálny, je spracovaný svojsky a hlavne tu je poriadna dynamika a neustále sa niečo deje, čo režisérovmu prvému filmu úplne chýbalo. Konanie postáv tu prílišnú logiku nemá, ale je vykompenzované mnohými úmrtiami, pri ktorých sa tvorcovia nesnažia uhýbať s kamerou, takže si ich divák užije. Bezproblémový béčkový horor, ktorý keby mal trochu komplexnejšiu štruktúru a prepracovanejší scenár, bol by celosvetovou peckou. + herec z Leatherface + herečka z Ouija a Crawlspace + herec z Fun Size Horror: Volume One a American Horror Story + herečka z Tell Me How I Die + herec z Scream Queens, Summer Camp a City of Dead Men + herec z The Rezort + herec z South of Hell, Stranger Things, Cold Moon a Jeepers Creepers 3 + herec z Sharknado 3 a The Neighbor + herec z Final Girl a Temple + herec z The Collector a Slender Man + herečka z The Black Room ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Oslava na počest vražedné abstinence se poněkud vymkne kontrole, ale pozor! Kdo krade, může i zabít.. Snaha vše ozvláštnit různými kamerovými filtry, úhly a probořením čtvrté stěny vychází vniveč, zůstává jen představení úmyslně nesympatických postav a jejich postupná krvavá eliminace (tady snad jen překvapí, kdo „neuteče“). Navíc herecky velká bída s jedinou tmavou výjimkou. Pokud by nějakého blázna napadlo dělat remake Osvícení, Lance Reddick musí být kuchařem Hallorannem.. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Dale se na to dívat, ale potenciál nebyl dostatečně rozvinut. Naši mladí hrdinové šli do domu loupit k čemuž se ani nedostali a navíc to vypadá, že byli stejnak neschopní a vlastně neměli šanci od samého začátku, což trochu podkopává hlavní motiv filmu. Konec naopak nesmyslný a přehnaný. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Pekná kamera, no tú už má dnes hocijaký Huawei. Dobrá hudba, no tú si môžem pustiť aj na "YouTube". Aj keď pár scén nebolo najhorších, mňa to bohužiaľ nebavilo. Akonáhle ma niečo od úvodu "nechytí", pričom sa kvalita snímku, pohybuje na hrane priemernosti, skrátka ma to nebaví. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Aneb jak se stát monstrem. Casperův otec je hráč a jeho dluhy dorostly částky, kterou nedokáže splatit. Casper se rozhodne zachránit otce před smrtí tím, že se pokusí peníze sehnat. Využije tak nabídky kamaráda Dodgeho k vyloupení honosné vily, v níž jeho dívka Iris vypomáhá jako pomocná pracovní síla. Tento večer se ale koná slavnost, na níž budou všichni tři obsluhovat, aniž by tušili, že jim brzy půjde o život. Skupina vyléčených vrahů nemá chuť zabíjet, jak tvrdí obsah, ale jakmile se jeden člen rodiny vymkne kontrole, zvrtne se vše. Dům se stává pastí a ve sklepení navíc číhá Mickey, což nakonec není pes, jak na začátku tvrdila paní domu Roxanne Dawsonová. Pravda, ač je příběh poměrně surový, otevřeného gore si divák tolik neužije, jelikož většina záběrů jde mimo kameru, byť rudé šplíchance stříkají do výšky. Ale na střeva ven dojde! od druhé třetiny má však snímek švih a rychle utíká. Objektivně 3,5*, ovšem za nekompromisní masakr postav, které by mohly bývaly přežít, zaokrouhluji nahoru. Samurajská práce v závěru je už jen jakousi třešinkou. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Partička je fajn, jenže si vybrali hodně špatný den na vykrádačku. Je to docela zajimavý biják s dobrým nápadem, který měl našlápnuto na čtyři hvězdičky, ale ten konec to dost zabil. Běsnění mladíka po tom všem bylo naprosto zbytečný a dost nelogický, takže jen za tři. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak tupé až to bolí. Význam tohto filmu sa asi nikdy nedozviem, zrejme ani neexistuje. Prvá polovica hrozná nuda - partička zlodejíčkov sa votrie do domu ako obsluha, dlhé poflakovanie, nezáživné rečičky všade okolo... Všetko sa tu spolieha na akčnejšiu druhú polovicu, no to som už bol tak otrávený, že som bol rád že som rád a čakal len na koniec. Film iba o gore efektoch a pre gore efekty nestojí za nič, a vlastne ani tie za moc nestáli. Jedna hviezda, viac ani omylom. 20/100 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Rozpačité, nesplnilo to má očekávání, tvářící se ambiciozně, už vzhledem k hereckým posilám, a hlavně ne až tak šílené, jak jsem čekal. Zásadní problém vyvstal s tím, že jsem nikomu nevěřil fanatické vrahy a předivo, které kolem nich režisér asi hodinu budoval, bylo směšné. Každý příčetný divák ihned rozpoznal kdo z těch pošuků bude pošuk a kdo ne. V tomhle režisér absolutně neuspěl. Druhým záporem je absentující cit pro tempo a gradaci. Sakra, hodinu sledovat vilně maniakální, úchylné pohledy bylo až přehnaně moc. Když tuhle fázi přetrpíte, dostane se vám příslušného gore i počet úmrtí nebude zaostávat. Kladně se dá hodnotit technická stránka, režisér si vydržoval rušivé manýry, mezi něž spadaly zbytečné zpomalovačky, co už tak rozvleklý rozjezd činilo ještě rozvleklejším. Herci se dělili do skupin přijatelný maniak (Julian McMahon), herec, co nevím, kam se v průběhu děje poděl (Diego Boneta), hodná holka (Erin Moriarty) debilní maniak (Lance Reddick), ještě debilnější maniakální omladina a vrcholem byla kreace Robin Tunney, která se snad z hereckého zapomnění ani nemusela vracet. Nejlépe z toho vyšla Virginia Gardner a i Sam Strike potěšil ve vyšponovaném dovětku. Zamrzelo, že dobré nápady hned vzaly za své - třeba avizovaný pes ukrytý ve sklepě se neukázal býti psem, jenže chystané překvapení vydrželo na scéně jen pár minut. Mám jasno v tom, že režijní styl Chrise von Hoffmana nezapře četnou zkušenost ve tvorbě kraťasů, celovečerák v jeho podání by ještě potřeboval vyretušovat. Nejsem výsledkem ohromen, podržím však pokus být originálním, i trochu jiným, příznivým hodnocením. 7/10 ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tak takhle nějak si představuji odlehčenou, moderní, stylovou Gore pecku. Už jsem viděl pár hororů na téma "vykrádání baráků" a tenhle se řadí na první místo. Velkým plusem je i výborný casting. Při scéně, kdy se spustí alarm a típek sedí zakrvácený ve vaně jsem chcal blahem. A na Erin Moriarty, je radost se dívat. Náramně jsem se bavil. Spokojenost. (26. hodnocení) ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Temně zábavné. Monster Party je druh extrémního žánru, cvičení které odděluje skutečné fanoušky od pouhých diletantů. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Přesně ten typ filmů, na který se s manželkou po dlouhým týdnu rádi podíváme v neděli a krásně si odpočineme. Další solidní béčko plný zvrácených postav, spousty krve a solidního příběhu. Mám rád tyhle vykosováky který si uvědomují svoje místo, nesnaží se za každou cenu být něčím větším a zároveň je režisér i herecký materiál schopný odvést svojí práci a diváka nesrat. Další skvělá jednohubka.55%: ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Poser mě já jsem se nezkutečně bavil, přímo šílená jízda psycho lidi a spousty krve. No myslel jsem ze začátku že zlodějíčkové nám předvedou něco jako smrt ve tmě, ale nakonec jsem dostal fakt šílenou krvavou řezbu. Konec jsem od borce čekal trochu jiný, ale budiž jak se chlapec rozhodl, maso prostě. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale z tak parádního námětu by bývalo šlo vyšašit mnohem zábavnější (=úchylnější & krvavější) podívanou, než tuhle milou, ale poněkud polovičatou zabijačku. Masárničky jsou víc nevidět než vidět a divák si je musí dopředstavovávat, postavy jsou povětšinou hodně ubohé (nejvíc se mi zamlouvalo duo otec a syn), slibný sklepní mutant nedostane ani warholovských patnáct minut slávy, ale sotva patnáct vteřin... Nejlepší z celého filmu jsou pak dvě poslední minuty před závěrečnými titulky, takhle bych si to býval představoval celé - víc akce na úkor nadbytečných keců. S povděkem ovšem oceňuju jeden v americkém filmu nečekaný úkaz, a to ten, že (SPOILER) negroidní mládenec je nemilosrdně rozšmelcován jako první ze všech. Tři hvězdy plus. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Další z filmů o domech, které by se neměly vykrádat, ale tohle je přeci jen kapánek něco jiného. On už jen nápad se soukromou terapeutickou skupinou pro vrahy je super a nakonec se povedlo i zpracování. Ono je sice fakt, že první mrtvola se objeví cca v polovině, ale i do té doby se je na co dívat, protože samotné seznamování s jednotlivými aktéry se vydařilo a fajn je i casting. No a když se to rozjede, tak není nouze o usekané ruce, či vyhřeznutá střeva, takže na své si přijdou i fandové gore a mě seděl celkově odlehčený tón. Příjemné překvápko. 80% ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Odpočinková záležitost, která vám nepřinese do života nic nového, za to dokáže na délku 90 minut zabavit a někdy i lehce znechutit. Pro náročné hororové gurmány to ovšem bude jen dosti slabý odvárek. Naštěstí tu máme aspoň docela sympatickou partu mladých lidí, kteří uvažují v rámci mezí docela logicky. S partou "padouchů" už to bylo trochu horší, protože jejich rádoby vražedné, po krvi lačnící charaktery byly jen těžko uvěřitelné. Když se ohlédnu za takovým tím druhým největším twistem, který měl diváka šokovat, musím dát další mínusové body, protože šokantní okamžik netrval snad ani minutu a režisér se rozhodl zkrátka dělat si to po svém, což v tomto případě dost škodilo. Celkový námět může znít sice originálně, ale režisér napsal záporné postavy tak nějak karikaturně, tudíž to víc než na tři není. Neškodila by tomu schopnější ruka a mnohem temnější a brutálnější atmosféra. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

"Som Patrick a som závislý...". Nuž, nejedná sa o chlast, fet alebo gambling, ale o mordovanie. A takýchto postavičiek sedí za stolom ešte zopár. Nie je to síce modré z neba, ale zato správne ujeté. ()

Reklama

Reklama