Reklama

Reklama

Narušitel

  • USA The Intruder (více)
Trailer

Mladí manželé (Michael Ealy a Meagan Goodová) si koupí vysněný dům v Napa Valley v domnění, že našli dokonalý domov pro založení rodiny. Když se k nim však muž, od kterého nemovitost koupili (Dennis Quaid), začne potajmu vkrádat a narušovat jim život, pojmou podezření, že se za rychlým prodejem skrývají temné úmysly. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Bílý psychopat s červenou kšiltovkou terorizuje černý pár, který představuje mokrý sen všech liberálů. Proč? Režisér nám tvrdí, že je to kvůli domu, jenž byl Donaldův volič nucen prodat, ale všichni víme, že je za tím něco jiného. V tomto ohledu to bylo tak okatě blbé, až to bylo zábavné. A nejspíš to bylo to nejzábavnější na celém filmu, protože příběh je rutinní a tak zoufale neoriginální, že už to asi ani víc nejde. Nicméně Quaida to baví a celkem to odsýpá, takže se na to dá bez větších problémů dívat. Nicméně na víc jak průměr to nestačí. 50% ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Tak s urcitostou zabudnite,ze sa jedna o horor,v ziadnom pripade,je to jasny thriller,v ktorom sa po hereckej stranke predviedol hlavne Dennis Quaid ako psychopat,ktoreho zahral velmi dobre a fajn sa pozeralo aj na Maegan Good,pekna zena,film ma sice slabsie chvile,ale aj tak mozem povedat,ze je to nadpriemer v tomto zanri...:-) ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Opět jeden horor, který u nás nešel do kin ale v USA měl úspěch. No horor. On je to ten nejprovařenější klišovitý thriler už od 90. let. Hrdina/hrdinka/pár čelí dobrosrdečnému sousedovi/manželovi/milence/kamarádovi ze kterého se postupně stává psychopat. Bylo to ohrané a nezábavné už v 90. letech a v roce 2019 je to megaklišé, které se nestydí nepokrytě vykrádat - z Osvícení Here´s Johnny scéna, z Noci s nepřítelem "právě jsem zabila zloděje". Je to slušně natočené a Dennis Quaid je úžasný hnusák (i když jsem ho měl radši když hrával hrdiny), ale je to tak provařený nepřekvapující námět, že výsledkem je nuda jak prase. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

I když to není podáno explicitně, strany barikády jsou jasně dány. Na jedné afro-americký pár z vyšší střední vrstvy, kdy on je úspěšný tvůrce reklam a odpůrce zbraní a jeho dobrosrdečná choť dělá z domu domov a píše do dámských časopisů. Oba si za svůj přínos společnosti pořídí honosnou usedlost, kde chtějí být šťastní až do smrti. Jsou tu však bíle lži, co je chtějí rozdělit! Zosobňuje je patologický lhář s členstvím v NRA, posedlostí starými pořádky, majetkem a trofejemi a nutkáním narušovat životy druhých systematickou manipulací a útlakem. Chyběl jen nápis o dělání Ameriky znovu velkou na jeho červené kšiltovce! Jenže bez spravedlnosti není míru a tak na závěr proběhne v pár vteřinách soud i vykonání rozsudku a když se spustí titulky s rapovou hudbou, vy víte, že Deon Taylor zase White Supremacy nakopal prdýlku. Krapet inteligentnější námět, transgenderovou maskérku asijského původu a může pomýšlet na plnění cílů oscarové pětiletky! Na žánrový průměr to vytáhne výstavní psychouš Quaid, který trochu připomíná Mela Gibsona po mrtvici a v jedné „dveřní“ scéně si dokonce zahraje i na Jacka Nicholsona.. ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Hele pohoda ... Jednak díky uživatelce Asia Power za parádní komentář, jako vždy. Kterej mě na ten film nalákal. Téma je vděčný a fajn. Dycky se mi líbí, jak se psychopat "sneaky-sneky-šmíry-šmíry" nenáápadně vkrádá do soukromí hlavních hrdinů. Tady tomu nebylo jinak. Psychouš je odpornej a chce ho nasoukat do Meagany Goodové, která se zde vystavuje a kroutí a tváří jako super-afro-hot-girl. A myslel jsem, že je aspoň ukáže, ale ono ne. Dokonce i sprchovací scéna byla tak zamlžená, že nebylo vidět nic. To mi pak vynahradil internet se třemi fotkami pro jejího manžela pouze (!!) , od hackera vytažený ze soukromé pošty na instáči ... A pánové, ty jsou teda vytažený!! :-D No ale to jsem se nějak odpoutal od tématu... Od začátku do konce film drží pozornost diváka v mírném napětí. Každopádně páreček k pohledání, ani když přežili psychopata, tak spolu asi dlouho by pak stejně nevydrželi ... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

05.05.2019

Komiksový megahit Avengers: Endgame je na cestě k dalšímu rekordnímu víkendu. Na domácím trhu se odhaduje, že snímek utrží během svého druhého víkendu okolo 150 milionů dolarů, už nyní má film jenom… (více)

Reklama

Reklama