foto

Michael Ealy

  • nar. 3.8.1973 (45 let)
    Silver Spring, Maryland, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil se dne 3. srpna 1973 v Marylandu v USA jako Michael Brown. Vystudoval univerzitu v Marylandu. Později koncem 90. let 20. století začal vystupovat v divadle na Broadwayi. Postupen času se začal oběvovat v televizi i ve filmech jako napřiklad LÍBAT JESSICU STEINOVOU (2001) nebo ČESKÁ SPOJKA (2002).

První rolí, se kterou prorazil byla role Rickyho Nashe v HOLIČSTVÍ (2002). Stejnou roli si znovu zopakoval v HOLIČSTVÍ 2 (2004). Později v roce 2004 hrál po boku rapera DMX ve filmu NEUMÍREJ SÁM. Nejvíce se, ale proslavil rolí federálního agenta Darwina Al-Sayeeda v seriálu společnosti Showtime "V UTAJENÍ", za kterou byl také na konci roku 2006 nominován na cenu Zlatého Glóbu.

V roce 2005 hrál v televizním filmu THEIR EYES WERE WATCHING GOD spolu s Halle Barry, s níž měl později krátký románek.

Martin "c.tucker" Boček

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jacob's Ladder
The Intruder
2015 Dokonalý muž
2014 Mysli taky jako chlap
Ohledně minulé noci
2013 Frajeři ve Vegas
2012 Mysli jako on
Unconditional
Underworld: Probuzení
2011 Margaret
2010 For Colored Girls
Gangsteři
2008 Buffalo Soldiers: Odvaha a přátelství
Sedm životů
2007 Suspect (TV film)
2005 Jellysmoke
2004 Holičství 2
Jejich oči sledovaly boha (TV film)
Neumírej sám
November
2003 Justice
Rychle a zběsile 2
2002 Holičství
Česká spojka
2001 Líbat Jessicu Steinovou
2000 Lush Life, The
Metropolis (TV film)

TV seriály

2016 Tajnosti a lži (TV seriál)
The Truth (S02E10)
The Brother (S02E09)
The Racket (S02E08)
další epizody (10)
2015 Stoupenci zla (TV seriál)
Zúčtování (S03E15)
Živý nebo mrtvý (S03E14)
Prostá výměna (S03E13)
další epizody (10)
2014 Já a robot (TV seriál)
Slaměný vrah (E13)
Pozorovatel (E12)
Narušení (E11)
další epizody (7)
2013 Já a robot (TV seriál)
Arytmie (E06)
Pokrevní bratři (E05)
Flám (E04)
další epizody (6)
2012 Společná terapie (TV seriál)
2011 Dobrá manželka (TV seriál)
Ochranný štít (S02E16)
Stříbrná kulka (S02E15)
Dohoda (S02E13)
další epizody (5)
Californication (TV seriál)
...a spravedlnost pro všechny (S04E12)
Další krásný den (S04E09)
Odmítnutá (S04E07)
další epizody (5)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Průšvihářky (S02E07)
Jedovatá pilulka (S02E06)
Protekce (S02E05)
další epizody (7)
FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Odpočítávání: část druhá (E22)
Odpočítávání: část první (E21)
Vyjednávání (E20)
další epizody (9)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Oznámení (E10)
2006 V utajení (TV seriál)
Reunion (S02E08)
Fitna (S02E07)
School (S02E06)
další epizody (8)
2005 V utajení (TV seriál)
Youmud Din (S01E10)
Hijack (S01E09)
Intramural (S01E08)
další epizody (10)
2003 Pohotovost (TV seriál)
Přátelská výpomoc (S09E11)
2002 Pohotovost (TV seriál)
Zpětný pohled (S09E10)
2000 Právo a pořádek (TV seriál)
Vaya Con Dios (S10E24)

Dokumentární

2014 Journey to Sundance
2009 The People Speak

TV pořady

2015 BET Awards 2015 (TV pořad)
2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2007 Up Close with Carrie Keagan (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace