foto

Meagan Good

  • nar. 8.8.1981 (38 let)
    Panorama City, California, USA

Biografie

Meagan se narodila 8. srpna 1981 ve městě Panorama v Kalifornii. Její matka, Tyra Doyle, je zároveň její manažerkou a otec, Leon Good, vysloužilým policistou. První herecké krůčky podnikla již ve čtyřech letech, kdy se objevovala v televizních reklamách. Později začala učinkovat v seriálech jako THE PARENT HOOD, TOUCHED BY AN ANGEL a dalších.

Velice významným pro ní byl film EVE'S BAYOU, kde si zahrála hlavní roli po boku superhvězdy Samuela L. Jacksona. Celá devadesátá léta i na začátku nového milénia stále pracuje na televizních projektech. V tom je pro ni přelomový rok 2003 od kterého se více věnuje filmu než právě televizi. K této tvorbě přidává také točení videoklipů pro rapery jako Will Smith, 50 Cent, Imajin, nebo pro skupinu své starší sestry ( LaMyia Good ) Isyss. Dostala se i k dabování počítačové hry. V roce 2006 si zkusila filmovou produkci a to se snímkem MILES FROM HOME, ve kterém si také zahrála. Nebojí se ani drsnějších žánrů coš dokazuje v hororech SAW 5, nebo ONE MISSED CALL. V jednom z rozhovorů prohlásila, že je velice duchovně založena a nebude příjmat role o kterých si myslí, že by zklamaly boha. Tak uvidíme co nám tahle mladá herečka ve své pokračující kariéře nabídne.

Jan "Warsheek" Varšo

Herecká filmografie

Filmy

2020 Monster Hunter
2019 If Not Now, When?
Narušitel
Shazam!
2018 A Boy. A Girl. A Dream.
2017 Love by the 10th Date (TV film)
You Have a Nice Flight
2016 Deuces
2015 A Girl Like Grace
2014 Charlie, Trevor and a Girl Savannah
Mysli taky jako chlap
2013 Don Jon
Zprávař 2 - Legenda pokračuje
2012 Dick Little
Dračí doupě 3 - Kniha děsivé temnoty (TV film)
Dysfunctional Friends
LUV
Mysli jako on
The Obama Effect
2011 35 and Ticking
Velký skok
Video Girl
2009 Nenarození
2008 Guru lásky
Saw 5
Zmeškaný hovor
2007 Divoký Stomp
2006 Hluboko v gangu
Miles from Home
2005 Roll bounce
Venom
Zmizení
2004 Agentky D.E.B.S.
Nakládačka
The Cookout
2003 Jeď nebo zemři
Motorkáři
Spas nás před Evou
2001 House Party 4: Down to the Last Minute
2000 Ultimátum
1999 The Secret Life of Girls
1997 Evina zátoka
1995 Make a Wish, Molly
Pátek
1994 House party 3

TV seriály

2019 Prodigal Son (TV seriál)
Family Friend (E08)
2017 Bílá sláva (TV seriál)
Duality (E07)
2016 Code Black (TV seriál)
Blood Sport (S01E18)
Love Hurts (S01E17)
Hail Mary (S01E16)
2015 Minority Report (TV seriál)
Útěk (E10)
Memento Mori (E09)
Americký sen (E08)
další epizody (10)
2014 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Výsada manželů (S16E08)
2013 Deception (TV seriál)
2012 Drsná Harry (TV seriál)
Muziko, hraj (S02E19)
Californication (TV seriál)
V pekle zase není tak zle (S05E12)
Párty (S05E11)
Milostná píseň (S05E06)
další epizody (7)
2009 Odložené případy (TV seriál)
Duše (S07E04)
2007 Dr. House (TV seriál)
Slova a činy (S03E11)
2001 Raising Dad (TV seriál)
1999 The Jersey (TV seriál)
1998 Cousin Skeeter (TV seriál)
1997 Just One of the Girls (TV seriál)

Dokumentární

2018 3 Years in Pakistan: The Erik Aude Story
2009 Good Hair

Hudební videoklipy

2003 50 Cent feat. Nate Dogg - 21 Questions (hudební videoklip)
2002 K-Ci & JoJo - This Very Moment (hudební videoklip)
Will Smith - Black Suits Comin' (Nod Ya Head) (hudební videoklip)
2001 Lil’ Johnny - I Got You (hudební videoklip)
Memphis Bleek ft. Jay-Z - Do My (hudební videoklip)
1999 Imajin - No Doubt (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Filmy

2019 If Not Now, When?
2017 Love by the 10th Date (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2019 If Not Now, When?

Host

TV pořady

2016 The 42nd Annual People's Choice Awards (TV pořad)
2014 Hollywood Today Live (TV pořad)
2006 The 2006 Black Movie Awards (TV pořad)
1997 Figure It Out (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(41)