Reklama

Reklama

Narušitel

  • USA The Intruder (více)
Trailer

Mladí manželé (Michael Ealy a Meagan Goodová) si koupí vysněný dům v Napa Valley v domnění, že našli dokonalý domov pro založení rodiny. Když se k nim však muž, od kterého nemovitost koupili (Dennis Quaid), začne potajmu vkrádat a narušovat jim život, pojmou podezření, že se za rychlým prodejem skrývají temné úmysly. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

Han22 

všechny recenze uživatele

Opět jeden horor, který u nás nešel do kin ale v USA měl úspěch. No horor. On je to ten nejprovařenější klišovitý thriler už od 90. let. Hrdina/hrdinka/pár čelí dobrosrdečnému sousedovi/manželovi/milence/kamarádovi ze kterého se postupně stává psychopat. Bylo to ohrané a nezábavné už v 90. letech a v roce 2019 je to megaklišé, které se nestydí nepokrytě vykrádat - z Osvícení Here´s Johnny scéna, z Noci s nepřítelem "právě jsem zabila zloděje". Je to slušně natočené a Dennis Quaid je úžasný hnusák (i když jsem ho měl radši když hrával hrdiny), ale je to tak provařený nepřekvapující námět, že výsledkem je nuda jak prase. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tenhle film zabíjí stopáž co by se dalo normálně narvat do maximálních 80 minut je zde nataženo na 102 minut. Navíc, když se zde něco výrazného děje zhruba 20 minut z 102 je to špatné. Herci jsou v pohodě tam problémy s nikým nemám horší je to s logikou filmu jako nic proti, ale ta ženská je pořád věčně doma a není schopna najít utajenou místnost, která je viditelně na očích o tom, že kdybych se dozvěděl, že v baráku, který kupuji se někomu odstřelila jeho žena moc by mě to teda nelákalo ani kdyby to zlevnil na milion. Plusové body za hudbu a za scénu co je parafrází na Osvícení akorát místo sekyrky je s nožem. Jo a jinak kdyby někoho zajímalo jak vypadá práce ženské co píše editorku ženského feministického časopisu tak vypadá tak, že za 102 minut nenapíše ani řádek tam si mohly dat tu práci a udělat to uvěřitelněji vždyť neměla ani psací stroj nebo notebook. Dám 60 procent budu hodný. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Odstěhujeme se na venkov, tam budeme mít klid." Jistě, pokud ovšem nenarazí na psychopatického burana. Pomalu se rozjíždějící příběh mladých manželů, kteří vyměnili hektické velkoměsto za peklo venkova. Charlie (D. Quaid) je takový bodrý chlapík s dobrým srdcem, co by mouše neublížil, a tak než manželé pojmou první podezření, mají ho v podobě vši v kožiše již pěkně zakousnutého. A zatímco Scotta postupně sžírají pochybnosti, Annie je naivní a hloupá a hraje si s otevřeným ohněm tak dlouho, až se zdá nemožné uhasit hořící střechu. Poslední čtvrtina je dostatečně napínavá, o tom žádná. Ale osobně bych nechal oba manžele zařvat hned, jelikož jejich hovadské chování mě vytáčelo. Za konec budiž hvězdu přihodím, samostatnou si rozhodně zaslouží D. Quaid, kterému jsem po celou dobu držel palce. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Já jsem zase šlápl totálně vedle. Do hovna. To byla taková píčovina. Quaid je komickej stejně jako ty "jumpscary", hlavní pár hrdinů totálně nevýrazný, vůbec mě nezajímal jejich příběh ani jsem se nebál o jejich životy a vlastně mi tady v tomhle filmu bylo všechno těžce u prdele a už jsem chtěl ať to skončí pls. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Tak s urcitostou zabudnite,ze sa jedna o horor,v ziadnom pripade,je to jasny thriller,v ktorom sa po hereckej stranke predviedol hlavne Dennis Quaid ako psychopat,ktoreho zahral velmi dobre a fajn sa pozeralo aj na Maegan Good,pekna zena,film ma sice slabsie chvile,ale aj tak mozem povedat,ze je to nadpriemer v tomto zanri...:-) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

05.05.2019

Komiksový megahit Avengers: Endgame je na cestě k dalšímu rekordnímu víkendu. Na domácím trhu se odhaduje, že snímek utrží během svého druhého víkendu okolo 150 milionů dolarů, už nyní má film jenom… (více)

Reklama

Reklama