Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jaký je život rozvedených mužů, oddělených naštvanou exmanželkou od stolu, lože a účtu? Jak zapůsobí rozvod na jejich morálku a sebevědomí? Hlavní hrdina Rudolf (Marek Vašut), noblesní šarmantní světák, je po rozvodu způsobeném nerozvážnou milostnou avantýrou nucen přestěhovat se z přepychu velkoměsta do venkovského hotelu, který vlastní se svým prostopášným bratrem Arnoštem (Miroslav Etzler). Rozladěn nastalou situací zmítá se Rudolf mezi odhodláním usadit se v klidném monogamním vztahu, a svody, jež mu denně servíruje notorický flamendr a sukničkář Arnošt. A jako by za trest nestačila kocovina, musejí se pánové vypořádat i s protivnou a všeho schopnou majitelkou sousedního hotelu (Jitka Čvančarová), které tak nějak omylem vyhlásili válku. Díky vytrvalému výchovnému působení hotelové recepční Nikoly (Berenika Kohoutová) se Rudolf ovšem přece jen pokusí navázat monogamní vztah, z něhož se ke všeobecnému překvapení vyvine vážná známost. Svět je ale malý a lež má krátké nohy. Obzvláště když role „deux ex machina" připadne Rudolfově exmanželce Marii (Vanda Hybnerová). Stranou dění ovšem nezůstane ani Rudolfův a Mariin podivínský syn Bohdan (Vincent Navrátil), který svým rodičům nedaruje vůbec nic. (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

DarkDemon 

všechny recenze uživatele

Proboha, proč to ordinérní, tlusté prase Čvančarová dostává role "svůdných krasotinek"? Taková šeredná, laciná cuchta by měla hrát snad jen uklízečky ... Je sice fakt, že na horách se v alkoholovém opojení dějí neuvěřitelné věci, ale tohle je vážně trochu moc. Etzler s Vašutem v tradiční póze dacanů, si natáčení jistě užívali a nakonec jen kvůli nim se to dalo přežít. Koho všeho zas musely Decastelo a Myslivcová přeblafnout (nebo snad v tomto případě přelíznout)? Paní Marinovová parkuje někde mezi Troškou a Magnuskem, tzn. fujtajbl pro "vypínače mozků". ()

castor 

všechny recenze uživatele

Krušná česká filmová zastavení pokračují. Marka Vašuta oškubala exmanželka, přesídlil proto do hor, kde společně s bratrem vlastní hotel. Stárnoucí pantátové popíjejí, paří a užívají si zvláštního zájmu mladých dívek. A ještě soupeří s majitelkou konkurenčního horského hotelu, se kterou se navíc Vašut tak nějak seznámí po síti. Proč duo Vašut a Etzler slaví u žen tak velké úspěchy, netuším. Prostě Pažout se vrací a zdaleka neoplývá takovým šarmem a intelektem. V praxi to totiž v jejich podání místy vypadá, jako když banda dědků (kteří si mylně myslí, že na to mají) sedí v létě na zahrádce u pátého oroseného a komentuje kolemjdoucí mladé maso slovy „ty vole, tu bych pořádně vohnul“. Já si holt mužnost představuju jinak. Tvůrci nám předkládají mdlý humor, strojené dialogy, spoustu zbytečných scén a buranskou prvoplánovost. A „těšení se“ na jednu zásadní zpravodajskou reportáž. Každopádně myslím, že u nás v posledních letech vznikly závadnější kusy. ()

Reklama

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Podobným historkám se kdysi říkalo Bakaláři, jenže každá epizodka měla tak maximálně dvacet minut. Tohle je stejné, jen roztažené na hodinu a půl, s naprosto tragickou a statickou kamerou (kolikrát jsem měl chuť sám tu kameru přes svou neznalost práce s ní vzít a udělat alespoň švenk doprava nebo doleva, případně použít zoom) a tolika reklamními plky, až má člověk při vysílání na Nově problém odlišit, jestli ještě běží film, nebo začal regulérní reklamní blok (zvlášť ta motorová pila těsně před koncem uf!). Potěšily mne tady jen Poděbrady, ačkoliv jsou jen ve dvou záběrech a je na plácku dvacet krát dvacet metrů u hodin. Co mi to vlastně nakonec mělo říct, jsem nepobral, jen mi bylo líto herců, kteří jsou kvalitní, že nemají v Česku holt moc na výběr a musejí, pokud chtějí uživit rodinu, hrát v takových sra.čkách. A ne, fakt si nepůjdu z fleku koupit oblek Bandí. :-( Brr. Btw, celou dobu jsem čekal, kdy Vašut začne točit video Jak být chlapákem snadno a rychle a jak svézt holku do Liberce. Hraje totiž stejně jako v Comebacku. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Tvůrci vykradli koncept 20 let staré Lásky přes internet. Zarputile odmítají rok natáčení a nechají většinu postav blekotat buranské hlášky. Product placement není nutné ani označovat, protože diváka přetáhne přes obličej takovou silou, že to rozdýchává ještě půl hodiny. Možná právě kvůli ryzímu neumětelství se na ochotnický spolek okolo Marinovové snad ani nemůžeme zlobit a to, co tady předvádí Etzler, budoucí generace zaručeně nepoberou. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

já vlastně ani nevím co si o tom myslet.Vyloženě mě to nes.alo,ale dobrý film to rozhodně není.Vašut má stále charismatu na rozdávání a Čvančarová je pořád hezká a navíc jí sedí podobné role,ale to je asi tak všechno.Příběh,pokud se tomu tak dá říkat je vyčpělý,vtipy nefunkční a upřímně mě překvapuje,že podobný druh filmu co se vyznění a toho co se v něm odehrává (tzn.ženy jsou buď extrémní semetriky a nebo slouží pouze jako sexuální objekty) týká,nejen že režírovala žena,ale dokonce si k tomu napsala i scénář.Jedinou normální a celkem sympatickou postavou je tak Berenika Kohoutová,ale ta je tady zase hodně málo,takže toho moc nezachrání...20% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (10)

  • Dominika Myslivcová se nechala slyšet, že nejtěžší na celém filmu pro ní bylo zvládnout scény, ve kterých lyžuje, protože není moc dobrý lyžař. (Duoscop)
  • Nabídku na ztvárnění jednoho ze dvou bratrů obdržel nejprve Ondřej Vetchý, který však roli odmítl. (klukluka)

Reklama

Reklama