Reklama

Reklama

Lady and the Tramp

  • Slovensko Lady a Tramp (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Toto nadčasové prerozprávanie klasického animovaného filmu z roku 1955 prináša jeden z najväčších ľúbostných príbehov o psoch, ktoré sa vydajú na nečakané dobrodružstvo a napriek svojim rozdielom sa zblížia a spoznajú hodnotu domova. K Lady, sučke kokeršpaniela, ktorá žije na luxusnom predmestí, je život dobrý. Keď sa na scéne objaví dieťa, Lady prestane byť stredobodom pozornosti a príchod tety Sáry situáciu len skomplikuje. Lady sa čoskoro ocitne sama na ulici. Našťastie sa objaví Tramp a tento pouličný kríženec ju rýchlo naučí, ako to na svete chodí. Čoskoro si vyfintená sučka a utáraný miešanec užívajú prechádzky v parku pri mesačnom svite a špagety pri sviečkach. Tramp žije na slobode bez vôdzok po boku svojich nezbedných kamarátov, ale Lady chýba pohodlie a bezpečie rodiny, takže sa čoskoro obaja musia rozhodnúť, kam patria. Film Lady a Tramp, ktorý dokonale kombinuje hrané scény s fotorealistickou animáciou, je dojímavým a romantickým dobrodružstvom pre celú rodinu. (Disney+)

(více)

Diskuze

Uživatel silentname smazal svůj příspěvek.

Cooller

Cooller (hodnocení, recenze)

Spiker01

hm tenhle přístup je tak zralej na další boycott .. už ani nevím co nesnašet dřív babiše? disney? blizzard? lgbt? too much too hate...

Cooller

Cooller (hodnocení, recenze)

do psí prdele tohle už je ale seriozni nador na mozku na produkci v disney.... chtějí rekordně zesrat co největší počet toho co kdy jejich předchudci vytvořili a mělo to nějaky pozitivni ohlas? ... nejsem žadny sentimentalni ciťa ale proč kurva nestačí stará dobrá animovaná disneyovka na které většina z nás vyrostla... nová generace spratků snad muže mit vlastní kultovni filmy na které jim s trochou štestí nikdo z budouci generace nebude hrabat....to si raději provrtam kulku hlavou než tohle podporovat... generace naprosto bez fantazie...

na příspěvěk reagoval Spiker01

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

TheSlezy

Ten dabing je naprosto příšerný (hlavně Lady). Hlasy vůbec nejdou "ze psů", ale z nějakého úplně jiného filmu, navíc to ani není nijak dopilované (hlas zvukově ovlivněný podle okolí), strašně jde z toho cítit, jak sedí ve studiu u mikrofonu. Hnus.

Khalia

Khalia (hodnocení, recenze)

Proč udělali z Fouska fenku a zrujnovali tak mou oblíbenou postavu? :D

Ivoman

Ivoman (hodnocení, recenze)

Bylo oznámeno, že film je natáčen z živými pejsky.

V tomto případě doufám, že zastánci zvířat budou brutálně bojkovat každé kino a každé promítání.

Jestli ne, tak se pěkně, krásně a jedinečně prokáží jako praví ekoteroristi, které zajímá příroda jen pokud z toho potečou prachy  !!!

V dnešní době CGI zbytečně šikanovat a stresovat pejsky natáčením filmu je už prakticky nehumánní a může to jen negramotný zkurvený hajzl, který prostě má zvířata za své slouhy a šašky, se kterými si může dělat co chce. V dnešní době CGI je potřeba vytvořit živé zvířata co nejdůkladněji bez toho šikanování a ponižování, které si prožívají u filmování.

Pokud to budou opravdová zvířata, tak určitě nenajdeme na YB špatné záběry z natáčení, kde se všichni smějí a plácají se po ramenou, jako když scénu splete "herec člověk", nenajdeme zacházení se zvířaty v tomto filmu, nenajdeme žádné záběry, na kterých na zvířata jejich "cvičitelé" ječí, řvou jak smyslů zbavení a mlátí je čímkoliv co jim přijde pod ruku. Některé hovada "cvičitelé" jdou tak daleko, že nechají vlčáka klidně utopit kvůli dobrému záběru filmu a potom mají tři prdele výmluv proč taková situace nastala.

HOVADA ! ! ! ! !

na příspěvěk reagoval k4n9ur

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Plus to točili so živými psami. Teda, oni potom niektoré momenty z ich výkonov nakoniec určite "doladia", ale ak im toto vyjde, tak to bude väčší hit, akým je momentálne Bohemian Rhapsody. Budú to chcieť vidieť všetci a všetci sa z toho budú nadšením a dojatím krútiť po podlahe... a útulky sa na chvíľu vyprázdnia... a mňa porazí, koľko psov nám na sídlisku pribudne.

Související novinky

Nová pixarovka vyhořela

Nová pixarovka vyhořela

20.06.2022

Studio Disney má na kontě po delší době mírné zaváhání. Nová pixarovka Rakeťák s cenovkou 200 milionů dolarů totiž sice sbírá pozitivní ohlasy kritiků i diváků, do kin se ale tentokrát rodiny s dětmi… (více)

Co nabídne služba Disney+?

Co nabídne služba Disney+?

09.11.2019

Už za pár dní (přesněji 12. listopadu) se ve Spojených státech, Kanadě a Nizozemí spustí nová streamovací služba Disney+. O týden později se pak dočká ještě startu v Austrálii a na Novém Zélandu.… (více)

Disney představil svoji streamovací službu

Disney představil svoji streamovací službu

12.04.2019

Studio Disney konečně odhalilo detaily o své chystané streamovací službě Disney+. Ta se oficiálně spustí 12. listopadu a bude dostupná zatím pouze v Americe s tím, že se brzy rozšíří i do zbytku… (více)

Reklama

Reklama