Reklama

Reklama

Smrt nás spojí

(seriál)
  • USA Dead to Me
Trailer 1
USA, (2019–2022), 15 h 44 min (Minutáž: 27–39 min)

Tvůrci:

Liz Feldman

Hudba:

Adam Blau

Hrají:

Christina Applegate, Linda Cardellini, Max Jenkins, James Marsden, Luke Roessler, Sam McCarthy, Keong Sim, Edward Asner, Telma Hopkins (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Výbušná vdova pátrající po řidiči, který srazil jejího manžela a ujel, se spřátelí s excentrickou optimistkou, která tak trochu něco skrývá. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (48)

jprmusic 

všechny recenze uživatele

První série docela zábavná, ale druhá série se začne strašně natahovat a na konci mě ty dvě užvaněný asertivní krávy doslova sraly. Některý ženský prostě musej lhát za každou cenu, i když to není nutný - pevně věřím tomu, že manžel skočil pod auto dobrovolně a milenec si udělal dítě s jinou naprosto záměrně. ()

lemonova 

všechny recenze uživatele

Označenie seriál pre ženy ma skôr odpudzuje, než povzbudzuje :-) Dala som tomu šancu kvôli Christine Applegate a musím uznať, že hlavne vďaka nej som jednu sériu zvládla. Tematicky je to dosť zvláštna zmes absurdného a realistického, ale napokon to vyznieva celé trochu umelo. Ďalšej sérii šancu nedám. ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

Kto si Christinu pamätá iba ako "melounka" prípadne pricmrndávajúcu postavičku z množstva priemerných komédií, bude asi značne prekvapený. Ako nedobrovoľná vdova navyše rukou "osudu" dostane za parťáčku "skúbydú" Lindu, dvojjedinného Marsdena a seriálová jazda sa môže začať. A scenáristi sa s tým vôbec nepárali a každá epizóda skladá príbehovú mozaiku pomocou napínavých zvratov, ktoré aj keď sú občas na hrane uveriteľnosti, nikdy neskĺznu do úplnej frašky. Takže za 4 nabúrané mustangy. (17.4.2021) ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Za mě skvělý, neotřelý seriál. Bez klišé a se supr zajímavou zápletkou a promyšlenými zvraty. Navíc chemie mezi Applegatovou a Cardellini byla skvělá! Tak se ptám tvůrce Liz Feldmanové, proč, sakra proč, celý seriál pokazíte posledním dílem, jen aby se pokračovalo další zbytečnou sérií?? Dalo se to vyřešit tolika různými způsoby, třeba to jen natáhnou o dva další díly. Toto je neodpustitelné! I přesto jsem si to užil a určitě se podívám na druhou sérii. ()

Sharleen 

všechny recenze uživatele

Po prvej epizóde ma to nenadchlo, ale po dvoch sériách musím povedať, že Dead to me je celkom osvieženie medzi čiernymi komediálnymi seriálmi. Hemží sa to absurditami rôzneho druhu, ale morbídnosť vyvažujú trefne poňaté vtipné scénky. Christina Appleage je na podobné role ako stvorená, kdežto kámoška do dažda Linda Cardellini mi zo začiatku moc nesadla, ale neskôr to už bolo v pohode. ()

Galerie (323)

Zajímavosti (5)

  • Christina Applegate začala po dotočení prvej série navštevovať terapeuta, pretože ju jej postava veľmi poznačila. (dwdb)

Reklama

Reklama