Reklama

Reklama

Little Monsters

  • Velká Británie Little Monsters
Trailer 1

Obsahy(1)

Skupina detí sa so svojou vyučujúcou slečnou Caroline (Lupita Nyong'o) chystá na výlet. Na poslednú chvíľu sa ale jedna z matiek, ktorá mala pomôcť s organizáciou, ospravedlní. Zhodou náhod sa v škole práve nachádza David (Alexander England), ktorý sem priviedol svojho synovca, a keďže mu Caroline ihneď padne do oka, ponúkne sa, že na výlet pôjde s triedou aj on. Ešte ale netuší, že ho čakajú omnoho nebezpečnejšie povinnosti, ako postarať sa o bandu nezbedných detí. (Marceloo)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (50)

misterz 

všechny recenze uživatele

Malé príšerky - tu v tomto filme vo viacerých významoch. Niekedy sú tými príšerkami malé deti voči svojmu okoliu, inokedy dospelí, kde to funguje aj opačne - príšerka samému sebe... Páčilo sa mi, že aj napriek všeobecnému chaosu a zombíkoch všade kam sa pohneš, si film zachoval veľkú dávku pozitivizmu a príjemný, priam až detský humor. Nadpriemer. 75/100 ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Vobec som nevedel do čoho idem a tak som bol naozaj prekvapený, že ide o zombie komédiu. Hneď od začiatku je milo zábavný a naozaj je tu veľmi veľa vtipných momentov a to hlavne pri scénkach David a synovec. Tato idylka sa začala rozpadať práve pri príchode zombie už tých vtipných situácii tu nebolo moc i keď na scénu prišiel ujo žabiak, ktorý bez fuck ani vetu nezačal či neskončil. Aj ten mal niekoľko slušných dialogov, ale nebavil som sa uňho tak, ako na začiatku. Veľmi ma prekvapili masky, boli bravúrne, tam vidieť, že si tvorcovia dali veľmi zaležať na tom, aby zombie vyzerali čo najcoolovejšie. Zaujímavý príbeh i keď logicky mal trhlinky, ale veľmi som sa bavil. Dobrí herci, brutálne masky, slušne vtipné dialógy a pár mnamkových gore efektov a zato si film zaslúži silné 4*. Vyššie isť nemôžem, kvôli občasnej klišéovitosti a sem tam sa tu ukázala aj scéna, ktorá tu vážne byt nemusela. ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

S očekáváním nenáročné infantilní blbiny jsem byl docela mile překvapen, jak vtipnou, sprostou a krvavou hororovou komedii jsem nakonec dostal. Dobře vypointované vtipy, slušně napsané postavy s chytlavě humornými hláškami zahrané kvalitními herci (i děti jsou zde v pohodě), zombie útočící na dětský zoopark (tady možná milovníci zvířat objeví menší zádrhel) a legitimní prakticky dělané gore (sice je to film o dětech, ale rozhodně ne pro děti). Little Monsters jsou rozhodně velmi povedeným zástupcem zombie komedií, jichž sice vzniká poměrně mnoho, ale kvalitu a originalitu aby mezi nimi člověk pohledal. Zde se to naštěstí povedlo a dobře jsem se bavil. [Sitges 2019] ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ono je to v zásade taká pekná sonda do života hlavného hrdinu s návodom ako dospieť a získať peknú černošku. Vo vtipoch je to sebavedomé a funkčné. Tá hororová línia je len kulisou. Je tam Sweet Caroline. Shake It off od Taylor Swift a ta picovina od Henson's a nejaká tá krv a Darth Vader. Lupita je tu nádherná. Podarené guilty pleasure. Zombies don't sing! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Svěží zombie komedie s dětmi s perfektní Lupitou Nyong'o ( US), která se definitivně stává novou hororovou Scream Queen! Učitelka jde s dětmi na výlet a vypomáhá ji David, který má ve školce svého synovce, ovšem místo hezkého výletu se ocitnou uprostřed Zombie Apokalypsy a jsou nuceni bojovat o život. Poměrně originální je film v tom, že zde vystupuje skupina dětí, díky tomu má film poměrně slušný emotivní základ a místy je to až nečekaně roztomilé, ale dojde i na pár useknutých hlav, trocha krve a skvěle funguje i humor. Takže příjemná podívaná, která do Zombie žánru přinesla něco nového, ale čekal jsem to trošku divočejší, přesto opatrný palec nahoru. 65% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (7)

  • Producenti původně nemohli získat práva na použití písně „Shake it Off“ od Taylor Swift, protože jim to nahrávací společnost odmítla. Lupita Nyong'o (Miss Caroline) je velkou fanynkou písně a viděla ji jako klíčovou součást scénáře, což ji vedlo k tomu, že se osobně spojila se Swift, aby jí vysvětlila, proč je píseň důležitá pro ni a její příběh, načež jí Swift udělila práva. (noelcoward73)
  • Hudba byla nahrána a namixována v Trackdown Studios v Sydney. (noelcoward73)
  • Natáčení probíhalo v australském státě Nový Jižní Wales, konkrétně ve městě Sydney (mj. na místech Centennial Park a v Disney Studios v Moore Parku). (noelcoward73)

Související novinky

ČSFD skvadra zpět na Sitges Film Festivalu

ČSFD skvadra zpět na Sitges Film Festivalu

08.10.2019

Po úspěchu loňské filmové výpravy se čtyřčlenný ČSFD tým opět vydal na nejvýznamější festival pokleslých žánrů na světě. Hororoví fandové Filmmaniak, RUSSELL, Goldbeater a POMO (na spodní fotce zleva… (více)

Reklama

Reklama