Reklama

Reklama

Taylor Swift: Reputation Stadium Tour

(koncert)

Obsahy(1)

Další zastávka turné Taylor Swift k albu „Reputation“ je v Dallasu. Začíná velkolepý večer plný hudby, vzpomínání a vizuálních kouzel. (Netflix)

Recenze (12)

mas0n 

všechny recenze uživatele

Mega-show. Velkolepé představení, které jen potvrzuje, že Taylor Swift je v současnosti opravdovou královnou popu. Samozřejmě, někdo s tím může nesouhlasit, ale podle mého názoru momentálně nemá konkurenci. Skladby z posledních dvou alb, kterými Taylor dokončila svou přeměnu z country princezny na popovou globální superstar, mají v setlistu největší zastoupení, samozřejmě s důrazem na aktuální Reputation. Působivý je už samotný nástup s "Ready For It" a následující "I Did Something Bad" s pyrotechnickou show. Taylor navíc ještě dokázala vylepšit stage presence a ani tanec ji nedělá takové problémy jako dřív. Spousta nezapomenutelných momentů ("Look What You Made Me Do" s obrovskou kobrou), ve střední části návrat k písničkářským kořenům, velmi slušný pěvecký výkon, skvělá výprava, spousta back-vokalistů, backup dancerů, rekvizit... Prostě vše, co si člověk může od takového koncertu přát. Opravdu jediným minusem (a to ještě pouze pro evropské fanoušky) je fakt, že s tímto turné starý kontinent vynechala. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Taylor je koza, že se s touhle epickou show úplně vyhnula Evropě. Skvěle odvyprávěná, neskutečně zábavná a pod kůži se zadírající dvouhodinovka s drobnou blondýnkou, která jede téměř do roztrhání těla. Záznam z 1989 byl super, ale tohle je snad o úroveň ještě lepší. Těším se na další kapitoly, Taylor. ()

Reklama

mira.l 

všechny recenze uživatele

I když pořád tak nějak v koutku duše mám Taylor radši z doby jejích countyových začátků, tady se nedá jinak než za plný počet. Do posledního detailu dokonale vymazlená show, která má trochu divočejší úvod, přesně ve stylu desky Reputation, který se ale po chvíli uklidní na mez, která mi dalo by se říct, zcela vyhovuje. Nebo ještě jinak - nejen, že mi vyhovuje, ale je to úžasná podívaná!! Řekl bych i to, že Taylor se docela naučila i pohybovat, na starších záznamech bylo vidět, že to jí při její výšce trochu nešlo, bývala taková prkenná. Tady jsem to už nepozoroval. No, ke svým countryovým kořenům se asi už nevrátí, tak si myslím, že Madonna má minimálně o jednu celkem důstojnou nástupkyni postaráno a nezbývá, než to přijmout jako fakt:). Mimochodem, před pár dny jsem koukal na koncert Queenů z r. 1982. A teď tohle. Tady je krásně vidět, kam se za ty roky technika posunula. ()

Tomas_PO 

všechny recenze uživatele

Nejedná sa o dokument, ale o koncert, ktorý je poňatý mierne dokumentaristicky a moderuje si to Taylor medzi piesňami, ako aj samotnými piesňami sama. Celé je to také...také ako ona sama. Dosť posh, dosť o samom sebe, príliš patetické, či až umelé, neúprimne americké. Na druhej strane klobúk dole, pretože toto sama baba dať dokopy nie je žiadna sranda. Ako celkovo v kariére, tak aj počas koncertu. Viacero koncertných momentov je takých, kedy sa na mega pódiu ocitne len sama, bez tanečníc a skupiny, no hravo to vykryje. V porovnaní s Pink to je však úplne iný level, presne o dve chýbajúce hviezdy. Aj keď je to zrejme celé subjektívne. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Aj napriek tomu, že sa z Taylor Swift stala absolútna grandiózna superstar a sexsymbol a podľa toho vyzerajú aj jej koncerty, stále nestratila ten imidž - ktorý jednoducho musí byť jej úprimne prejavovanou prirodzenosťou - milého dobrého dievčaťa, ktoré proste len s radosťou robí to, čo jej ide, teda píše a spieva pesničky. A preto ju všetci tak strašne milujeme! ___ Čo sa koncertu týka, album REPUTATION ma neoslovil ani zďaleka tak ako RED a najmä 1989, ten odklon od citovosti k showbiznisovej coolovosti mi dokonca až vadil, ale o to viac som si mohol užiť famóznu show. Teda, pardon, SHOW! je to bez debaty a doslova fantastická! ()

Zajímavosti (4)

  • Jednotlivé koncerty překonaly několik kapacitních a výdělkových rekordů, celá tour se pak stala nejvýdělečnější v historii USA. (Punisher)
  • Počas turné Taylor Swift pozvala na koncerty viac ako 2000 detí z detských domovov a adoptívnych rodín. (Astonko)

Reklama

Reklama