Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tomek a Ania se rozhodli, že se konečně vezmou. Ania si přeje perfektní svatbu, na venkově u Tomkových rodičů, pouze za účasti nejbližších přátel, což jsou samozřejmě Ola s Bogdanem, Zoškou a novorozeným synkem Mikolajem. Organizací je pověřen Marcel, přes veškeré jeho úsilí to dopadne ale docela jinak. Tomek už s rodinou dlouho nebyl v kontaktu. Matka Jadwiga ho dojatě vítá, stejně tak mladší bratr Věšek, který je jeho velký fanda, zato mezi starším bratrem Leškem a Tomkem jasně vládne sourozenecká řevnivost. Otec Maks přítomen není, toulá se někde po světě, od Tomkových devíti let se neukázal, už snad jen Jadwiga věří, že se jednou vrátí. Aniina matka Krystyna přijíždí se svým mnohem mladším přítelem Radkem, kterého Jadwiga zprvu pokládá za Aniina mladšího bratra. Když se dozví pravdu, chová se ke Krystyně velmi chladně. K velkému překvapení všech dorazí Maks – provázený nemluvným zamračeným šerpou, kterému podle svých slov zachránil život v Tibetu. Ukáže se, že ho pozvala Ania, která si ho našla na Planet Single. Chce, aby se Tomek se svým otcem sblížil, to se ale nedaří, vychází čím dál tím víc najevo, že Maks je nezodpovědný lhář a podvodník.  Po nezbytné rozlučce, kterou pánové stráví v hospodě, koná se druhý den svatba. Ania se ale od Tomka těsně před vstupem do kostela dozví šokující novinu, kterou mu na rozlučce prozradil opilý Radek – Krystyna je vážně nemocná, dceři to neřekla, aby jí nezkazila svatbu. Rozrušená Ania nakonec od oltáře uteče... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

Morholt 

všechny recenze uživatele

V třetím díle Ania a Tomek chystají svatbu, což sebou obnáší i setkání se s Tomkovou rodinou. Je fakt, že, pokud mohu soudit, tak těch klišé je tady asi nejvíc. Máme tu srážku vesnického a městského světa, vyjasnění si pošramocených vztahů, srážku se školními tyrany a poučku o tom, že láska kvete v každém věku a za všech okolností. Nicméně i když tento díl je asi nejslabší a dojíždí na setrvačník, pořád jsem se díky osvědčené herecké sestavě bavil. Kor když do ní přibyl můj oblíbený Boguslaw Linda. Z mého pohledu obstojné zakončení trilogie a doufám, že tvůrci budou mít tolik soudnosti a nebudou to chtít hnát do dalších dílů. 70% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Do tretice všetko najlepšie. "Planeta Singli 3" tak trošku bohužiaľ vybočuje z toho čo priniesli prvé dva filmy a tentokrát sa rozhodli tvorcovia priniesť svadobne ladenú komédiu. Okey, som zvedavý čo sa z toho dokáže vyvŕbiť. Popravde ale musím povedať, že tento diel je o niekoľko levelov slabší, ako boli prvé 2. Humor pokrivkáva, atmosféru to má často slabú, a neprináša to niečo čo by sme už nevideli niekde inde. Najlepšia momentka je pre mňa asi chlapské posedenie v krčme aj s malým deckom. Tam je niekoľko dobrých častí. Najmä keď je zrejmé, že malému sa páčila myšlienka ísť na pivo. Toto pobavilo. A rovnako aj pes so svojou novou hračkou. Je síce zrejmé, že k tomuto fóru príde, no je spracovaný funkčne a solídne. No postavy ma tentokrát nevedia presvedčiť k tomu, aby som ich opätovne sledoval a rovnako sa to nedarí ani tým novým. Kým prvé dve časti sú podľa mňa klasiky, ktoré by sa mohli pozrieť kedykoľvek keď má chuť niekto na dobrú romantiku, toto je film na jedno pozretie. Škoda. Hodnotenie: C+ ()

Reklama

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Tak i do třetice musím prohlásit, že jsem si tuhle komedii se sympatickými herci, kteří mají mezi sebou chemii užil. Už to sice není o aplikaci Planeta Single jako takové, film se tedy úplně odstřihnul od svého prvopočátečního námětu, který film tak zpopularizoval, ale i tak si člověk, řekl bych, takřka s jistotou tenhle díl užije pokud se mu první dva díly líbily. Tenhle díl je celý o svatbě Tomka s Aniou, což vyloženě není velké lákadlo, ale s pomocí nových postav je o zábavu postaráno. A podle mě téhle trilogii ta celková změna prostředí (z města na polský venkov) jednoznačně prospěla, přeci jen dvojka šla hodně ve šlépějích jedničky a nejsem si úplně jistý, zda by to samé dokázala i trojka, tím chci říct, zda by to bylo stejně trefné a zábavné. Takhle to tvůrci vyřešili nejlépe jak mohli. Každopádně pro nefanoušky Planety Single, kteří by třeba náhodou narazili na tenhle díl bez známosti prvních dvou bych film spíše nedoporučil... z trojky jde totiž cítit, že je dělaná vyloženě pro informované fanoušky, a já sám bych si tenhle svatební námět bez znalosti a vývoji postav neužil. Tak trochu zbytečné pokračování, které jsem ale jako fanoušek uvítal. Čisté 3* ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Tomek s Ania přijíždí na polský venkov, aby zde měli svatbu - bohužel oproti prvním dvěma dílům tomu chybí povedenejší humor. Na druhou stranu je to trošku dramatičtější a špatný film to není, i když je nejslabší z trilogie, má co nabídnout - no a poslké svatby jsem zažil, takže mohu potvrdit, že té vodky bylo ve filmu ještě málo...70% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

O dosť slabšie ako jednotka i dvojka. Prvá polovica sa ešte dá, aj keď prešli už do sexuálne ladených fórov (ale zas ten so psom a umelou frndou bol fajn), druhá polovica je o jednej domrvenej dedinskej svadbe, ale vidím, že v Poľsku to funguje presne ako u nás. Každý sa dobre ožerie, niekto sa pobije a nakoniec to aj tak dobre dopadne. Sympatické. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna krátká scéna. (Rollo_Tomasi)
  • Film sa natáčal na miestach: Varšava, Lutkówka (Kostol sv. Trojice) a kaštieľ Sosnowo pri jazere Narie. (Arsenal83)

Reklama

Reklama