Reklama

Reklama

Ani ve snu!

  • Slovensko Ani vo sne! (více)
Trailer

Obsahy(1)

Laura (Barbora Štikarová) je hbitá, mrštná a paličatá holka. Touží se dostat do party parkouristů a spolu s nimi zdolávat překážky, které jí nastavuje městské prostředí. Při tom ji zaskočí láska, kterou pocítí k Lukymu (Toman Rychtera). A začne žít dvojí život: Ve fantazijním světě komických a romantických vizí jí Luky patří, v realitě ale její snaha se s ním sblížit skončí karambolem. Ve chvíli, kdy se oba její světy zvláštním způsobem propojí, se Laura musí rozhodnout. Buď bude nadále romanticky snít, nebo se dokáže poprat se svým skutečným životem. (CinemArt)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (60)

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Ani ve snu..... už to nechci znovu vidět! Mohla to být parkourová pecka, místo toho je to banální příběh s bandou neherců (Kláru M. nepočítám), chabým scénářem a příšernou hudbou. Navíc jsem vůbec nepochopila cílovou skupinu, pro kterou je to určeno. Teenageři? Jejich rodiče? Škoda promarněného potenciálu... ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Spíše než romantický, sportovní bych to zařadil mezi psychologické filmy, což nemění nic na tom, že ukázané sportovní výkony jsou oku lahodící ( už dlouho nebyl v českém filmu nějaký vysoký sportovní nárok u představitelů hlavních hrdinů ) ba dokonce skvostné ( to co předvedl hoch v modrém šátku v čase 1:06:20 na zdi odkud ze vzpěru udělal salto vzad - trochu proti fyzikálním zákonům? ) Herecké projevy jsou civilní, trochu mi nesedla ta snová část, ale celkově jiný film než je obvyklé. Hvězdy dávám za originální téma parkouru, výkon hlavní hrdinky, za odvahu jít do teenagerské komedie nekomerčním způsobem a za Kláru Melíškovou. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Já mám dojem, že od tý doby co skáčeš, ti akorát měkne mozek." Kdysi dávno jsem jednou málem přeskočil lavičku, takže se považuju za docela solidního odborníka na parkour. Prostě se neumím projít po městě, aniž bych si neskočil nějaký ten back flip, side flip, dashe nebo konga a pak se probudím ze sna. Asi něco jako Laura, ale ta alespoň umí něco skočit. Mě totiž kromě toho parkouru na tomto snímku nic moc nezaujalo. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Len málo chýbalo do piatej hviezdičky. Najhoršie sú dialógy, ktoré znejú ako čítané preklady filmov na niekdajšom Polsate. Paradoxne to v mojich očiach filmu neuškodilo. Z urbámmeho prostredia Oukropec vyťažil maximum, snové scény sú zaujímavé a postavy autentické. Vzťahy medzi nimi by mohli byť prepracovanejšie a intímnejšie. Film má 3 veľké plusy: 1. Takýto, hoci povrchný, pohľad na subkultúru sídliskovej mládeže je v Čechách ojedinelý. 2. Oukropec sa touto "poctou Jungovi" v mojich očiach zaradil medzi moderných experimentujúcich českých režisérov, po boku Olma Omerzu. 3. Krátka stopáž zabraňuje tomu, aby divákovi film zovšednel, hoci ten mainstreamový sa asi aj tak nudiť bude. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Priam učebnicový príklad toho, ako sa dá skvelý námet dokurviť. Ale že poriadne. To dievča vám pošle toľko depresie a negativity, že to ani pekné neni. Ozaj, kto toto rieši? Dnešná mládež bez občianskych preukazov? Tak to ďakujem pekne. Dosť zlé už aj na Čechov a to je čo povedať. Našťastie to nemalo dve hodiny, lebo to by som z toho okna vyskočil ja namiesto hlavného hrdinu. 1 z 5 ()

Galerie (49)

Zajímavosti (2)

  • Film byl realizován v Praze, ve Vysokých Tatrách a Normandii. (Zdroj: CinemArt)
  • Ve filmu hrají naši přední parkouristé, jako je například: Tomáš "Zony" Zonyga a Tomáš 'Sahira' Taran, kteří pořádají vlastní kemp  s výukou parkouru. (v.indruchova)

Reklama

Reklama