Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neopatrné pátrání po informacích udělá s Cassiana Andora (Diego Luna) hledaného zločince. (Disney+)

Recenze (52)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Spoznávame hlavného hrdinu Cassianna Andora, ktorý hneď na začiatok urobí poriadnu minelu a síce, že pošle na onen svet dvoch strážnikov. Andor sa zúfalo snaží dostať preč z jeho terajšej planéty ale chýbajú mu kredity na nový štart. Dlží asi každému a to ho dostáva do nemalých problémov. Prevedenie: Popravde, videl som pár recenzií a boli naozaj dobré tak som sa dosť nahipeoval a popravde neviem z čoho všetci padáte na zadok. Hlavný hrdina v podaní Diega Lunu má dokopy asi tri výrazy a celý tento štart je strašne nudný a za 45. minút sme sa o mladom Andorovi dozvedeli zhola nič. Zatiaľ veľmi priemerné. Nedá sa stavať iba na pekných exteriéroch a nostalgií z Rogue One. 55% ()

Ripley 

všechny recenze uživatele

Hodnotím první tři díly(jak je vyplivnul D-plus).První Star Wars,které nevypadá jako Star Wars.První Star Wars u kterých jsem měl tendence přetáčet děj dopředu z důvodu totální nudy.První Star Wars u kterých jsem si málem ukroutil hlavu při poslechu příšerných dialogů.Pravděpodobně to nejhorší z hraného Star War univerza,co kdy do teď vzniklo. ()

Reklama

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tony Gilroy se rozhodl, že někdo ty Hvězdné války musí zachránit, a tak nám naservíroval špionážní drama z tohoto známého univerza, které nabízí parádní atmosféru, špinavost, vizuál, hudbu (člověk si občas vzpomene i na Blade Runnera) a jednoduše přináší přesně to, co si fanoušci už dávno zasloužili a možná v to ani už nedoufali. Zatím nadšená čtyřka a doufám, že se to nezvrtne. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hleďme, Star Wars pro dospělé. S parádním vizuálem, hudbou a ponurou atmosférou, která odráží neutěšený život většiny obyvatel Lucasova universa. Ano, nic moc se neděje, ano flashbacky jsou předvidatelné a tím pádem zbytečné. Koho hledá a proč, by se dalo odvodit i bez nich. Ale jako úvod, seznámení se s s tím, jak Gilroy seriál pojme, to bylo velmi povzbuzující. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavé SW přequápko. Už jen proto, že min. do trajlerů jsem ani neplánoval, na tohle koukati. Andor je sice zajímavou postavou ve filmu, ale tenkráte mi prostě přišlo divné se dívat na sérii, zaměřenou právě na něj. No, časy se mění. Mohu též potvrditi, že s tou hudbou si zdejší komentátoři nedělali srandu. Jsem zvědav, jak bude ten koncept 3dílů jako filmů, vypadati a působit pak v celém tv s. dohromady. Sice mě moc nebaví flashbacky z dětství, ale třeba se to časem stane zajímavějším. Jen to nepokazte. Takových projektů, co začali nadprůměrně a divácky přitažlivě už v SW pár bylo. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Bendine byla společnost na výrobu hvězdných lodí, která vyrobila například XR12 v době Galaktické republiky. Jedna z těch lodí, Satellite Liberator, skončila u Watta na Tatooine v jeho „skládce prvotřídního zboží“. (Veskoslav)
  • Roodown, přezdívaný „Crusher“, je specifický druh, který se používá na těžké práce. Je doslova „zabudován“ do exoskeletu, který zvyšuje už tak přirozenou sílu. Poprvé jsme ho mohli vidět na planetě Jakku ve Star Wars: Síla se probouzí (2015). (Veskoslav)
  • Oficiální označení červeného robota je B2EMO. (Veskoslav)

Reklama

Reklama