Reklama

Reklama

M*A*S*H - Série 4

(série)
USA, (1975–1976), 10 h 25 min (Minutáž: 25 min)

Tvůrci:

Larry Gelbart

Předloha:

Richard Hooker (kniha)

Hudba:

Pete Rugolo

Hrají:

Alan Alda, Mike Farrell, Harry Morgan, Loretta Swit, Larry Linville, Gary Burghoff, Jamie Farr, William Christopher, Robert Karnes, Reid Cruickshanks (více)
(další profese)

Epizody(25)

Recenze (7)

mcvpn 

všechny recenze uživatele

Trapper a Henry boli jedny z mojich obľúbených postáv a dosť dlho som si zvykal na dve nové postavy, no nikdy to nebolo ono... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (80)

  • Při cestě z letiště Hawkeye (Alan Alda), Radar (Gary Burghoff) a B.J. (Mike Farrell) mění pneumatiku, zatímco tu píchnutou nechají na místě. Při příjezdu do tábora ale již rezervu na džípu opět mají. (Cheeter)
  • Flagg (Edward Winter) říká doktoru Freedmanovi (Allan Arbus), že ví, že nepodepsal „Přísahu věrnosti“. Přísaha věrnosti Spojených států je oficiální přísahou věrnosti, kterou musí složit a podepsat každý přistěhovalec, který si přeje stát se občanem Spojených států. Oath of Allegiance byla sepsána v roce 1892 a později novelizována. Požadavek složit Přísahu věrnosti Spojených států a přihlásit se k ní se upouští od dětí mladších 14 let v době naturalizace. Požadavek může být rovněž prominut pro jakoukoli osobu, která není schopna porozumět uvedené přísaze nebo není schopna sdělit její porozumění z důvodu fyzického postižení nebo mentálního postižení. (sator)
  • Když se Radar (Gary Burghoff) a Hawkeye (Alan Alda) odjíždějí rozloučit s Trapperem (Wayne Rogers), jsou oba mokří ze sprchy, kde byli v uniformách. Hned v následujícím záběru, kdy jedou Jeepem, mají suché uniformy i vlasy. (icewhite)

Reklama

Reklama